Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.04.24. - 2023.04.30.: A Skorpió sikert sikerre halmoz, semmit sem tud elrontani.

A Kos életében új fejezet veszi kezdetét. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A héten egy időszak lezárul az életedben és egy teljesen új veszi kezdetét. Óriási fejlődésnek nézel elébe, amely akár kedvező hatást is gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Ez az időszak nemcsak lehetőségeket tartogat, de kemény megpróbáltatásokat is. A Bika jegyében csoportosuló bolygók az anyagi helyzetedre helyezik a fókuszt, ezért számítanod kell arra, hogy mások megpróbálják meghiúsítani pénzügyi terveidet.


IV.21. - V.20.

Bika

A hét nehézségeket tartogathat a számodra, ezek nagy részét talán saját belső vívódásaidnak köszönheted. Pletykák, félreértések keseríthetik mindennapjaidat, ezeket könnyedén feloldhatnád, ha a saját belső hangodra figyelnél. Ideje, hogy túl lépj saját korlátaidon, akkor cselekszel helyesen, ha olyan dolgokba kezdesz bele, amelyek eddig távol állnak tőled vagy eddig még nem próbáltad.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szentelj nagyobb figyelmet az üzleti befektetéseidnek, de sikereket csak akkor érhetsz el, ha nem feledkezel el a múltbeli tapasztalataidról. Szeretnél utazni, vágysz a környezetváltozásra, pihenésre, a hét második felében alkalmas lesz az idő arra, hogy kicsit visszavonulj. Jót fog tenni, ha egy kis időt a szeretteid társaságában töltesz, a közös programok, élmények elfeledtetik veled a mindennapok bosszúságait.

VI.22. - VII.22

Rák

Feszült energiák hatnak rád a héten, a jegyedben járó Mars és a Kosban járó Jupiter minden irányból feszült energiákat irányít életed minden területére. Ez a konstelláció téged is konokabbá és makacsabbá tesz, ezért nehezen elképzelhető, hogy bármi jó születhetne abból, ha ebben az időszakban akarnál fontos dolgokat elintézni. Talán az lenne a legszerencsésebb, ha mostanra időzítenéd a szabadságodat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Rendkívül fogékony vagy mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában. Mert a végén még könnyen előfordulhat, hogy rád ragad a negatív hangulatuk. Szép dolog, ha próbálsz segíteni másokon, de ne a saját rovásodra tedd mindezt. Jót tenne neked a meditáció vagy akár az önfejlesztő technikák is hasznosak lehetnek számodra.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten annyira felfokozott érzelmekkel reagálsz az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheted magad. Fejezd ki szabadon az érzéseidet, de ne veszítsd el közben, a híres gyakorlati érzékedet. Amennyiben a napokban megfigyeled a reakcióidat, minden bizonnyal sokat tanulhatsz magadról, érzelmeidről, egészen különleges élményekben lehet részed.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ez a hét sok nehézséget és feszültséget tartogat számodra a munkádban, bár az égiek a magánéletedet sem kímélik. A Bika jegyében járó Nap és a Rák Mars hatására türelmetlenebb és agresszívabb lehetsz, ezért fékezned kell magadat másokkal szemben. Törekedj arra a héten, hogy mindenkivel félreérthetetlen módon és türelmesen közöld a gondolataidat. Próbálj meg egy kicsit tapintatosabb lenni.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden, amibe csak belekezdesz a héten arannyá válik a kezed alatt. Természetesen csak akkor, ha kitartó és következetes maradsz legyen szó munkalehetőségről, pénzügyekről vagy akár a magánéletedről. Ahhoz, hogy elérd a célod, sokat kell dolgoznod, ami akár tárgyalások sorozatával, kisebb-nagyobb utazásokkal vagy akár továbbképzéssel is járhat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Kos jegyéből kivonuló Nap számodra hatalmas megkönnyebbülést hozhat. Pozitív hozzáállással, optimizmussal, hosszú távra szóló tervekkel most messzire juthatsz. Egy valamire viszont oda kell figyelned, hajlamos lehetsz átsiklani számodra lényegtelen részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod, maradj alkalmazkodó, fékezd nagyra vágyásodat másokkal szemben és akkor minden rendben lesz.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az érzelmeid irányítanak, szinte teljesen elhomályosíthatják a józan ítélőképességedet. Ez a túlérzékenység most sokat árthat neked. Próbálj meg a híres maximalizmusodra, tisztánlátásodra hagyatkozni. Ha végképp nem boldogulsz, kérd ki egy-egy fontos döntés előtt egy megbízható barát vagy szakértő tanácsát. A magánéletedben viszont kamatoztathatod érzékenységedet, ragaszkodásodat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Szaturnusz a jegyedet elhagyva a kötelezettségeidre figyelmeztet. Bár a függetlenség a lételemed, most még is tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy szükséged van szerető társra. Viszont az egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen a felelősségvállalás és az elkötelezettség a másik iránt. Ez a hét nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy elgondolkodj ezekről a dolgokról.


II.21. - III.20.

Halak

El akarsz jutni a dolgok gyökeréig és addig ásol, keresel, kutatsz, amíg oda nem érsz. Remek alkalom ez a hét arra, hogy átvizsgáld a szerződéseidet, üzleti terveidet, anyagi helyzetedet. Keresed a szellemi kihívásokat és a végére szerernél járni a félbemaradt dolgaidnak. Remek időszak számodra, hogy rendezd félbe maradt dolgaidat és végre magad mögött hagyd a múltat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!