Hétvégi szerelmi horoszkóp: újra fellobbanhat a régi szerelmek lángja

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami szeptember 25-től szeptember 28-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Egy nyugodt idõszak köszönt be az érzelmi életedbe, ha voltak az elmúlt időszakban nézeteltéréseitek a jövőtökkel kapcsolatban, azok most már a múltté. Végre közös hullámhosszon vagytok, használjátok ki ezt az időt romantikára. Ha magányos vagy akkor úgy érezheted, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél. Szenvedsz a magánytól, de a szabadságodat sem szeretnéd elveszíteni. Mielőtt bármibe is belekezdesz a saját érzéseiddel kell tisztába jönnöd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért, ám minden egyes alkalommal úgy érzed, hogy szembekerülsz önmagaddal, mintha magadból veszítenél el valamit, ami fontos neked. Ha valóban annyira fontos neked valami, akkor állj ki érte, ezért csak is magadat okolhatod. Ha a párodat keresed, akkor most hagyd, hogy minden menjen a maga útján.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől, ez csak megerősíti és elmélyíti a kapcsolatotokat. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád többet keresi a társaságodat, mint az indokolt lenne. Ha kölcsönös ez a szimpátia, akkor tudasd vele, hogy számodra sem közömbös a közeledése.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Elégedett vagy a párkapcsolatoddal, de még sem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ és nem a párodat okolnod, ezt a fejedben kell rendbe tenned. Ha egyedülálló vagy jól érzed magad a bőrödben, régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, sőt kifejezetten élvezet a szabadságot, függetlenséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Jó ideje visszatérnek bizonyos párkapcsolati problémák az életedbe, ezen a hétvégén sem lesz ez másként. Most is ugyan olyan tehetetlennek érezheted magad, mint már annyiszor az elmúlt időszakban. A legjobban az zavarhat, hogy a változást csak te sürgeted, a párodat ez egyáltalán nem zavarja. Ha keresed a párod, akkor most egyáltalán nem tervezgetsz, csak mész előre, most nagyon lazán kezeled a pár keresést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén megváltozhat a hozzáállásod az érzelmi ügyekhez, ami eddig nyomasztólag hatott rád, az szinte most a semmibe foszlik. Emiatt már nem tölt el aggodalommal a jövő gondolata, csak is az élet pozitív történéseire vagy hajlandó koncentrálni. Ez egy nagyon dicséretes hozzáállás, így szinte borítékolható, hogy csupa jót, boldogsággot, szeerelmet vonzol be az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hatalmi harc ütheti fel fejét kapcsolatodban, ezek elsőre sokkal komolyabbnak tűnhetnek, mint amilyenek valójában. Amennyibben te és a párod feszültebbek vagytok, mint általában, akkor inkább ne provokáld és ne bonyolítsd tovább a helyzetet. Adj időt arra, amíg mindenki megnyugszik és egy sokkal nyugodtabb pillanatban tisztázhattok minden félreértést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Már sokszor megfogadta, hogy nem fogsz folyamtosan aggódni a kapcsolatotok miatt, most még is, azon töprengesz, hogyan jutottatok idáig. Nem jó, ha mindig félsz kimondani mit gondolsz és e helyett kerülőutakat keresel csak, hogy ne kelljen szembenézned a problémákkal. Ha magányos voltál eddig, akkor egy nagyon érdekes idegennel ismerkedhetsz meg, az is megeshet, hogy külföldi az illető vagy valamiben nagyon különbözik eddigi partnereidtől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Már megint a hatalmába keríthet a féltékenység, ez az érzés tönkre teheti az egész hétvégédet. Nem tudod elhessegetni magadtól azt a gondolatot, hogy a párod valamit titkol előled. Felesleges ezen aggódnod, inkább járj utána a dolognak, utána már csak rajtad múlik mit kezdesz az információval. Ha egyedülálló vagy azon töprenghetsz, hogy mit kezd a hétvégéddel, most nincs sok kedved a bulihoz sem. Inkább hívd át a barátaidat és töltsétek együtt a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szeretnél hinni egy szép és tartós kapcsolat ígéretében. Sokat álmodozol róla, de ahhoz hogy valóra is válthasd ezt a szép álmot sokkal nyitottabbá kell válnod. Hallgass a megérzéseidre, ne gyötörd magad folyamatosan a régmúlt csalódások rémképeivel, ezek meggátolnak abban, hogy elérd végre a hón áhított boldogságot. Tedd félre a bizalmatlanságod és bátran közeledj kiszemeltedhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégédet munkával kell töltened, a párod nem tetszését fejezheti ki emiatt, mivel ő egy meglepetés programot szervezett számotokra. Ezt mielőbb beszéljétek meg, mert ebből hosszú időre szóló harag lehet és ahogy telik az idő egyre kevésbé fogjátok tudni megbeszélni a dolgot. Talán később mindketten másképp emlékeztek vissza erre a dologra. Ha keresed a párod olyan illető kerül az utadba, akitől bizonytalan jeleket érzékelhetsz egyelőre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Pároddal a hétvégén fellobbanhat a szerelem lángja köztetek, egy mostanában közösen megoldott probléma még jobban összehozott benneteket. Igazán boldognak érezheted magad, rájöhetsz, hogy párodra mindenben számíthatsz, nemcsak a jóban, a nehézségekben is melletted áll. Amennyibben keresed a párod a csillagok arra biztatnak, hogy nyisd ki a szemed, mert a környezetedben valaki már egy ideje szeretne a közeledbe kerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!