Hétvégi szerelmi horoszkóp: nagy veszekedések robbanhatnak ki

Nézd meg, hogy mit üzennek a csillagok hétvégére és mi vár rád szerelmi fronton. Horoszkópunk szeptember 04-től szeptember 06-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hétvégén feszültség alakulhat ki a kapcsolatodban, ha a titkaid álarca mögé menekülsz. Kis kellemetlenség ellenére szép pillanatokban lehet részed, használjátok ki ezt a remek időt arra, hogy minőségi időt töltsetek együtt. Amennyibben párt keresel, ne erőltess magadra semmit, nem biztos, hogy készen állsz egy komolyabb kapcsolatra, viszont az ismerkedéstől, flörtöléstől ne zárkózz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén egyik pillanatról a másikra egy nagyobb a veszekedés robbanhat ki. Most mindketten feszültebbek vagytok, mint általában, ezért próbálj meg legalább te toleránsabban viselkedni. A legjobb az lenne, ha semmit sem vennél túl komolyan és tudatosan a harmóniára törekednél, ez segíthet abban, hogy visszatérjen a béke és a szeretetet a kapcsolatotokba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén egy fontos felismerésben lehet részed, ráébredsz, hogy mindenben számíthatsz párodra, csak kérned kell a segítségét. Szükségetek van arra, hogy megálljatok egy pillanatra és kicsit visszanézzetek az elmúlt időszakra és megvizsgáljátok, hol romlott el a kommunikáció köztetek. Ez segíthet abban, hogy új célokat tűzzetek ki és felidézzétek, milyen sok lehetőség vár még rátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Itt az ideje, hogy élvezd az életet, az élet olykor nem könnyű helyzetekbe sodorhat téged, de most ezeket félre kellene tenned. Most csak arra kellene figyelned, hogy mire vágysz. Ha nem tudod elengedni a problémáidat, akkor ez a hétvége is csak egy lesz a sok közül, amit nem a saját javadra használtál fel. Amennyibben szingli vagy jobban jársz, ha ezt az időt arra fordítod, hogy rendet raksz kívül-belül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyibben konfliktusba kerültél egy szeretteddel vagy pároddal akkor itt az ideje, hogy rendbe tedd ezt a dolgot. Demmi okod továbbra is fenn tartani ezt a feszült helyzetet. Most könnyebben rendezhetitek a kényes helyzeteket, félreértéseket. Engedjétek el a negatív érzelmeket, sértettséget, meglátjátok milyen felszabadító érzés lesz így tovább lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén úgy érezheted, hogy szinte csak te fektetsz energiát a kapcsolatotokba. Fontos, hogy tudd, ez nem azt jelenti, hogy kedvesed kevésbé szeret téged. Egyszerűen most csak más dolgokkal van elfoglalva. Ha egyedülálló vagy most többen is legyeskedhetnek körülötted, akikkel baráti a kapcsolatotok, egyikük nagyon szeretné, ha elmélyülne ez az ismeretség. Gondold át eltudnád-e képzelni, hogy randiz vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Fontos számodra a szerelem, a hétvége most számos örömteli lehetőséget tartogat neked. Nagyon boldognak érezheted magad, az is megtörténhet, hogy egy hosszabb utazást tervezel kedveseddel. Ha a párodat keresed éppen, akkor semmiképpen ne töltsd a hétvégét bezárkózva. Mozdulj ki mindenképpen, tervezz programokat, szervezz minél több ismerkedési lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyibben boldog akarsz lenni, akkor tegyél érte, mutasd meg, hogy mennyire szerethető vagy, ha továbbra is elbújsz az élet örömei elől, akkor ne is reménykedj, hogy rád talál a boldogság. Légy sokkal nyitottabb, engedd meg másoknak, hogy megismerjenek, hidd el rengeteg örömteli élményben lehet részed ezen a hétvégén. A hangulatingadozásaidat próbáld meg kordában tartani, mert elijesztheti azokat, akik megszeretnének ismerni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégén rengeteg lehetőséged adódik az ismerkedésre, flörtölésre, viszont jobb, ha egy kicsit visszafogod magad és óvatosabban kezeled ezeket a lehetőségeket, most nem alkalmas az idő, hogy hosszútávú kapcsolatot alakíts ki. Könnyen megeshet, hogy egy megbízhatatlan személy bűvkörébe kerülj és ez a csalódás megviselheti a lelkedet. Inkább próbáld meg élvezni a hétvégét, mindenfajta kötöttség nélkül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Amennyiben partnerkapcsolatban élsz, akkor a hétvégén olyan programmal lephet meg a párod, amirõl még csak álmodni sem mertél. Most lehetőségetek adódik, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat. Végre érezhetitek az összetartozást és a bizalmat. Ha még csak keresed a párod, nem ez a hétvége lesz az, amikor megtalálhatod a nagy szerelmet. Ez ne keserítsen el, inkább érezd jól magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégén nagyon türelmetlen vagy és fellángolhat szabadság és függetlenségi vágyad. Ezt az érzést annyira nem tudod kezelni, hogy akár veszekedéssel telhet el az egész hétvége, amelynek következményeként, akár szakítás is lehet a dologból. Akkor cselekszel helyesen, ha lehiggadsz és türelmet erőltetsz magadra, mert csak akkor tudsz párkapcsolatban élni, ha szabadságvágyadat megfelelően tudod kezelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén több meghívást is kaphatsz barátaidtól, ezeket érdemes lenne most kihasználnod, mert lehetséges, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Megtörténhet, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akit már régóta ismersz, de már egy jó ideje nem találkoztatok. A viszontlátás öröme mellett, mindketten úgy érzitek, hogy tükéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak