Hétvégi szerelmi horoszkóp: vágynak a szerelemre a Vízöntők

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 23-tól november 25-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

A Telihold hatása nagyon szélsőségessé tud tenni, mindent elrontva vele. Vagy nagyon rohansz, kergetve vágyaidat, nem adva meg az időt semminek sem, vagy meg sem mozdulsz, kényelmességed átcsaphat lustaságba, s marad az álmodozás. Aggódásaid sincsenek segítségedre, akár mások felé irányulnak, akár magad felé, önbizalmadat elvéve. Sportolj! A sport neked mindig segít, középpontodba hoz, teremtővé tesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Szépségeddel, kedvességeddel, divatos és nagyon jó cuccaiddal talán ellensúlyozni tudod azt a türelmetlenséget, mely most itt van, s ami leginkább a szerelmi életedet érinti. Hova rohansz? Miért akarsz azonnal mindent? Miért veszed el a gyorsasággal azokat a pillanatokat, melyek épp a csodákat szülik, amiket pedig ismersz! Máskor már a konyhában teremted a szerelmet, már csak az illatokkal is, most miért nem?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon vágysz a szerelemre, de ha rohansz, úgy szaladsz el mellette, hogy észre sem veszed, hogy ott volt. Hova is? Nem egy csodákkal teli, szerelmes hétvége az álmod, ahol egymásra találva talán még az egész világot is megváltjátok? Nagyon szép és divatos vagy, hisz mindent megteszel, hogy felhívd magadra a figyelmet, hát mosolyodnak is legyen tartalma, engedd meg, hogy eljusson ahhoz, aki épp rád vár!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

A Telihold hatása a hétvégéd szerelmi életén is megmutatkozik, ragyogsz, mint egy napsugár. Vigyázz, hogy ne égess! Ne legyen túlzott semmi sem, hisz egy „napszúrással” nem lehet szépen megélni azokat a csodákat, amikre vágysz! A titkok vonzása itt van, mely könnyen bevonzhat egy titkos szerelmet, bár ha már párkapcsolatban vagy, akkor csak régebb óta együtt élt pároddal keveredtek titkos helyzetekbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Türelmetlenséggel nem lehet szerelmet teremteni! Az is meglehet, hogy e mögött, a most itt levő nagy szabadságvágyad áll, mely nem is szeretne semmilyen kötött kapcsolatba lépni, inkább a gyorsan jövőket, gyorsan menőket helyezi előtérbe. Ha nincs igényed a meghittségre, akkor így csináld! Ha mégis ez kevés lenne, menj el egy nagyot sportolni, talán ott vár rád valaki - közben te is lehiggadsz, középpontodba kerülsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szerelmed stabilizálódhat, még az is meglehet, hogy el kezdesz hosszabb távban gondolkozni. Ha még keresésben vagy, rátalálhatsz arra a társra, akivel már előző életekben éltél együtt. Onnan ismered fel, hogy nem a nagy lángolás, de egy békés nyugalom száll meg, ha együtt vagytok, s érzed, hogy rá lehet építeni, számítani. Régóta együtt élt pároddal sportoljatok, akár közösen is, ezzel védve ki a felszínre jövő csatározásokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Miért vagy türelmetlen szerelmeddel, régóta együtt élt pároddal? Mi az, ami nyugtalanít, s amit vársz, hogy majd ő megold, de persze nem tudja, hisz azt csak te tudod? Még szerencse, hogy ennyire gyönyörű, kedves és mosolygós vagy! A hab a tortán az ízléses öltözködésed, nagyon jól összeválogatott és divatos ruháid, ékszereid. Így még harciasságodat is elnézik, azt gondolva, hogy neked még az is jól áll!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Talán megpróbál szerelmed provokálni, mindenképp rád akarja erőltetni elképzelését, de most nem tud kimozdítani higgadtságodból, nyugodtságodból, olyan vagy, mint egy szikla. Középpontodat megtalálva másokat megnyugtatsz, s mindent elérsz, amit csak szeretnél. Figyelj rá, hogy ne tudjon behúzni a csőbe, elrontva vele hétvégéteket! Ez régóta együtt élt párodra is vonatkozik, aki szintén lehet türelmetlen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne várj unalmas hétvégét! Nem csak te vagy tele temperamentummal, lendülettel, erős akarattal, de szerelmed, régóta együtt élt párod is. Akár még komoly küzdelemre, csatározásra is számíthatsz, amíg csak rá nem jöttök, hogy középen van az igazság. Ha mindketten boldogok akartok lenni, meg kell találni azt a kompromisszumos megoldást, melyet a figyelem és a szeretet vezérel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Különleges emberek találhatnak rád, akik beállnak hódolóid körébe. Talán az első pillanatban vonzóak is, de akik egy idő után már idegesíthetnek, feszültséget okozhatnak benned. Fogalmazd meg, mit szeretnél, s próbáld kiszűrni azokat, akiknek nem szeretnél adni semmit sem! Ha régóta együtt élt párod nincs jó passzban, egy csalódás nyomja a szívét, egy jó programmal segíts neki, te is jól fogod magad érezni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Telihold hatása felerősítheti vágyad a szerelem iránt, de a csalódottságodat is, amiből talán sehogy sem tudsz kilépni. Dupla vagy semmi – döntsd el, mit szeretnél! Ha jól esik sírni, hát tedd azt! Ám ha már inkább ölelni és szeretni van nagyobb vágyad, sportolj egy nagyot, rázd meg magad, fogalmazd meg, mit szeretnél! Türelmetlen ne legyél, főleg nem régóta együtt élt pároddal, azzal is rontva egy szép hétvége lehetőségét!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ember legyen a talpán, aki követni tud. Egyik pillanatban a könnyed folyik, a másikban meg rohansz valahova, de talán te sem tudod, hogy hova. Meglehet a Telihold hatása alatt vagy, ami mindent felerősít, de aminek az erejét fel tudod használni a teremtésben, ha figyelsz, ha akarod. Sportold ki a feszültségeket, s középpontodat megtalálva egy csodás hétvégét teremthetsz, akár régóta együtt élt pároddal is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!