Heti horoszkóp: nagyon intenzív hétnek nézünk elébe - 2021.03.15. - 2021.03.21.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk március 15-től március 21-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Intenzív időszakra számíthatsz, sok olyan helyzettel, ami ugyan csak kibillenhet a lelki nyugalmadból. Ez a hét olyan korábbi düntéseiddel szembesít, amelyekkel nem mersz szembenézni, kényelmi vagy egyszerűen nem mered felvállalni őket. Most mindez az elfojtott energia hatalmas erővel törhet a felszínre, minden érzés, gondolat, amit már nem bírsz továább magadban hurcolni. Most határozottságra van szükséged, hogy rendet teremts az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten új feladatok jönnek, de vele együtt új lehetőségek is, amelyek megoldásához idő, türelem és kitartás, legfőképpen pedig céltudatosság szükségeltetik. A most zajló energiák segítenek megérteni mi miért történt az elmúlt időszakban és felruháznak jókora önbizalommal plussz energiával. A hét közepe hozhat tanulási lehetőséget, de akár a jövődet érintő komolyabb változást is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogyha meg akarod őrizni az életedben a biztonságot, akkor lépést kell tartanod a világgal, meg kell tanulnod megbarátkozni az új élethelyzetekkel. Komoly változásokra számíthatsz, olyanokra, ahol megmérettetik az erőd, kitartásod és a hited is. Kevés ilyen lehetőség van egy ember életében, ezért vesd be minden energiádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Elfogadni azt, amin már nem tudsz változtatni és elég bátornak lenni ahhoz, hogy megváltoztassd, azt amit még lehet, most ez a legnagyobb kihívás számodra a héten. Rengeteg váratlan helyzetet hozhat a hét, ezeket fogadd kellő nyitottsággal, még akkor is, ha ezek csalódással vagy kényelmetlenséggel járnak. Főleg a munkádat érintően jöhetnek új dolgok, amik egy teljesn új irányt jelölnek ki számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten az égiektől olyan erőt kapsz, amely segítségedre lesz abban,hogy megvívd a csatákat és segít rálépni a továbblépéshez szükséges útra. Eljött az idő, hogy tovább kell lépned, vállald a kihívásokat, küzdj, harcolj minden erőddel azon legyél, hogy rátalálj a saját útadra. Most a kapcsolataidat is tudod rendezni, elsősorban kompromisszumra és szeretre lesz szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Most jött el az ideje annak, hogy a terveidet, elképzeléseidet a gyakorlatban is megvalósítsd, most már csak az a kérdés, hogy hogyan. A hét első fele az aktívabb, ekkor tudsz nagyobb erőbedobással dolgozni, új dolgokat elindítani. Ehhez persze nem árt tudatosítanod,hogy mit is akarsz és utána azt megpróbálni határozottan képviselni. A héten az új vagy akár a régebbi kapcsoaltaid is nagy segítségedre lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az égi energiák most nem igazán kedveznek számodra, ezért ne az új dolgok elindításába öld bele az energiádat, sokkal inkább a meglévők megtartására, újra gondolása, áttervezésére kell koncentrálnod, arra, ami számodra most igazán fontos. A sérelmeket a sebek begyógyítását is érdemes a múltban, akár a családi mintákban keresned, most sikerülhet felszínre hozni azokat az érzelmeket, amelyek leblokkolnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elmúlt időszak igencsak eseménydús volt számodra, ideje egy kicsit megállni, rendet tenni a fejedben, gondolataidban és az emberi kapcsolataidban is. Gondold végig hideg fejjel, mik azok a legfontosabb lépések és főképpen kikkel kell együtt haladnod, hogyan kell kommunikálnod ahhoz, hogy sokkal hatékonyabb legyél és persze nyugodtan hagyd hátra azokat a dolgokat, emberekt az életedből, akik hátráltatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az elmúlt időszak igencsak próbára tette az erődet, kitartásodat, tűrőképességedet és bizonyára nagyon sok változást is hozott magával. A hét még tartogat néhány ismétlő feladatot számodra, ami jó lehetőséget teremt arra, hogy átgondold az elmúlt időszakot. Próbálj meg szembenézni a félelmeiddel, próbáld megérteni az életed célját, aktuális feladataidat és azt, kik azok, akik társaid tudnak lenni ezen az úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Elérkezett az idő, amikor nem dughatod tovább homokba a fejed, kénytelen leszel olyan dolgokkal szembenézni, amelyekkel eddig nem mertél. A Vízöntőben járó Jupiter és Szaturnusz felelősségvállalásra, megbízhatóságra tanít. Kihívásokon és feladatokon keresztül kell megtanulnod, hogy nem mindig az a jó megoldás, ha felégetsz mindent magad körül, hanem kitartóan megpróbálod megoldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Amennyibben aktuális számodra a munkahelyváltás, akkor érdemes erre a hétre időzíteni. Komoly lehetőség mutatkozik a fejlődésre, tanulásra vagy akár a továbbképzésre, akár még hivatást is válthatsz. A héten a legfontosabb, hogy lelkileg stabil maradj, hogy ezt meg tud valósítani, muszáj lesz közel engedni magadhoz olyan érzéseket, amelyeket eddig talán tudattalanul kerültél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Az élet mindig tartogat lehetõséget arra, hogy feltöltődj energiával, kívül-belül teljesn meg tudj újulni. Vedd a kezedbe a sorsod alakulását és kezd el azt, amit már régóta terveztél vagy csak álmodoztál róla, de eddig nem volt kedved vagy alkalmad rá. Próbálj reális célokat kitúzni, a most meghozott döntések hosszú távú következményekkel járnak, ezért alaposan gondold át, merre szeretnéd folytatni az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak