Hétvégi szerelmi horoszkóp: a Vízöntőt elcsábítja egy veszélyes kaland

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami október 23-től október 25-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége nagyon békésnek ígérkezik, ezért ha arra próbáltál megfelelő alkalmat találni, hogy minőségi időt tölts a családoddal, gyermekeiddel vagy a barátaiddal, akiket talán ezer éve nem láttál, akkor ez egy remek időpont lehet, hogy végre összehozd. Egy kis sütögetés, beszélgetés az otthonodban nagyon jó ötlet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A csillagok arra ösztönöznek, hogy szerelmi téren még kezdeményezőbb legyél, mint általában lenni szoktál. Természetesen sosem voltál híres arról, hogy szégyenlősen elbújtál az intim kapcsolatok elől, így ez a hatás csak felerősíti a szexepiledet. Csak arra vigyázz, hogy ne ijessz el senkit határozott fellépéseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Semmi okod nincs most az egyedüllétre, hacsak nem éppen ez a szíved vágya. Van legalább egy olyan barátod, aki már alig várja, hogy bemutathasson neked valkit, akiről azt gondolja, tökéletes partner lenne számodra. Ne legyél pesszimista, koncentrálj arra a csodálatos életre, ami akkor vár, ha rád talál az igaz szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha mostanában konfliktusban áltál egy szívednek kedves személlyel, akkor semmi okod továbbra is fenntartani ezt az állapotot. Most könnyedén rendezhetitek a félreértéseket. A te feladatod az, hogy engedj el minden olyan negatív érzelmet, amelyek most befolyásolnak, itt az ideje továbblépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén számíthatsz rá, hogy egy régi szerelem újra felbukkan az életedben, méghozzá úgy, hogy egy fura pillanatban és helyen véletlenül összetalálkoztok. A legfontosabb feladatod most az, hogy mielõtt visszasüppednél a régi, kényelmesnek tűnő kapcsolatba, idézd fel miért is szakítottatok annak idején.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet néhány kellemes, de kellemetlen estét is, attól függően, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatodban. Kölcsönös bizalom és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek szerelmi életedben. Féltékenység, bűntudat vagy más hasonló negatív érzések bonyolíthatják a hétvégédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvégét szerelmeddel töltöd, csodálatos programot terveztek együtt, alig bírod kivárni a munkaidő végét és amint tehted, rohansz kedvesed karjaiba. Boldogságod közepette ne feledkezz meg a családodnak tett ígéretedről sem. Itt az ideje, hogy feltöltődj még mielőtt belefásulsz a mindennapok szürke egyhangúságába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elmúlt időszakban valószínűleg nem sok lehetőséged volt a pihenésre, ha még nem vettél ki szabadságot, egy hosszú hétvége kijár neked. Még pedig olyan, amelyikben nagyon lazák a programok. Kicsit belefáradtál már, hogy elõre eltervezett időbeosztás szerint éled a mindennapjaidat. Ajándékozd meg magad egy kis spontaneitással.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha boldog kapcsolatban élsz és kicsit fel szeretnéd pörgetni a dolgokat, itt a tökéletes pillanat, hogy kalandra induljatok. Legfőképpen, ha olyasmit találtok ki, amit még egyikőtök sem próbált, de mindkettőtök bakancslistáján szerepel. Ha szingli vagy, számíts arra, hogy találkozol valakivel, aki remekül elszórakoztat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez a hétvége tökéletes arra, hogy élvezd a családtagjaid és azon barátaid társaságát, akiket a családodnak tekintesz. Most mindenki remekül fogja érezni magát. Még az is lehet, hogy egy-két pletyka is a füledbe jut vagy te válsz, méghozzá nem is jóindulatú pletyka tárgyává. A feladatod az, hogy a szóbeszédet azonnal szakítsd meg, ne negedd tönkre tenni a hétvégédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ez a hétvége izgalmas kalandokra csábíthat téged. Természetesen a kalandok különböző típusú csomogolásban érkezhetnek, ez lehet egy új személy vagy új lehetőség, hogy kipróbálj valamit, ami mindig is vonzott, nehéz lenne megmondani, de azt javaslom, vedd fel a biztonsági felszerelést és irány az élet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hétvége egy olyan kapcsolatodra irányítja a figyelmedet, amely már kihűlt vagy egyre csak veszít az intenzításából. Igen itt lehet az ideje meghozni egy döntést. Bele tudod tenni a szükséges mennyiségű idõt és energiát, hogy működjön? Vagy inkább elengednéd? A te döntésed, de ne feledd sok minden helyrehozható egy őszinte beszélgetéssel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!