Hétvégi szerelmi horoszkóp: most dől el a gyenge kapcsolatok sorsa

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami november 20-tól november 22-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolatok nehezíthetik pár keresésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén szükséged van egy kis magányra, egyedüllétre. Ha viszont a párod társaságra vágyik, akkor adj neki egy kis szabadságot. A külön töltött hétvége most sokkal inkább hasznára válik kapcsolatotoknak, ezáltal a jövőben sokkal inkább képessé válhattok arra, hogy összehangoljátok az igényeiteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hétvége rávilágíthat arra, hogy mennyire tudod az akaratodat képviselni a kapcsolatodban, tudsz-e harcolni a vágyaidért, kiállni magadért. Most főképpen az érzelmeiddel tudsz hatni leginkább a párodra. Egyedülállóként legyél magabiztosabb és kezdeményezőbb, tegyél érte, ha kapcsolatot szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most rendkívüli módon rá tudsz hanglódni párod érzéseire, most pontosan tudod és érzed, hogy mit szeretne és mire van szüksége. Ha szeretnéd akkor ez lehet a legromantikusabb, legszenvedélyesebb időszakotok ebben a hónapban. Most jó esély mutatkozik arra, hogy olyanná formáljátok a kapcsolatotokat, amilyenné szeretnétek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel, kapcsolatoddal. Gondold át, mit jelent a kapcsolatod a számodra. Amennyibben magányosnak érzed magad a párod mellett annak mi lehet az oka és hogyan lehetne erre megoldást találni. Ha keresed a párod, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, amilyenre vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Életed fő kérdéseivel szembesíthet ez az időszak, szeretteidhez fűződő viszonyoddal kell szembenézned. Most érdemes lenne átgondolnod, milyen érzések fűznek párodhoz. Ideje lenne megbeszélni az aktuális kérdéseket, megosztani egymással az érzéseiteket. Most van itt az ideje annak is, hogy komolyabbra fordítsátok a kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem vagy most könnyű helyzetben, nehezedre esik összehangolódni a pároddal. Túlzottan terhesnek érezheted kedvesed igényeit, elvárásait. Most nagyobb szükséged lehet egy kis szabadságra, általa visszatalálhatsz önmagadhoz. Most a legfontosabb az lenne, hogy tiszteletbe tartsátok egymás igéyneit, vágyait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétévégén a párod sokkal követelödzőbb lesz a szokottnál, ne csodálkozz rajta, ha sem a véleményét, sem az igényeit nem rejti véka alá. Szükségetek lesz a közös programokra, beszélgetésekre de arra is lesz elhetőségetek, hogy végre megbeszéljétek a jövőbeli terveiteket. Feledhetetlenné varázsolhatjátok ezt a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Eljött a pillanat, amikor hiányát érzed valakinek vagy a kedveseddel lehet baj, mert úgy érzed, hogy nem igazán a társad a hétköznapokban. Próbálj meg nem önsajnálatba menekülni, inkább arra koncentrálj, hogyan kaphatnád vissza azt a régi kedvesedet, aki annak idején levett a lábadról. Ha nagyon mélyen magadba nézel, akkor könnyen rájöhetsz, hogy te is ludas vagy a dologban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved akkor minden esély meg van arra, hogy szerelemre lobbanj, ne fogd vissza magad, teremts alkalmat az ismerkedésre. Régi kapcsolatokban is a szenvedéllyé a főszerep, most könnyen rá tudtok hangolódni egymás igényeire. Ha voltak köztettek az elmúlt időszakban nézeteltérések, azokat most könnyűszerrel tisztázhatjátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél, ha komolyat akkor muszáj lesz elköteleződnöd vagy olyan társat választanod, akivel közösen megbíztok egymásban. Ha szingli vagy akkor legyél, aktívabb, meg vannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak