Lifestyle

Heti horoszkóp: A Mérleg számára feszülten indul a hét - 2022.03.21. - 2022.03.27.

A Halak meglepő változások elé néz. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Az emberi kapcsolataidban sajnos nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretted volna. Talán régi félreértések, sértődések kerülnek újra elő, ezeken neked is érdemes lenne elgondolkodnod. Itt az ideje, hogy végre tisztába tedd ezt a dolgot, hacsak nem akarod, hogy néhány emberi kapcsolatod végleg megszakadjon. Viszont arra ügyelj, ne engedd, hogy mások érzelmi manipulációi rossz irányba vezessenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten fordíts figyelmet arra, hogy ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. Túl sokat aggodalmaskodsz a pénzügyeid miatt, pedig valójában nem fenyeget pénztelenség. A magánéletedben érdemes lenne tisztázni a pároddal néhány dolgot. Előfordulhat, hogy ezek a kényes kérdések összefüggnek az anyagiakkal, de sajnos ez elkerülhetetlen. Még akkor is, ha ez mindkettőtöknek kellemetlen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hét feszültebb hangulatban köszönt rád, talán az elmúlt időszakban túl sok minden történt és még nem tudtad feldolgozni. Próbálj meg kissé kiszakadni a mindennapok problémáiból. A hétvégék erre jó lehetőségeket tartogatnak, tölts minél több időt a szeretteid társaságában, meglátod szinte újjászületsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten csak úgy sziporkázol a Vízöntő jegyében haladó Merkúr hatására. A legváratlanabb pillanatokban jutnak eszedbe jobbnál-jobb ötletek, amelyeket nagy eséllyel meg is valósíthatsz. A magánéletedben viszont viharfelhők gyülekeznek, pároddal nehezen találod meg a közös hangot. Amennyiben nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, a kapcsolatotok hamarosan akár véget is érhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hét pozitív változást hozhat számodra, amennyiben anyagi gondok gyötörtek az utóbbi időben. A megnövekedett bevételeidből szép lassan sikerül rendezned az anyagi helyzetedet. Viszont a héten központi szerepet kaphat az életedben a napi rutinod és egy egészségesebb életvitel kialakítása. Arra ügyelj, ha elhatározod magad akkor a kezdeti lelkesedés ne hagyd elveszni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten nehezen találod a lelki békédet, mert a jelenlegi helyzetedet túl borúsan látod. A rossz érzésektől nem tudsz szabadulni, talán ha kibeszélnéd a benned dúló érzéseidet egy megbízható barátodnak az sokat segíthetne. Mivel szereted a rendet tisztaságot, talán ha beiktatnál egy alapos tavaszi nagytakarítást, ezzel kisöpörnél minden rossz energiát a környezetedből és a jó kedved is visszatérne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Feszülten indul számodra a hét, mivel az elmúlt időszakban túl sok olyan dolog történt, amit még nem tudtál feldolgozni. Ráadásul a hét első napjaiban is újabb váratlan események érnek, bár ezek pozitívak lesznek még is kibillentenek a komfortzónádból. Ezeket a váratlan eseményeket érdemes lenne önvizsgálatra felhasználnod, mert sokat tanulhatsz általuk és még lezáratlan érzelmi ügyeket hozhatnak felszínre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Folyamatosan pörögsz, tervezgetsz, egyértelműen tudod, hogy mit szeretnél, mely terveidet szeretnéd valóra váltani. Ráadásul remek lehetőségek adódhatnak a munkáddal és a karriereddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy amivel ez idáig foglalkoztál, az nem nyújtott akkora előrelépést számodra. Most viszont olyan lehetőség kapujában állhatsz, amelyről nem is álmodtál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha elégedetlen vagy az életed bármely területével, akkor valószínűleg a héten lépéseket teszel ezek megváltoztatására. Nagy valószínűséggel nagyobb áldozatokat kell hoznod, mint amire számítottál, de remek kommunikációs készségednek köszönhetően ügyesen veszed az akadályokat. Magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten lassabban haladhatsz a munkáddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Pedig most érdemes lenne türelmesnek lenned, hiszen idegeskedéssel és türelmetlenséggel nem mész semmire, sőt még ronthatsz is a helyzeten. Adj időt magadnak mindenre, főleg azokra az elmaradt dolgaidra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Általában a megfelelő határozottsággal kezeled az aktuális feladataidat. Éppen ez a fajta határozottság adhatja meg neked a héten azt a fajta sikerélményt, amelyre már nagyon régóta vágysz. Nagy lelkesedésedben viszont ügyelj arra, hogy figyelj a környezeted igényeire és érzelmeire. Ellenkező esetben az egyik probléma megoldása után, beleeshetsz a következőbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Meglepő változások elé nézel, a héten történő események olyan útra terelhetnek, amely akár az egészen eddig elképzelt jövő képedet is megváltoztathatja. Ehhez viszont meg kell tenned bizonyos lépéseket és akár nagyobb áldozatot is kell hoznod. Bár lehet, hogy jelenleg nincs túl sok energiát és kedved mindehhez, de ha jobb életed szeretnél magadnak, akkor kénytelen leszel a tettek mezejére lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.