Hétvégi szerelmi horoszkóp: most minden az újrakezdésről szól

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami november 06-tól november 08-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A hétvége érzelmi megújulást hozhat, beérik az elmúlt időszak gyümölcse, lehetõséged adódik, hogy az életedet új alapokra helyezd. A jó kommunikáció és a kapcsolatteremtõ képességed most alappillérei a sikereidnek. Persze mindehhez meg kell tanulnod hinni magadban, kapcsolatodban és nyitottá vélni olyan dolgokra is, amik kívül esnek a komfortzónádon, most a párodtól megkapod az ehhez szükséges biztatást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nem szívesen keveredsz bele olyan dolgokba, amelyek felboratják a lelki nyugalmadat. Éppen ezért hajlamos lehetsz elodázni kényes természetû fontos döntéseket, mert abban reménykedsz, hogy maguktól megoldódnak. Ez a hétvége remek lehetőséget teremt arra, hogy végre tiszta vizet önts a pohárba és rendet teremts az érzelmi életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt módotok arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek, a hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki feltöltődésre. Ha egyedülálló vagy tele vagy reménnyel, örömmel, azért csak lassan, még egy kicsit legyél türelemmel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Fontos, hogy legyenek az életedben olyanok, akikre számíthatsz, fõképpen, ha érzelmi kérdésben döntened kell. Ez a hétvége kapcsolatokat, de utazást és tanulási lehetőséget is hozhat. Új kapuk nyílhatnak meg az érzelmi életedben, de vigyázz, nem biztos, hogy minden az, aminek látszik. Ne kapkod el a döntést, tisztázz minden feltételt, mielőtt hosszú távra elköteleződsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy szükséged van arra, hogy érzelmileg és anyagilag is biztonságban érezd magad, ez ad az életednek biztos keretet. Gondold át a kapcsolataidat, de azt is van-e elég öröm az életedben, hétköznapjaidban? Tudsz-e őszintén mosolyogni, tiszta szívből szeretni, boldoggá tenni másokat. A hétvége meghozhatja a felismeréseket, ahonnan már tovább tudsz lépni, de legyél magaddal teljesen őszinte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A boldogságot nem adják ingyen, tenned is kell érte és ezt most a párodon keresztül érheted el leginkább. Bármennyire is távol áll tőled a romantika, mutasd ki jobban az érzelmeidet, éreztesd, hogy õ a legfontosabb számodra a világon, párodnak most erre van a legnagyobb szüksége. Csak az első lépés megtétele a nehéz utána már megy minden magától. Ha így teszel felejthetetlen hétvége elé nézel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mielőtt elhamarkodott lépésre szánnád el magad, mérlegelj, vedd figyelembe több szempontból az érzéseidet, tapasztaltaidat. Az indulatból meghozott döntések, a felelősség áthárítása nem vezetnek sehová, csak visszavonhatatlan helyzetet teremtenek. Érdemes megvizsgálnod, miért érzel így egy személlyel vagy egy helyzettel kapcsolatban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Izgalmas hétvége következik, bár a pozitív dolgok mintha kerülnék a társaságodat. Ennek ellenére nem szabad elkeseredned, különben az a kevés öröm is elpártol tõled. Úgy tűnhet neked, mintha mindenki csak szórakozna az érzelmeiddel és átverne, de ez csak a látszat. A legfontosabb most a pozitív gondolkodás, akkor történik meg a csoda amikor a legkevésbé számítasz rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Itt az ideje, hogy elengedj minden dolgot, személyt, helyzetet, amely elveszi az energiádat. Jobban teszed, ha most nem nem tervezgetsz, hanem lazítasz egy kicsit. Szükséged van arra, hogy magaddal is tölts egy kis időt, így tisztába jöhetsz a saját érzéseiddel. Ha erőlteted a dolgokat, azzal csak tovább bonyolítod a helyzetet.Használd ki a saját javadra ezt a nyugodt energiájú hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Felfokozott feszültséget érezhetsz és nem találod a megfelelő módját annak, hogy ezt a feszültséget levezesd. Mindenképpen mozdulj ki otthonról és töltsd az időt a levegőn mozgással. Érzelmi ügyeid elég kuszák. A család, a kötöttségek most háttérbe szorulnak, függetlenségre, szabadságra vágysz, ha egyedülálló vagy, akkor a párkeresés hajt. Bármilyen nagy is a szabadságvágyad, érzelmi municióra azért szükséged van, ezt ne felejtsd el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nehezen viseld, ha bármiben korlátozni akarnak lelkes vagy és bátran veted bele magad az élet forgatagába. Úgy érzed most bármivel megbirkózol egyedül, nincs szükséged társakra, segítőkre. Ezt azért gondold végig, ez a fajta hozzáállás gátolhat a tisztánlátásban. Ne ijedj meg a korlátoktól, a jelnlegi akadályok a lelki növekedésedet szolgálják. Nem szabad elfeledkezned arról, hogy a szeretteid csak rád számíthatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hangulatod mostanában igen csak változékony, nehezedre esik bárkihez is alkalmazkodni, miközben vágysz a társaságra. A munkádat okolod jelenlegi hangulatod miatt, ha valóban ez tart vissza a társasági élettõl, akkor mielőbb gondolkodj el egy munkahelyváltáson. De előttte alaposan mérlegelj, ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!