Lifestyle

Heti horoszkóp: A Mérleget hamarosan előléptetik és megemelik a fizetését - 2022.07.18. - 2022.07.24.

A Vízöntő lebetegedhet a napokban. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Jó alkalmat teremt ez a hét a szakmai előrelépésre, mivel mindenki látja, mennyire rátermett vagy. Megnyerő stílusod segíteni fog, hogy előrébb juss. A magánéletedben a kapcsolataid rengeteg meghitt és kellemes pillanattal ajándékoznak meg, akár új barátságokra is szert tehetsz. Egyedül csak is rajtad áll, élsz-e ezekkel a lehetőségekkel!


IV.21. - V.20.

Bika

Népszerű vagy a héten, mivel elbűvölően kedvesen viselkedsz. Most jó hangulatot teremtesz magad körül. Ráadásul sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a feladatokkal is, amelyek unalmasak számodra. A munkahelyeden sok változás várható, elképzelhető, hogy új munkatársakat kapsz. A magánéletedben viszont több őszinte beszélgetés is várható, ne akarj kitérni előlük!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szórakozottá válhatsz, talán a nyár hangulata ragad magával. Könnyen előfordulhat, hogy szétszórt leszel, fontos dolgokról, határidőkről feledkezel el. Mielőtt végképp kicsúszik a kezedből az irányítás, próbálj meg a halaszthatatlan feladataidra összpontosítani, a kevésbé fontosakat pedig told el későbbre!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten olyan feladatot kaphatsz, amelytől azt érezheted, hogy végre megtérülni látszik az a rengeteg energia és idő, amelyet eddig belefektettél a munkádba. A párkapcsolatodban viszont túl sok elvárást támasztasz a partnereddel szemben, miközben te látszólag csak a munkádnak élsz. Ezen sürgősen változtatnod kell! Tegyél lépéseket, hogy visszatérjen az életedbe az egészséges egyensúly!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Környezeted számára úgy tűnhet, hogy rosszkedvű vagy, de legalábbis nem éppen kommunikatív a hangulatod. Valójában nincs harag a lelkedben, csak nagyon elfáradtál az elmúlt időszakban. Egyszerűen nincs energiád arra, hogy a figyelmedet a külvilág felé fordítsd, inkább csendes elmélyülésre vágysz. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak egy elfoglaltságot, amely egyszerre pihentet és kikapcsol egy kicsit.


Szűz

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Fáradtnak érezheted magad, így nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Jó ötlet, ha átadod magadat a pihenésnek, legalábbis pár napot pihenéssel töltesz. A párkapcsolatodban adódhat néhány vita. Talán a pénz miatt lehet a legtöbb konfliktusotok, de ezek könnyűszerrel rendezhetőek!


Mérleg

Eseménydúsan telnek ennek a hétnek a napjai. A munkahelyeden új lehetőségek tárulnak fel előtted, és olyan képességekre vagy tudásra is szert tehetsz, amely a későbbiekben segíteni fogja a szakmai előremeneteledet. Ennek köszönhetően a jövedelmed is emelkedni fog! Bízz azokban az emberekben, akiket eddig is értékesnek tartottál és használd ki a hét minden kedvező pillanatát.


Skorpió

Ha mindenképpen dolgoznod kell, akkor inkább egyedül teszed most. Plusz tehernek érezheted munkatársaiddal a közös munkát, a kapcsolattartást. Nem vagy túl beszédes hangulatban, és ez rányomhatja bélyegét az egész hetedre. Kedveseddel is visszafogottan viselkedsz, legjobb, ha őszintén beszélsz vele, nehogy félre értse a viselkedésedet!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg álmatlan éjszakát okoz számodra a jelenlegi helyzeted, főképpen az anyagi természetű dolgaid aggasztanak. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor rá kell jönnöd, hogy a jövedelmed nem áll arányban a befektetett munkád értékével. Talán ideje lenne elgondolkodnod, hogy érdemes lenne váltani vagy esetleg új területen kipróbálnod magad, ahol kellőképpen honorálnák szorgalmas, becsületes hozzáállásodat.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy ideje úgy érzed, egy végeláthatatlan rohanássá és kapkodássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt tőled várják a problémák megoldását. Talán emiatt az otthoni légkör is sokkal feszültebbé válik. Bár ezek csak kisebb nézeteltérések, de idővel egyre nagyobb lesz a szakadék köztetek, ezért fontos lenne, hogy időben beszéljetek a gondokról!


Vízöntő

Túlságosan magadba forduló lehetsz, ami meghatározhatja az egész hetedet és a munkádra is erőteljesen kihathat. Legszívesebben csak pihenéssel töltenéd a napjaidat. Reggelente azt tapasztalhatod, hogy még felkelni sincs erőd. Mindenképpen járj utána mi okozza ezt az erőtlenséget, fáradtságot! Előfordulhat, hogy egy kisebb betegség húzódhat meg a háttérben, amelyet a legjobb ha mielőbb szakszerűen kezelnek.


II.21. - III.20.

Halak

A hét eleje remek kilátásokkal indul, elégedett vagy a munkáddal az életed alakulásával. A magánéletedben is béke honol, élvezed szeretteid és barátaid támogatását. A hét második felében nem várt nehézségeid adódhatnak, talán túl korán dőltél hátra elégedetten. Talán fejedbe szállt a dicsőség, mert a most felmerülő problémákat a saját viselkedésednek köszönheted.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...