Heti horoszkóp: A Bika energikus lesz a héten - 2021.06.21. - 2021.06.27.

Az Ikreknek jól alakul az anyagi helyzete. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb az lenne a számodra, ha egyedül dolgozhatnál, nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködnöd. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkrló maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak hangulati ingadozásaid is és ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Sok kreativitással rendelkezel, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek a koordinóló képességedre építenek. A jó ötleteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, hiszen csak így lesz nyilvánvaló, hogy kreatív vagy. A munkahelyi terhek mellett a magánéletedre is lesz energiád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Több pénz állhat a házhoz, ami örömteli, hiszen régen várod már ezeket az összegeket. Fordíts a saját céljaidra is belőle, ami csak arról szól, hogy te jól érezd magad! Ha már nagyon régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor törődj a saját igényeiddel is! Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, de ezzel azt szeretnéd elérni, hogy kedvesed jobban figyeljen rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ideális helyzet, ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, hiszen ezért nagyon hálásak lesznek. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád és mikor esténként hazaérsz, akkor már nagyon fáradt lehetsz. Kedvesed tapasztalhatja meg "morgós", morcos arcodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az anyagi megbecsülés nagyon fontos számodra. Arra vágysz, hogy pénzben is honorálják a munkádat. Ne abban határozd meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Érdemes diplomatikusan tudatnod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos része az életednek, de a magánéleted is lényeges!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A napokban a hegyeket is meg tudnád mozgatni, annyi energiával rendelkezel. Szerencsés helyzet, ha a munkád érdekel annyira, hogy ezt a sok energiát a munkahelyi boldogulásodba fektesd. Ha így van, akkor még előre is léphetsz, de ha már nem vagy motivált a munkádban, akkor előfordulhat, hogy feszültté válsz és a terhedre vannak a napi feladatok. A magánéletedben sok hétköznapi problémával kerülhetsz szembe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Óriási szabadságvágy munkálkodik benned, nehezen viseled, ha a munkahelyeden dirigálnak, utasítgatnak. Különvsen akkor bosszant a jelenség, ha raádásul értelmetlennek is találod a szabott kereteket, szabályokat. Rájössz arra, hogy sokkal jobban meg tudnád szervezni a munkát, mint a felettesed. Magánéletedben fontos lehet, hogy kedveseddel együtt tudjátok megtalálni a hétköznapi örömöket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Vidám napokat élhetsz meg, ami jellemző lehet a munkahelyi életedre is. A napokban te lehetsz, aki a munkaközösségben a jó hangulatot teremti meg! A jókedved biztosíthatja neked a népszerűséget. A magánéletedet sem ártana egy kicsit izgalmasabbá tenned, hiszen az elmúlt időszakban ellaposodhatott, elszürkülhetett. Kedvesednek izgalomra, új élményekre van szüksége, sokkal jobb, ha ezt te adod meg neki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka a fáradtságodban keresendő. Lehet, hogy annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. A szerelmi életed felpezsdülhet a napokban, sok olyan hízelgő közeledést kaphatsz, amelyek jót tesznek a hiúságodnak. Ezek az alkalmak is főleg a munka kapcsán találhatnak meg, tehát figyelj arra, hogy munkatárssal vagy üzleti partnerrel ne bonyolódj szerelmi viszonyba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A munkádban többször is elgondolkodhatsz, hogy vajon megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet, hogy a pénzzel vagy elégedetlen, de előfordulhat, hogy úgy érzed, nem fejlődhetsz már tovább szakmailag. A változtatást nem kell elkapkodnod, hiszen a döntéshez sok informacióra lesz szükséged. A magánéletedben több vitás helyzetet tapasztalhatsz, előfordulhat, hogy néhányszor összevesztek kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Figyelmetlenebbé válhatsz a munkahelyeden, talán jobban össze kell magad szedned ahhoz, hogy aprólékos feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy folyton ábrándozol, erőfeszítés kell ahhoz, hogy koncentrálni tudj. Jó megoldás, ha legalább kétóránként tartasz egy kis szünetet! A magánéletedben nem sok időd jut kedvesedre, talán csak annyi, hogy megbeszéljétek a mindennapi teendőket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nehezen alkalmazkodsz munkatársaidhoz, csak azt tartod jónak, amit te magad teszel. Ha a többiek máshogyan oldják meg a feladatokat, másképpen gondolkodnak, akkor dühös leszel. A szerelmi életedben intenzív vágyakkal rendelkezel, lehetőséged azonban kevesebb van arra, hogy megvalósítsd a fantáziáidat. Elképzelhető, hogy az idő kevés, amit a pároddal tölthetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak