Lifestyle

Heti horoszkóp: Ezen a héten egy kicsit passzívak leszünk - 2021.05.10. - 2021.05.16.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk május 10-től május 16-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad a sajáterőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érezheted magad, így a teljesítményed sem száz százalékos, nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így eredményesebben oldanád meg a feladataidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat gondolkozol a pénzügyi helyzeteden és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes várnod még egy kicsit, hamarosan megtalál az igazán jó lehetőség. Te nem rettensz meg a kritikus, cselekvést igénylő helyzetektől, bátran beleállsz a feladatok megoldásába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten hajlamos lehetsz a passzivitásra, semmihez sincs kedved, ezért inkább elfogadod mások irányítását. Nehezedre esik most bármelyen kötelezettségnek a teljesítése. Legszívesebben egy jó társaságban töltenéd el az idõdet. A jótékonykodás is fontos szerepet kaphat a héten az életedben, aki igényt tart a segítségedre, annak segíts.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Több munkát vállalsz el, mint amit képes vagy teljesíteni, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát és megnövelik a hatékonyságot. Anyagi ügyekben kiválóan tudod képviselni a saját érdekeidet, használd ki ezt a remek időszakot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Álmodozó hangulatban vagy, ez nem segíti elő, hogy pontosságot igényló feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Ha nem jegyzed fel a tennivaóidat akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. Pedig téged kevés dolog bosszant jobban, mint amikor meghiúsulnak az elképzeléseid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten különösen nagy feszültséget élhetsz át. A növekvõ türelmetlenséged a halogatásod következménye. Bármennyire is nehezedre esik próbálj meg egy kis pihenõt beiktatni, mert ebben a feszült állapotban, csak hibát-hibára halmozol.El kell fogadnod, hogy most a dolgaid nem egészen úgy alakulnak, ahogyan te szeretnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Lassabban haladhatsz a munkáiddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenned magaddal, hiszen kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömöket tudj adni szeretteidnek, mindenképpen több időt próbálj meg rájuk szánni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A legjobb az lenne a számodra, ha egyedül dolgozhatnál, nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködnöd. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak a hangulati ingadozásaid is, ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az utóbbi időben kissé önző módon viselkedtél, leginkább magaddal voltál elfoglalva, de ezt a szeretteid nem igazán nézték jó szemmel. A héten esélyt kapsz arra, hogy az összekuszálódott emberi kapcsolataidat rendezd. Főleg akkor lesz sürgető ez a kérdés, ha az életed több területén is az érzelmeid irányítják a tetteidet. A pénzügyeiddel is többet kellene foglalkoznod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Több pénz állhat a házhoz, ami örömmel tölt el, hiszen régen vársz már erre. Fordítsd a saját céljaid megvalósításába, ami csak arról szóljon, hogy te jól érezd magad. Ha már nagyon régóta szeretnél valamit megvenni magadnak, akkor törődj a saját igényeiddel is. Párkapcsolatodban kissé szeszélyesebben nyilvánulhatsz meg a napokban, de ezzel csak nagyobb figyelmet szeretnél magadnak kivívni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, akkor ezért nagyon hálásak lesznek és egyszer még neked is szükséged lehet bátorításukra. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád és mikor esténként hazaérsz, akkor már nagyon fáradt vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Mindig határozottan kezeled a feladataidat, de most még inkább kézben tartod az ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert. Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó időszak arra, hogy kedveseddel kimozdulj, tervezzetek pár közös programot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.
Fashion&Beauty
A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.