Heti horoszkóp: fordulatokban gazdag lesz június - 2020.06.01. - 2020.06.07.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk június 01-től június 07-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez nem a visszavágások hete számodra, önuralomra lesz szükséged, még egy kicsit szorítsd össze a fogad. Ne feledd, hogy csak az érett gyümölcsöt érdemes leszakítani. Az égiek megadját azt az erõt, amivel túljuthatsz a nehézségeken A munkáidat igyekezz letudni minél elõbb, nem jó félbehagyni a dolgokat, azután foglalkozhatsz a személyes ügyeid intézésével

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét az értékrendedrõl szól, figyelmedet a pénzügyeidre kell irányítanod. Legyél nagyon óvatos, próbálj meg nem költekezni. Bárhogy is alakul az anyagi helyzeted, azt úgy kell kezelned, mint egy lehetõséget önmagad jobb megismerésére. Minden olyan dolog, ami értékes célokkal van összefüggésben, azt kellõ figyelemmel kezeld.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sok tennivalód lesz a napokban, mostanra kissé feltorlódtak a feladataid, amelyekkel az elmúlt idõszakban nem tudtál kellõképpen foglalkozni. A munkádban most sikereket érhetsz el, de ennek ára is lesz, hisz rengeteg idõt és energiát kell belefektetned. A magánéletedben most a legvonzóbb arcodat mutatod, szinte mindennapra jut valami apró kedvesség.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a figyelmed a családi életedre és az ingatlanügyeidre irányul, most érdemes kihasználnod azokat a lehetõségeket, amelyek az utadba kerülnek. Tanácsot viszont csak is olyan személyektõl fogadj el, akikben feltétel nélkül megbízol, nem ártana esetleg több helyrõl is szakértõi véleményt kikérned, mielõtt fontos döntésre szánod el magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten számos lehetõség kínálkozik a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozol, fõleg azok társaságát keresed, akikkel azonos hullámhosszon vagytok. A hét nem alkalmas fontos döntések meghozatalára, inkább az átgondoláson, újratervezésen van a hangsúly. Idõnként nem árt átgondolni, hogy hol is tartasz és milyen irányba szeretnéd tovább folytatni haladni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten a társasági életed aktívvá válik, az eddigi nyugalmas napjaid felpörögnek. A pénz miatt ne aggódalmaskodj, ne sajnáld magadtól azt, amit nagyon szeretnél. Te úgy is csak a józan ész határain belül költekezel. Most érdemes kihasználnod minden lehetõséget, hogy kimozdulj, fõképpen üzleti megfontolásból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten a pihenés igen csak rád férne, az elmúlt idõszak megpróbáltatásainak köszönhetõen kimerültél, teljesítõképességed lecsökkent. A magánéletedben viszont szenvedélyes napok következhetnek, ha nyitott vagy rá, lehetõségetek lesz egy kis izgalmat csempészni a kapcsolatotokba. Mutasd ki párod felé, hogy mennyire fontos számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Optimista és energikus vagy, azonnal képes vagy felvenni a gyorsabb feladatokhoz azt a munkatempót, amelyet éppen megkíván az adott feladat. Igaz, hogy most kissé nehezedre esik, hogy másokhoza alkalmazkodj, szívesebben dolgoznál egyedül. Magánéletedben feszült pillanatok adódhatnak a héten, a munkahelyi feszültségeket ne a párodon vezesd le.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten elbizonytalanodhatsz, ne kényszerítsd magad olyan útra, amiben nem hiszel igazán. A valódi álmaidtól messze van, és nem vezet sehová. Fontos, hogy tudj nemet mondani, amikor szükséges és legyél határozott, amikor azt kívánja meg a helyzet. Ha most nem vagy elég határozott jó lehetõséget szalaszthatsz el, amire talán a jövõben nem lesz esélyed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Több munkáért, több fizetés jár, ez motivál most téged a héten. Megtalálhat egy mellékes munka lehetõsége, amit bõkezûen megfizethetnek. Arra viszont ügyelj, hogyha többlet terheket vállalsz be, akkor annak meg lesz az ára is. Csak annyit vállalj be, amennyit kényelmesen eltudsz végezni, sem a magánéleted, sem pedig az egészséged nem sinyli meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ha úgy érzed a héten, hogy meg kell hoznod egy fontos döntést, akkor ne rágódj rajta túl sokáig, hanem legyél rajta túl mielõbb. Szeretteid meg fogják érteni és értékelni fogják az eddigi kitartásodat. Rá fogsz jönni, hogy sokkal többen vannak melletted, mint azt gondoltad volna. A hét jó lehetõslgeket tartogat munkahelyi elõmeneteleddel kapcsolatban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az utóbbi idõben kisssé szétszórtabb vagy, mint általában, ez nemcsak a munkádban, de a magánéletedben is megmutatkozik. Ez az állapot nemcsak frusztrál, de mérhetetlenül el is szomorít, minél görcsösebben próbálsz teljesíteni, annál több akadállyal és korlátozással szembesülsz. Talán pár napra ki kéne szállnod a mókuskerékból, új élményekre, impulzusokra van szükséged, hogy visszanyerd az erõdet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!