Lifestyle

Heti horoszkóp: Az Ikreknek konfliktusai lehetnek a héten - 2021.06.28. - 2021.07.04.

Az Oroszlánt sokan vonzónak tarthatják ezen a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövő perspektívákkal rendelkezel, hiszen ez hasznos lehet számodra. Ha sikerül leülnöd és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz! Szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról, pároddal együtt szórakozási lehetőségeket kerestek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat dolgozol, fontos neked, hogy a kötelességedet maradéktalanul teljesítsd. Mivel nem biztos, hogy adsz magadnak elég pihenőidőt, könnyen előfordulhat, hogy egy idő után észreveszed, hogy örömtelenül robotolsz. Ha rájössz, hogy így van, akkor sürgősen vigyél valami önfeledtséget az életedbe! A vigasztalást párkapcsolatodban keresed, szeretnéd, ha a szerelmen kívül a barátság, az egymásra való odafigyelés is működne köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Fontossá válnak a kapcsolataid, de nem mindig látod reálisan a munkatársaidat. Mindez félreértésekhez vezethet, és azt tapasztalhatod, hogy nem találod meg a hangot munkatársaiddal, családtagjaiddal. A sértődöttség érzése meggátolhat abban, hogy rendezd a fontos kapcsolataidat. Magánéletedben jellemző, hogy több vitád, veszekedésed is lehet kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hét első felében készülj fel rá, hogy bármivel is foglalkozol, erős beleéléssel fogod tenni. Hajlamos leszel érzelmi kérdést csinálni a legapróbb dologból is és ennek megfelelően képes leszel küzdeni még olyasmiért is, ami józan ésszel nem éri meg a fáradtságot. Mindezek miatt ügyelned kellene a helyes kommunikációra, mert ezekben a napokban könnyebben keveredhetsz vitába a környezeteddel, mint máskor.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hét első felében érezheted a kötődést és a szeretetet a környezeted felől, de vonzóvá válhatsz akár több ismeretlen ember számára is. Emiatt könnyebben teremthetsz kapcsolatot bárkivel, nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ezekben a napokban nagy lehet a mozgás körülötted, amely váratlan izgalmakat is hozhat, de azzal, aki igazán közel kerül hozzád, igazán intenzív élményekre számíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Sok teendőd lehet a munkahelyeden. Több apró, időigényes feladat zúdulhat a nyakadba. Mindez azzal jár, hogy egész nap intézkedned kell, valamint szervezői feladatokkal is meg kell birkóznod. Szükséged lesz a kreativitásodra, amikor megpróbálod beosztani az idődet! A magánéletedben a szerelmi kapcsolatod válik intenzívvé, visszaköltözhet az életedbe a szenvedély! Újból egymásra tudtok találni pároddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Sok munkamegbeszélésed lehet és ez megköveteli tőled a nyitottságot, valamint a naprakészséget is. Ha nem alszod ki magad rendesen, akkor nem tudsz frissen, hatékonyan részt venni a munkahelyi feladatokban! Pihend ki magad, hiszen fel kell venned a gyorsabb tempót. Magánéletedben a hangulatod változékonnyá válhat, amihez kedvesed nehezen alkalmazkodik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Leterheltebb vagy, rohanassá válik az életed. Megtörténhet, hogy egy perc nyugtot sem hagynak neked a munkatársaid, egészen jelentéktelen ügyekben is tőled várhatják az útmutatást. Ahogy elmélyülnél a feladataidban, rögtön kizökkentenek a munkádból. Egy idő után nagyon dühös leszel, ami konfliktusokhoz vezet. Rosszabb esetben veszekedni kezdesz, és ráadásul nem a legdiplomatikusabb formában teszed mindezt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Lesz időd rá a munkahelyeden, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolataidat, sőt néhányból barátság is lehet. Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismeritek egymást. A magánéletedben eleged van a hétköznapok szürkeségéből, de egy ideig még nem nagyon jönnek össze a közös programok kedveseddel. Vagy neked nincs kedved hozzá, hogy elmenjetek otthonról, vagy kedvesed fáradt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Felpezsdülhet a munkahelyi életed, sok megbeszélés, elintéznivaló vár rád. Célszerű ütemtervet készítened, amelynek a segítségével kézben tudod tartani a teendőket. A magánéletben makacs hangulatban vagy, ha vitád adódik valamelyik családtagoddal, akkor csak a saját álláspontodat tartod szem előtt. Különvsen a párkapcsolatodban hátrányos ez a jelenség, hiszen több veszekedésben, vagy félreértésben lehet részetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Előfordulhat, hogy figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, hiszen hajlamos vagy arra, hogy álmodozz. Nehezebben koncentrálsz a preciziást igénylő feladatokra is, így könnyen becsúszhat néhány hibalehetőség. A magánéletedben fogékony vagy minden jóra, amit csak az élet kínálhat neked! Itt az ideje, hogy kedveseddel együtt élvezzétek az élet ajándékait. Teremtsetek alkalmat egy romantikus estére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Most meggondolatlanabbul beszélsz, mint máskor, és ez könnyen bajba sodorhat. Óvakodj attól, hogy bizalmas munkahelyi információkról beszélj, ne pletykálkodj a munkahelyeden. A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep, és minden olyan gesztusért nagyon hálás leszel kedvesednek, amellyel figyelmet mutat feléd. Családi programokra is alkalmas ez az időszak, szervezz olyan időtöltéseket, amelyekben gyermekeid is szívesen vesznek részt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A korallvirág az egyik legnépszerűbb növény, mely a legtöbb háztartásban jelen van. Otthonunk éke azonban könnyen tönkremehet, ha nem tartjuk szem előtt az igényeit.
Sztárok
Jordán Adél színésznővel több alkalommal is találkozhatunk idén nyáron a tizenharmadik szezonját kezdő Budapest Parkban!
Lifestyle
Azt biztos tudtad, hogy a kínai orvoslás gondoskodik a fizikai egészségről. De az is megvan, hogy a lélek egészségéről is képes? Ehhez csupán ismerni kell a kínai 5 elemet, amik ráadásul egy-egy...