Hétvégi szerelmi horoszkóp: ne engedj be bárkit a szívedbe

Nézd meg, hogy mit üzennek a csillagok hétvégére és mi vár rád szerelmi fronton. Horoszkópunk július 31-től augusztus 02-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Kellemetlenül érzed magad, mert szeretteid egyre követelőzőbbek. Túlságosan elkényeztetted őket, pedig most minden igyekezeteddel azon vagy, hogy elfeledd a rossz dolgokat. A kapcsolatok akkor jók, ha egyenrangúak. Beszéld meg pároddal, ha valamelyikőtökben sérelem van ezen a téren, tisztázzátok a problémáitokat, félreértéseket, nem jó dolog a haragot sokáig cipelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha a szíved még nem foglalt, akkor mozdulj ki a négy fal közül, lehet épp most talál rád a nagy szerelem. Ha van párod, akkor ez a hétvége nagyon kellemesen fog telni. Engedj utat az érzelmeidnek. Nyugodtan kezdeményezzél, most senki nem tud ellánállni a vonzerődnek, temperamentumodnak. Lépj ki a komforzónádból, akár párban élsz, akár csak most keresed az igazit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Félreértések okozhatnak nehézséget kapcsolataidban. Szokatlanul érzékennyé és szeszélyessé válhatsz. Kerüld a negatív embereket és főleg a negatív, pesszimista gondolkodást, most a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerülhetsz. Minden érzés, gondolkodás visszatér hozzád, ezért ügyelj rá, hogy pozitív rezgéseket bocsáss ki magadból. Ne feledd nincs vonzóbb egy boldog, pozitív embernél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Hétvégén a fókusz a szerelmi életedre helyeződik, add át magad a szórakozásnak és a szerelemnek. A héten rá fogsz jönni, nemcsak szexből áll a szerelem. Nagyon szerelmesnek érzed magad, de tarsd szem előtt, hogy elegendő mozgásteret biztosítasz saját magadnak és a társadnak is? Ha szeretnél többet kihozni a kapcsolatodból, akkor beszéljétek meg ki mire vágyik, mit szeretne. Szeretettel, szerelemmel most bármit elérhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan önző vagy és nem törődsz azzal, hogy kit bántasz meg szavaiddal vagy tetteiddel. Most egy kis szabadságra vágysz, nyomasztanak az elvárások és a felelősség. Most szívesebben töltöd az idődet barátaiddal, ennek ellenére ne hagyd, hogy párod azt érezze magára hagyod, kihagyod a szórakozásból. Amennyibben egyedülálló vagy olyan emberek közeledését is elutasítod, akik jó partnereid lehetnének.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy korábban hozott döntésed miatt veszélybe kerülhet a kapcsolatod. Ne keseredj el, bármilyen nehéz helyzetet megoldasz megnyerő stílusoddal, logikus gondolkodásoddal. Minél előbb keríts sort egy mindent tisztázó beszélgetésre. Ezt leszámítva kellemes hétvégére számíthatsz, próbáld partnered felé megtenni te az első lépést, vidd el vacsorázni vagy szervezz egy kellemes programot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Igaz, hogy a szerelem mindent legyőz, de ezen a hétvégén csak az akadélyokat látod magad előtt. Ne add fel, nem szabad lemondanod vágyaidról, kitűzött céljaidról. Ebben a helyzetben nincs más lehetőséged, mint tisztázni saját érzéseidet, párodhoz való viszonyodat, konfliktusodat. Sok beszélgetésre, bizalomra, egymás iránti figyelemre lesz most szükség.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy kifejezetten romantikus hétvége, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által nyújtott örömöknek. Egy régi szerelem is feltűnhet az életedben, ez komoly bonyodalmakat okozhat a magánéletedben. Ha fontos a jelenlegi párod tisztázd vele a kialakult helyzetet, tartozol ezzel magadnak és párodnak. Itt az alkalom rendet tehetsz az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy szenvedélyes hétvége áll előtted, de mielőtt belevetnéd magad bármibe is, nézz magadba. Tényleg szerelemről van szó? Lehet, hogy az egész nem más, mint testi vágy. Mindkettő nagyon fontos, de ne keverd össze a kettőt! Nagyon tudsz szeretni, de ezt ritkán tudod egyértelműen kimutatni. Ha fontos a párod, mondd el neki, azt is ha valami zavar.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A szerelemben minden az elképzeléseid szerint alakul. Akár új kapcsolatot szeretnél kialakítani, akár a meglévőt szeretnéd megjavítani, most könnyű dolgod van. Magabiztos vagy, pontosan tudod, hogy mit akarsz, mit szeretnél és mit vársz el egy egyenrangú kapcsolattól. Vigyázz arra, hogy ne ess túlzásokba, mert ezzel elriaszthatod partneredet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kifejezetten romantikus hangulatban vagy, úgy érzed megtaláltad álmaid partnerét. Mivel úgy érzed egy hullámhosszon vagytok, ezért elérkezettnek látod az időt, hogy őszintén beszélgessetek fontos dolgokról. Minden percét élvezed az együtt töltött időnek, de ne hagyd, hogy rajongásod miatt ne lásd racionálisan kettőtök viszonyát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Úgy érzed, hogy életednek a szerelem adhat igazán értelmet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most mindent megteszel kedvesedért. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor nagyon görcsösen keresel egy kapcsolatot. Ezáltal olyan embereket is beengedsz az életedbe, akiktől távol kellene tartanod magad. Próbálj meg elvonatkoztatni pillanatnyi hangulatodtól, hogy reálisabb képet kapj érzéseidről.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!