Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kényezteti szerelmét a Szűz

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk augusztus 2-től 4-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne szórd fölöslegesen a pénzed, nem azon múlik a szerelem! Ne költs többet szerelmedre, a körülmények kialakitására, a programokra, mint kellene, a divat követését se vidd túlzásba, abban bízva, hogy úgy nagyobb sikered lesz! Mindez alól egy kivétel van, az utazás, ahol a közben kapott élmények hosszútávon hatnak pozitívan, akár keresésben vagy még, rátalálva valakire, akár pároddal, társaddal élitek meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Szerelmed mindent megtesz, hogy jól érezd magad, bár meglehet, hogy még az is kevés ahhoz - szabadságvágyad nagyobb mindennél. Értékeld, hisz ha semmibe veszed, elveszítheted! Tombol benned az izgalmak iránti igény, így nem könnyű most melletted lenni. Ha még nem vagy elkötelezve, akkor a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatok élveznek előnyt, akár titkos kapcsolatokat bevonzva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mit szeretnél? Gyönyörű szép, összetartozással teli szerelmet, vagy gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatot, mely izgalmas és különleges? Mindkettőre van esély, rajtad múlik, melyiket vonzod be. Gondoskodó szereteted meglehet, az előbbit választja, pláne ha már régen együtt vagy valakivel. Úgy viszont számítanod kell robbanásokra is, melyek megtörik egy régi kapcsolat már – már unalmas részét, de minden jó, ha jó a vége!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem férsz a bőrödbe, izgágaságod összehoz emberekkel - nem is kell sokat várnod, hogy valaki rád találjon, berobbanjon a szerelem! Nyílnak a kapukat, hisz különlegesebbnél különlegesebb ötleteid vannak arra, hogyan lehet másokhoz kapcsolódni. Hódolóid nem hagynak békén, talán választani sem tudsz köztük, hisz egyik ezért, a másik azért vonzó. Régóta együtt élt párod egy angyal, mellette ennél nyugodtabb vagy.

.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha sikerül munkád által összegyűjtött feszültségeidet elengedni, csodás hétvégére számíthatsz, szerelmeddel teljes összhangban vagytok. Ha nem a főnököddel való bosszankodásod ül ki arcodra, akkor azt hódítasz meg, akit csak akarsz, úgyhogy tedd le munkádat, hétköznapi gondjaidat! Régóta együtt élt pároddal ne ragadjatok bele a kritikákba, az értelmetlen viták nem viszik előbbre kapcsolatotokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmed el van kényeztetve, még a reggelit is ágyba viszed neki nagy szeretettel. Nagyon jó hátteret ad mindennek egy csodálatos nyaralás, ahol megpihenhettek, bár az is lehet, hogy mindezt az odafigyelést te kapod tőle. Ha még keresésben vagy, érdemes a hirdetéseket átböngészni, akár a neten keresztül is érkezhet valaki! A titkos kapcsolatokat kerüld el, nem jó energiát hoz, még pénzedet is viheti!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Talán egy titkos, vagy titkokkal teli kapcsolat tudja most megadni azt, amire vágysz, amit régóta együtt élt társadnak vagy meglévő szerelmednek szinte lehetetlen. Az izgalmak utáni igényed oly nagy, hogy jobb, ha most szabadon engednek, s valamilyen különleges programban, sportolásban éled meg és vezeted ki a benned levő feszültségeket. Hódolóid körülötted vannak, hisz szépséged messze híres, egy jó szöveggel hatni tudnak rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Beszélgess angyalaiddal, akik minden vágyadat hozzák, főleg a szerelemmel kapcsolatban! Fölösleges sok pénzt költened ruhákra, ékszerekre, különleges programokra, azt gondolva, hogy úgy nagyobb sikereket érsz el! Mélységednek nagyobb vonzereje van - neked sem a felszínes kapcsolatok a vonzóak. Régóta együtt élt pároddal dupla vagy semmi, attól függően mennyire vagytok tudatosak, s engeditek be a feszültségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Utazz, kirándulj, lépj ki bánatodból, csalódásodból, hisz vár rád a nagy szerelem! Ha már van párod, akkor is menjetek el valahova, ha lehet vízpart mellé, ahol oldódni tud minden rossz érzés! Aggódásaidat ne vidd magaddal, ne terheld vele szerelmedet, magadat se zárd be félelmeid miatt, hisz ez annyira nem te vagy! Régóta együtt élt párod gondoskodni vágyó szeretetével oldani tud, csak hagyd magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csodaszép vagy, ragyogsz, mint egy napsugár. Meg is fordulnak utánad, hódolóid nem hagynak, jól jár, akinek sikerül figyelmedet magára vonni. Ha már van szerelmed, meglehet, ő ezt a benned levő csodát nem látja szabadságvágya, feszültségei miatt, s az ő robbantgatásait neked kell helyrehoznod nagy megértéseddel, szereteteddel. Régóta együtt élt pároddal teljes a harmónia, főleg, ha utaztok valahol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még keresésben vagy, nézz körül munkatársaid között, lehet, hogy ott lelsz egy kincsre, amit kár lenne kihagynod! Otthonod különlegessége nagy hatással lehet valakire - ha megmutatod, belső világodba belátást engedsz, akár váratlan fordulatokat is hozva ezzel kapcsolatotokba. Ha régóta együtt élt párodat kibírhatatlannak érzed, ne csodálkozz, ne tapsolj össze vele, hisz „egykezes taps nincs”, várd meg, míg elmegy a vihar!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egész különleges élményekben lehet részetek szerelmeddel egy utazáson, meglehet, egy elvonuláson, ami spirituális emelkedéseteket is segíti. Érdemes elcsendesednetek bárhol is vagytok, olyan mély érzések jönnek a felszínre, melyek által előző életek is feltárulhatnak, érthetővé téve sok eddig kérdőjeles dolgot. Régóta együtt élt pároddal újra lángra lobbanhat a szerelem, melyet talán egy érdekes beszélgetés indít el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!