Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.01.30. - 2023.02.05.: A Bikával kisebb csoda történik a héten.

A Mérleg sokkoló felfedezést tesz. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A hét elején próbáld meg kikerülni a konfliktusokat semmiképpen ne menj bele mások vitájába. Ha azt hiszed, hogy most kell játszanod az igazság bajnokát, akkor nagyot tévedsz. Olyasmibe keveredhetsz, amiből nem jöhetsz ki győztesen! A héten nem lesz könnyű dolgod a környezeteddel és a kollégáiddal, mindenki ideges és türelmetlen. Ezért próbáld meg távol tartani magad mások panaszáradatától és negatív energiájától. Ahhoz, hogy megtaláld a lelki nyugalmadat, próbáld meg többször kiszellőztetni a fejed, jót fog tenni neked egy kis séta és mozgás.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten a pénzügyek foglalkoztatnak leginkább. Hajlamos vagy most túlaggódni a dolgokat, reménytelennek látod a pénzügyeidet. Ezért hajlamos lehetsz kétségbe esni. Egy váratlan ötlet vagy lehetőség hatására a hét közepén meglátod a fényt az alagút végén, és visszanyered a hitedet. Ez a kedvező fordulat felér számodra egy kisebb csodával, és annyira fellelkesíthet, hogy a hét második felében szinte szárnyalsz, de ne ess abba a hibába, hogy túlhajszolod magad!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne siettesd a dolgokat és ne is akarj kapkodni, mert akár komolyabb veszteséget, de akár sérülést is okozhatsz magadnak. Próbálj meg nyugton maradni a héten, és fontold meg a következő lépésedet, mielőtt csatába indulsz. A magánéletedben egyre inkább zavar egy kellemetlen helyzet, de még nem érett meg az idő arra, hogy komolyabb döntésekre szánd rá magad.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem az a megoldás, hogy mindent magadra vállalsz és elhallgatod a problémákat, hogy elkerüld a vitákat, konfliktusokat. Itt az ideje felvenni a kesztyűt, máskülönben a fejedre nőnek a problémák. A most kialakult helyzet új megoldásokat követel tőled, ez elsőre ijesztő lehet számodra, de itt az ideje elszakadni a régi szokásoktól. Viszont a magánéletedben most valóban rajtad a sor, neked kell bocsánatot kérned, ha életben akarod tartani a kapcsolatodat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha folyamatosan másoknak akarsz megfelelni, akkor nem fogsz rátalálni a saját utadra, pedig a héten nagyon fontos lenne, hogy hallasd a hangodat. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy minél gyorsabban akarsz elérni valamit, annál többet kell dolgoznod érte, ezért arra van szükséged, hogy maximálisan koncentrálj a feladataidra. A magánéletedben ne csak arra várj, hogy a másik tegye meg feléd a békülő gesztust, hanem nyugodtan kezdeményezhetsz te is!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten aktívvá válik a társasági életed, az eddigi nyugalmas napjaid felpörögnek. Ne aggódj a pénz miatt, ne sajnáld magadtól azt, amit nagyon szeretnél. Te úgyis csak a józan ész határain belül költekezel. Környezetváltozásra van szükséged, és egy utazás pont megfelelő lenne. Ha van párod kapcsoljátok össze a kellemeset a hasznossal!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten egy történés felnyitja a szemedet, mert rávilágít a kapcsolatodra. Ha most őszinte vagy magaddal, el kell ismerned, hogy az utóbbi időben csak a te lelkesedésed tartotta egyben a kapcsolatodat. Igyekezz rávenni a párodat, hogy változtasson a jelenlegi helyzeten. Te is próbálj ebben segíteni neki, teremts alkalmat arra, hogy megbeszélhessétek a problémáitokat!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten sokkal szebbnek látod a világot, mint a közelmúltban. A partnereddel végre sikerül egyezségre jutnod és abban reménykedsz, hogy a kapcsolatotok ezzel végérvényesen stabilizálódik. A jelenlegi bolygóállás nemcsak a hangulatodat javítja, hanem a munkakedvedet is megsokszorozza,hiszen tele vagy ötletekkel, lelkesedéssel.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten elbizonytalanodhatsz, de ne kényszerítsd magad olyan útra, amelyben magad sem hiszel igazán. A valódi álmaidtól messze van, és nem vezet sehová. Fontos, hogy tudj nemet mondani, amikor szükséges és légy eltökélt, amikor azt kívánja meg a helyzet! Ha most nem vagy elég határozott fontos lehetőséget szalaszthatsz el.


XII.22. - I.20.

Bak

Jó érzékkel találod meg annak a módját, hogyan lehetne minél kellemesebben és kötöttségek nélkül eltölteni az időt. Nem érdekelnek a hétköznapi gondok és különös, ellenállhatatlan vonzalmat érzel olyan témák iránt, amelyek messze esnek a gyakorlati megoldásoktól. Most minden olyan dolog megragadja a figyelmedet, amelyet meghökkentőnek, különlegesnek tartasz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Régi ügyek kerülhetnek újra elő. A párod vagy a környezetedben valaki provokálhat, amitől hamar elveszted a türelmedet. De a sors nyerő lapokat ad a kezedbe, győztesként jöhetsz ki egy olyan szituációból, amelyben talán az elején vesztésre álltál. Ráadásul sem erőd, sem türelmed nincs a kemény küzdelmekhez, hatalmi háborúkhoz. A héten jót tenne neked, ha egy kis időre elvonulhatnál a világ zajától.


II.21. - III.20.

Halak

A héten rengeteg tanácsot kaphatsz, ha mindenkit türelmesen végighallgatsz, de nem sietsz megfogadni a őket. Ez bölcs megoldás, de még ennél is bölcsebb lenne, ha a meggondoltság titoktartással párosulna. Ne csak a tanácsokkal bánj óvatosan, hanem magukkal a tanácsadókkal is, és jobban válogasd meg a bizalmasaidat, barátaidat!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...