Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.04.01. - 2024.04.07.: A Kos olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik megváltoztathatják az életét

A Bika életében minden megváltozik a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten jobban figyelj oda a munkakapcsolataidra, hiszen olyan támogatókat is találhatsz, akik sokat segíthetnek neked a jövőben. Ügyelj arra is, hogy önérzetből és büszkeségből ne utasítsd el a segítő szándékot, mert a későbbiekben nagy szükséged lehet rá. Párodról se feledkezz meg, éreztesd vele, hogy még mindig nagyon fontos neked és hálás vagy neki mind azért, amivel elhalmoz téged.


IV.21. - V.20.

Bika

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy ha meg akarod őrizni az életedben a biztonságot, akkor bizony lépést kell tartanod a világgal. Meg kell tanulnod megbarátkozni az új helyzetekkel, emberekkel. Komoly változásokra számíthatsz, de ezt most nem is bánod. A jegyedben járó Uránusz segít megszabadulni a nyomasztó helyzetektől, kapcsolatoktól, rossz szokásoktól, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Már egy ideje érzed, hogy valamin változtatnod kellene az életedben, de egyenlőre teljesen tanácstalan vagy, nem tudod, hogy kitől kérhetnél tanácsot. A hét második felében olyan hatások érhetnek, amelyek segítenek téged abban, hogy új irányba indulj el. A héten ne feledkezz el a szeretteidről sem, próbálj meg irányukban több türelmet tanúsítani, nem érdemlik meg, hogy rajtuk vezesd le a frusztráltságodat.

VI.22. - VII.22

Rák

Ezen a héten sokan igyekeznek a kedvedben járni, ezt kissé furcsának is találod. Remek megérzéseid és ösztöneid most sem hagynak cserben. Pontosan érzed, hogy ki az, aki hamis érdeklődést mutat irányodba. Önös érdekből igyekszik elnyerni a barátságodat. Tartsd magad távol tőlük, ne adj nekik lehetőséget arra, hogy kihasználjanak, itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A kommunikáció és az eszmecsere révén új fejlődési lehetőségek tárulhatnak fel előtted a héten. A látóköröd és mozgástered kiszélesedhet, kapcsolataid tartalmasabbá válhatnak. Ez az időszak kedvező lehetőségeket teremt arra, hogy jobban megismerd önmagad, de csak akkor, ha képes vagy tárgyilagosan összehasonlítani az önmagadról alkotott képet azzal, amit a környezeted lát.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten a legfontosabb, hogy békében élj önmagaddal. Hogyan tudod ezt elérni? Kerüld ki a méltatlan kapcsolatokat és helyzeteket, merj kiállni magadért és vedd a kezedbe az életed irányítását! Nagyon sokat számít, hogy kikkel veszed magad körül, mert ezek erősíthetik vagy rombolhatják az önbizalmadat. Ebben az időszakban a barátaid tudnak neked a legtöbbet segíteni, ha netán elakadnál, bátran fogj össze velük.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Itt az ideje, hogy komolyan vedd magadat. Meg kell tanulnod felelősséget vállalni, harcolni a saját boldogulásodért. A Halak jegyében járó Mars és Jupiter olyan erővel és lehetőségekkel ruház fel, amelyek segítenek téged abban, hogy komoly változtatásokat hajts végre életed azon területein, ahol egy ideje megrekedtél. Siker és szerencse kíséri minden lépésedet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Beleérző képességed, gazdag fantáziád és alkalmazkodó természeted nagy segítségedre van, hogy jó benyomást tegyél feletteseidre. Ennek ellenére ez nem a fontos döntések és a nagy kiugrások időszaka. Inkább a felelősségvállaláson és az új célkitűzéseken van most a hangsúly. Az utóbbi időben kibontakozó terveidet nézd át újra, és szentelj figyelmet a részleteknek is.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van úgy, hogy épp a változtatás tudja a helyzetedet stabilizálni. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod magad körül. Elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod magadban, hogy az életed irányítása a te kezedben van. Ez a hét megteremti a lehetőségét, hogy a jövődet érintő kérdésekben fontos döntéseket hozz meg. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeit, de ez ne tántorítson el.


XII.22. - I.20.

Bak

A pénzügyeid most nagyobb odafigyelést igényelnek, egy okos döntéssel nagyon előnyös helyzetbe hozhatod magad. Használd ki ezt a remek időszakot, mert nagy erőkifejtésekre vagy képes, mind fizikálisan, mind pedig szellemileg. A munkádat nagy lelkesedéssel végzed, a sikerélmények szinte szárnyakat adnak neked. Azért ne hagyd, hogy a hétvégére túlzottan a fejedbe szálljon a dicsőség. Ismered a mondást: magas lóról nagyot lehet esni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Újabb és újabb lehetőségek után kutatsz a héten, mert a jelenlegi helyzetedet nem érzed elég biztonságosnak. Törekvésed megalapozott, hiszen az elmúlt időszak kiszámíthatatlansága miatt nem árt, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. Viszont, ha így teszel, akkor semmiben nem leszel képes igazán elmélyülni. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy eltévedsz a kizárólagos cél felé vezető úton.


II.21. - III.20.

Halak

Sokat gondolkozol a pénzügyeiden és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed azt a feladatot, amiket nap, mint nap neked kell megoldanod. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes türelemmel lenned még egy kis ideig, mert hamarosan megtalál az a lehetőség, ami épp neked való és elnyeri a tetszésedet!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.