Heti horoszkóp: A Bika munkahelyi sikerrel és plusz pénzzel számolhat a héten - 2022.06.27. - 2022.07.03.

A Mérleg egy esemény folytán kissé kiábrándulhat a kapcsolatából. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A megérzéseid talán soha nem voltak annyira erősek, mint ezen a héten, ezért hallgass rájuk! Figyelj oda arra, amit az ösztönöd súg, mert csak így kerülheted el a nehézségeket. Ez a hét kedvez minden jogi és külfölddel kapcsolatos ügyednek, ezeken a területeken megtalálhatod a számításaidat. A magánéletedben rendkívül jól alakulnak a dolgaid, párodra minden körülmény között számíthatsz. Így sokkal jobban tudod kezelni a felmerülő problémákat, hiszen tudod, hogy nem vagy egyedül.


IV.21. - V.20.

Bika

A hét rendkívül sikeresnek mutatkozik számodra, és ez a magánéletedre is pozitív hatással lesz. Egy jó időben meghozott döntéssel most extra bevételre tehetsz szert, és az ezzel járó sikerélmény megnöveli az esélyeidet a karriereddel kapcsolatos terveidben. Főképpen azokon a területeken érhetsz el jelentős sikereket, amelyekben megmutathatod kreatív képességeidet és szorgalmadat. Ha fontos ügyekben szeretnél döntést hozni akkor ne halogasd tovább, azt mindenképpen most tedd meg!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne siettesd a dolgokat és ne is akarj kapkodni, mert akár komolyabb veszteséget, de akár sérülést is okozhatsz magadnak. Próbálj meg nyugton maradni a héten, és fontold meg a következő lépésedet, mielőtt csatába indulsz. A magánéletedben egyre inkább zavar egy kellemetlen helyzet, de még egy kicsit ki kell tartanod. Jelenleg a helyzet nem alkalmas arra, hogy tisztázzátok ezt a kényes helyzetet.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem az a megoldás, hogy mindent magadra vállalsz és elhallgatod a problémákat csak azért, hogy elkerüld a vitákat, konfliktusokat. Itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt, mert lassan a fejedre nőnek a problémák. A most kialakult helyzet új megoldásokat követel tőled, ez elsőre ijesztő lehet számodra, de itt az ideje elszakadni a régi szokásoktól. A magánéletedben most rajtad a sor, neked kell bocsánatot kérned, ha életben akarod tartani a kapcsolatodat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha folyamatosan másoknak akarsz megfelelni, akkor nem fogsz rátalálni a saját utadra, pedig a héten nagyon fontos lenne, hogy hallasd a hangodat. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy minél gyorsabban akarsz elérni valamit, annál többet kell dolgoznod érte, ezért arra van szükséged, hogy maximálisan koncentrálj a feladataidra. A magánéletedben ne csak arra várj, hogy a másik tegye meg feléd a békülő gesztust, nyugodtan kezdeményezhetsz te is!


Szűz

A héten a társasági életed felélénkül, az eddigi nyugalmas napjaid felpörögnek. A pénz miatt ne aggodalmaskodj, ne sajnáld magadtól azt, amit nagyon szeretnél. Te úgy is csak a józan ész határain belül költekezel. Környezetváltozásra van szükséged, egy utazás pont megfelelő lenne. Ha van párod kapcsoljátok össze a kellemeset a hasznossal!


Mérleg

A héten egy esemény felnyitja a szemedet, ami rávilágít a kapcsolatodra. Ha most őszinte vagy magaddal, el kell ismerned, hogy az utóbbi időben csak a te lelkesedésed tartotta egyben a kapcsolatodat. Igyekezz rávenni a párodat, hogy változtasson a jelenlegi helyzeten. Te is próbálj ebben segíteni neki, teremts alkalmat arra, hogy megbeszélhessétek a problémáitokat!


Skorpió

A héten sokkal szebbnek látod a világot, mint a közelmúltban. Állandó partnereddel végre sikerül egyezségre jutnod, és abban reménykedsz, hogy a kapcsolatotok ezzel végérvényesen stabilizálódik. A jelenlegi bolygóállás nemcsak a hangulatodat javítja, hanem a munkakedvedet is megsokszorozza. Tele vagy ötletekkel, lelkesedéssel.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten elbizonytalanodhatsz, ezért ne kényszerítsd magad olyan útra, amelyben magad sem hiszel igazán. A valódi álmaidtól messze van, és nem vezet sehová. Fontos, hogy tudj nemet mondani, amikor szükséges, és legyél határozott, amikor azt kívánja meg a helyzet. Ha most nem vagy elég határozott, fontos lehetőséget szalaszthatsz el.


XII.22. - I.20.

Bak

Jó érzékkel találod meg a módját annak, hogyan lehetne minél kellemesebben és kötöttségek nélkül eltölteni az időt. Nem érdekelnek a hétköznapi gondok és különös, ellenállhatatlan vonzalmat érzel olyan témák iránt, amelyek messze esnek a gyakorlati megoldásoktól. Most minden olyan dolog megragadja a figyelmedet, amelyet meghökkentőnek, különlegesnek tartasz.


Vízöntő

A héten nagy szükséged lesz arra, hogy őszintén szembenézz a valósággal, ha valóban változást akarsz az életedben. Ideje megszabadulnod a múlt terheitől, emlékeitől és csak a jövő felé tekinteni. Ha éppen nincs munkád, akkor könnyen előfordulhat, hogy olyan helyzetekbe kényszerülhetsz, amihez össze kell szedned minden bátorságodat és kitartásodat. De ne csüggedj, mert hamarosan pozitív irányba változnak a dolgok. Bármennyire is nehéz az anyagi helyzeted, fontos, hogy maradéktalanul betartsd a szabályokat, és időben fizesd be a csekkjeidet.


II.21. - III.20.

Halak

A héten mindenkit türelmesen végighallgatsz, de szerencsére nem sietsz megfogadni a tanácsokat. Ez bölcs megoldás, de még ennél is bölcsebb lenne, ha a meggondoltság titoktartással párosulna. Ne csak a tanácsokkal bánj óvatosan, hanem magukkal a tanácsadókkal is, jobban válogasd meg a bizalmasaidat, barátaidat!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak