Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.02.19. - 2024.02.25.: Ha a Mérleg megragadja a lehetőségeit, hamarosan jóval több pénzt kereshet

A Vízöntő semmiképpen ne vegye félvállról a kellemetlen testi tüneteit. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Jó alkalmat teremt ez a hét a szakmai előrelépésre, és ügyesen mutatod meg a felkészültségedet. Megnyerő stílusod segíteni fog abban, hogy előbbre juss. A magánéletedben a kapcsolatod rengeteg meghitt és kellemes pillanattal ajándékoz meg, akár új barátságokra, kapcsolatokra is szert tehetsz. Egyedül csak is rajtad áll, élsz-e ezekkel a lehetőségekkel.


IV.21. - V.20.

Bika

Népszerű vagy a héten, és elbűvölően kedvesen viselkedsz. Most jó hangulatot teremtesz magad körül. Ráadásul sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a feladatokkal is, amelyek unalmasak számodra. A munkahelyeden sok változás várható, elképzelhető, hogy új munkatársakat kapsz. A magánéletedben viszont több őszinte beszélgetés is várható, amik elől ne akarj kitérni.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szórakozottá válhatsz, talán a közelgő tavasz hangulata ragad magával. Könnyen előfordulhat, hogy fontos dolgokról, határidőkről feledkezel el. Mielőtt végképp kicsúszik a kezedből az irányítás, próbálj meg a halaszthatatlan feladataidra összpontosítani, a kevésbé fontosakat pedig halaszd el későbbre.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten olyan feladatot kaphatsz, amelytől azt érezheted, hogy végre megtérülni látszik az a rengeteg energia és idő, amelyet eddig belefektettél a munkádba. A párkapcsolatodban viszont túl sok elvárást támasztasz a partnereddel szemben, miközben te látszólag csak a munkádnak élsz. Ezen sürgősen változtatnod kell ahhoz, hogy visszatérjen az életedbe az egészséges egyensúly.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Környezeted számára úgy tűnhet, hogy rosszkedvű vagy, mivel nem éppen kommunikatív a hangulatod. Valójában nincs harag a lelkedben, csak nagyon elfáradtál az elmúlt időszakban. Egyszerűen nincs energiád arra, hogy a figyelmedet a külvilág felé fordítsd, inkább csendes elmélyülésre vágysz. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak elfoglaltságot, amely pihentet és kikapcsol egy kicsit.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Fáradtnak érezheted magad, így nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Jó ötlet, ha átadod magad a pihenésnek, legalább pár napot pihenéssel töltesz. A párkapcsolatodban lehet néhány vita,talán a pénz miatt lehet a legtöbb konfliktusotok, de ezek könnyűszerrel rendezhetők.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Élénken telnek ennek a hétnek a napjai, munkahelyeden új lehetőségek tárulnak fel előtted és olyan képességekre vagy tudásra is szert tehetsz, amely a későbbiekben segíteni fogja a szakmai előremeneteledet. Ennek köszönhetően a jövedelmed is emelkedni fog, ezért bízz azokban az emberekben, akiket eddig is értékesnek tartottál és használd ki a hét minden kedvező pillanatát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha mindenképpen dolgoznod kell, akkor inkább egyedül dolgozol most a legszívesebben. Plusz tehernek érezheted munkatársaiddal a közös munkát, a kapcsolattartást. Nem vagy túl beszédes hangulatban, ez rányomhatja bélyegét az egész hetedre. Kedveseddel is visszafogottan viselkedsz, legjobb, ha őszintén beszélsz vele, nehogy félre értse a viselkedésedet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg álmatlan éjszakát okoz számodra jelenlegi helyzeted, főképpen az anyagi helyzeted az, ami nagyon aggaszt téged. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor rá kell jönnöd, hogy a jövedelmed nem áll arányban a befektetett munkád értékével. Talán ideje lenne elgondolkodnod, hogy érdemes lenne váltanod vagy esetleg új területen kipróbálnod magad.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy ideje úgy érzed, egy végeláthatatlan rohanássá és kapkodássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt tőled várják a problémák megoldását. Talán emiatt az otthoni légkör is sokkal feszültebbé válik. Bár ezek csak kisebb nézeteltérések, de idővel egyre nagyobb lesz a szakadék köztetek, ezért fontos lenne, hogy időben kibeszéljétek a problémáitokat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Túlságosan hallgatag leszel a napokban, ami meghatározhatja az egész hetedet és a munkádra is erőteljesen kihat. A legszívesebben csak pihenéssel töltenéd a napjaidat. Reggelente azt tapasztalhatod, hogy még felkelni sincs kedved, és a legszívesebben beteget jelentenél. Mindenképpen járj utána mi okozza ezt az erőtlenséget, a fáradtságot, mert előfordulhat, hogy egy kisebb betegség jelei, amelyet a legjobb, ha mielőbb szakszerűen kezelnek.


II.21. - III.20.

Halak

A hét eleje remek kilátásokkal indul, és elégedett vagy a munkáddal az életed alakulásával. A magánéletedben is béke honol, élvezed szeretteid és barátaid támogatását. A hét második felében nem várt nehézségeid adódhatnak, talán túl korán dőltél hátra elégedetten. Vagy a dicsőség szállt a fejedbe, mert ezeket a problémákat a saját viselkedésednek köszönheted.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.