Heti horoszkóp: előtérbe kerülnek régóta dédelgetett vágyaink - 2021.03.08. - 2021.03.14.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk március 08-tól március 14-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ebben az időszakban előtérbe kerülnek a régeóta dédelgetett álmaid és a segítő baráti kapcsolataid. Túlságosan nagylelkű vagy az ismerőseiddel és emiatt vágül akár még pénzügyi nehézségeid is adódhatnak. Próbáld meg visszafogni magad és csak akkor nyújts segítséget másoknak, ha ezzel nem sodrod veszélybe saját magadat. A kollégáid segítségét is kezeld fenntartásokkal, most jobban jársz, ha magadra támaszkodsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A munkahelyeddel kapcsolatban, ne kövesd azokat a megérzéseidet, amelyeket tényekkel nem tudsz alátámasztani. A hosszútávú karrierterveiddel kapcsolatban hajlamos vagy túlságosan kevéssel is megelégedni, merj most nagyokat álmodni. Ha a szabadidőben plusz feladatokat vállalsz magadra, akkor azt semmiképpen ne hagyd abba félúton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Amennyibben fontos döntést kell meghoznod, akkor azt a héten mindenképpen tedd meg, a Mars nem csak ebben lesz nagy segítségedre, hanem abban is, hogy fel merj vállani egy konfliktust, ha éppen úgy hozza a helyzet. A héten megtanulod, hogy hogyan kell nagyban gondolkodni, kiállni a céljaidért, kapcsolatokat teremteni és együtt dolgozni másokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a kompromisszumkészségedre lesz óriási szükséged, különösen, ha az anyagiakról van szó. Meg kell értened, hogy az együttműködés alapja csakis az őszinteség, a korrekt, tiszteséges hozzáállás lehet. Néha fel kell adni a biztosat a bizonytalanért, meg kell próbálnod feszegetni, kitolni a határaidat. Hosszú távon biztonságérzetet adhat számodra, ha tudod magadról, hogy lépést tudsz tartani a változásokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az életed a héten leginkább családi szinten zajlik, szeretteid adhatják a legtöbb örömforrást, de a megoldásra váró teendőket is. Beszélgessetek sokat, ne kerüld ki a kényes témákat sem, így a helyükre kerülhetnek a régi sérelmek, félreértések és vége visszaköltöhet a harmónia a családi életedbe. A legfontosabb cél természetesen, hogy olyan megoldásokat kell találni, ami mindenki számára élhető és elfogadható.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje, hogy úgy élj, ahogy a szíved diktálja, ahogy igazán szeretnél, erre remek lehetőséget kínál ez a hét. Azonban, ha ehhez változtatnod kell a szokásaidon, élethelyzeteden, emberi kapcsolataidon, akkor mindenképpen tedd meg. Különösen a hét közepe alkalmas arra, hogy izgalmas felfedezéseket tegyél a saját erőforrásaid megtalálásában, ne ijedj meg a komolyabb megmérettetéstól sem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten létrejövő égi energiák nem csak érzelmekkel ajándékoznak meg, de azt is lehetővé teszik, hogy kihozd magadból mindazt, amiben a legjobb vagy: kapcsolatteremtőképesség, kitartás, praktikusság és gyakorlatiasság, ezekre összpontosíts most. Kapcsoaltaid minősége nagyrészt azon múlik, hogy megtalálod-e az utat mások szívéhez, mindenesetre erre törekedj és akkor nem lesz okod panaszra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten remekül tudod hasznosítani rugalmasságodat, kíváncsiságodat, kutató szellemedet, főleg anyagi helyzeted stabilizálására vagy megújítására, attól függően, melyikre van nagyobb szükséged. A tanulásba, utazásba, ismerkedésbe is érdemes a szokottnál több energiát belefektetned. Nagyon jó lehetőségeket kínál a hét arra, hogy új ismereteket sajátíts el, amelyek akár még hivatásváltozással is járhatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hét fő témái: anyagi biztonság, vállalkozás, egy új hivatás megtalálálása, amiben igazán kiteljesedhetsz, ami igazán boldoggá tesz és ami biztonságot ad számodra, ezekre figyelj a héten. Próbálj meg tiszta helyzeteket teremteni, fizikailag és mentálisan is, légy megértő, segítőkész. Tedd bele minden erődet, energiádat mindenbe, amit éppen csinálsz és akkor meglesz az eredménye is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A hét számodra a harmóniáról, annak megteremtéséről szól, az ellentétek elsimításáról. Az adok-kapok egyensúlyának megtalálása elsősorban a munkahelyeden lesz fontos, de a testi-lelki egészséged megőrzéséhez is elengedhetetlen. A héten többször kerülhetsz olyan helyzetbe amikor meg kell védened a saját álláspntodat vagy meg kell hoznod egy régóta halogatott döntést.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten a Mars energiái dominálnak számodra, ami a magán és üzleti kapcsolataid rendezésében egyaránt a segítségedre lehet. Leginkább a felszínre kerülő régi problémákat, konfliktusokat segíti rendezni végre. Főképpen a munkahelyeden alakulhatnak ki olyan helyzetek, amikor meg kell védened az érdekeidet, álláspontodat. Próbálj meg olyan megoldásokat keresni, ami mindenki számára elfogadható.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez az időszak szerződéskötésekre, komolyabb tárgyalásokra rendkívül alkalmas. De akár a pároddal is új szintre léphettek, ha nem vagytok elégedettek a jelenlegi helyzettel és ha úgy érzed, hogy mostanában már csak felszínes kommunikáció van köztetek. Az lenne a legfontosabb, hogy először keressétek meg a problémák okát, mert csak ez vihet közelebb benneteket a megoldáshoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!