Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan szerelem érheti az Ikreket

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 24-26-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Kár nagyobb összeget belefektetned a szerelembe, pénzen nem veheted meg azt, amit valójában keresel, a szeretetet! Ha a nélkül nem figyelnek rád, akkor inkább menj el szenthelyedre, s tedd fel kérdéseidet az univerzumnak, hallani fogod a választ! Egy figyelemmel teli beszélgetés valakivel minden ilyen irányú problémát oszlatni tud, ami régóta együtt élt pároddal is gyógyír, hogy tudjon áradni köztetek a szeretet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Érzelmi hullámzásodat talán a le nem tett munkád adja, hagyd magad mögött főnököd szavait, hisztijeit! Szereteteddel áraszd el szerelmedet, alkoss a konyhában, melyért hálás lesz, pláne, ha még az ágyba is viszed neki! Nem esik nehezedre, kényezteted párod - talán még régóta együtt élt társad is - annak ellenére, hogy ő tud „sündisznó” lenni, s szúrni. Ha még keresésben vagy, nem sokáig nézelődnöd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Váratlan szerelem lephet meg, mely talán nem is annyira váratlan, mint látszik! Gondoskodással teli szereteted bevonzza, ki tudna ellenállni annyi jó dolognak, mint amit most tőled kapni lehet! Egy utazás is lehet ennek háttere, mely országhatáron is túl lehet, ha minden igaz, egy tengerparton. A titkok is vonzanak, keresve annak izgalmait, ami lehet titkos szerelem is. Régóta együtt élt párodat fogadd el úgy, ahogy van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Csodálatos angyalként mutatod meg magad, ami nem csak látszat, valóban az vagy. Ragyogsz, mint egy napsugár, csacsogsz, beszélsz - mindezt mélységgel, mely mindenkire, hódolóidra, szerelmedre is nagy hatással van. Mégis vedd észre, ha egyszer csak nem önmagad adod, valakinek meg akarsz felelni, mellyel rontasz helyzeteden, mert jobb nem lehet, mint ami vagy! Régóta együtt élt párod feszültséget okozhat benned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne kételkedj szerelmedben egy pillanatra sem, ha van kérdés benned felé, tedd fel neki! Ha szereted, szeresd, fogadd el, ha már nincs utatok együtt, engedd el! A benned levő bölcsesség, tudás, s gondoskodással teli szeretet talán meg tudja oldani a problémákat - vidd neki ágyba a reggelit, meglehet, már ott fordul a kocka! Ez régóta együtt élt párodra is vonatkozik, akivel mindez se perc alatt megtörténhet, csak egy löket kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne foglalkozz senkivel, semmivel, te csak áradj, tele vagy gondoskodó vággyal, tudással és végtelen szeretettel - old fel vele szerelmed, vagy akár régóta együtt élt párod félelmeit, görcseit! Most meg tudod mutatni, hogy a konyhában mit tudsz, s finomságaidhoz még egy jó beszélgetés is jár. Ragyogásod határtalan, fel is figyelnek rád, hódolók sokasága vesz körbe. Régóta együtt élt párodat is újra felvillanyozhatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Miért provokálod szerelmedet, avagy kinézett párod? Higgy magadban, add önmagad! Igaz, érdemes egy nagyot sportolnod, hogy a benned levő hangulatváltozásból fakadó feszültségek szélnek tudjanak menni, s valóban önmagad lehess kedves mosolyoddal, mindenkit megértő szereteteddel. Előző életekből ismert valakivel találkozhatsz, mélységet kapva beszélgetésetek, ami igaz régóta együtt élt párodra is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden pénzügyi túlzástól tartózkodj, mely lehet a bőségtől, a túl soktól a szűkmarkúságig, túlzott spórolásig is! Szavaidban megjelenhet a túlzott szigorúság, mely nem oldja fel félelmeit szerelmednek vagy kiválasztott párodnak. Figyeld magad kívülről, hisz nagyon szépen, lágyan is tudsz beszélni, szinte mesélsz, ami a szerelem virágát öntözi! Régóta együtt élt társad is erre vágyik, ő miért ne kapná meg?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha sikerül kilépned egy már régebb óta hordozott csalódásodból, önsajnálatodból, körbe tudsz nézni a Jelenben, meglátod azt a valakit, aki hirtelen, izgalmakat hozva robban be életedbe – ne menj el mellette! Olyan, mint a hurrikán, jön és megy, de sikerül neki egy másik vágányra tenni, aminek már épp itt az ideje. Lehet, hogy szerelmed vagy régóta együtt élt párod próbálkozik ezzel, hagyd magad, ne állj ellent!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Van, hogy az érzelem is már sok. Próbáld kordában tartani, főleg, ha már annyira ragaszkodsz valakihez vagy szerelmedhez, hogy ölelésedtől fuldoklik! Kicsit lazábban, kicsit könnyedebben, engedd be az újat, a mást, a szabadságot, játékot és kacagást! Egy kiadós sport is segíteni tud, s még az is lehet, hogy közben fedezel fel valakit, térit le a biztonságot adó ösvényről. Régóta együtt élt párod csodás, hagyd, hogy vigyen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne maradj otthon! Ne most vidd szerelmedet családodhoz, szüleidhez, főleg ne bemutatni! Igaz, hisztijeiddel te is provokálhatod őket, jobb a békesség! Így is lesz feladata párodnak lecsendesíteni hullámaidat, melyet talán észre sem vesztek, ha sportolsz, kirándultok, utaztok, ahol az új információk elterelik figyelmedet nagy belső életedről. Könnyen lehet, hogy egy munkatársadra leszel figyelmes, vele kezdődik valami.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Teljes lehet boldogságod a hétvégén. Szíved – lelked beleteszed a szerelembe, melynek meg is van a hatása, nemcsak te kényeztetsz, de téged is kényeztetnek. A túlzásoktól próbálj tartózkodni, melyeket nagyon nehéz észrevenni, a mérték szó legyen szemed előtt! Titkok is hozhatják a maguk izgalmait, akár titkos szerelemként, de még régóta együtt élt pároddal is belekeveredhettek valami titkos dologba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!