Heti horoszkóp: a héten kevés lesz a motivációnk - 2021.02.08. - 2021.02.14.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk február 08-tól február 14-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Igyekszel mindenkinek a kedvében járni a héten, még sem elégedettek veled a családtagjaid. Talán őket is meg kellene kérdezned, hogy mit is várnak el tőled. A munkádban kicsit lelassulsz, ideje lenne kivenned egy szabadnapot. Változtatásokat kellene bevezetned az életedbe vagy új dolgokba belevágnod ahhoz, hogy a kiélhesd az ambicíóidat. Barátaid önzetlenül a segítségedre lesznek ebben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Társulásokra, jogi ügyek intézésére alkalmas ez a hét. Hivatásodban nagyobb szerep jut az elismerésnek, anyagi jellegű jutalmazásnak, mint általában. Ha van partnered akkor könnyen előfordulhat, hogy egy felelõtlen kijelentéssel a lelkivilágába gázolhatsz, ami akár egy nagyobb félreértéshez, sértődéshez is vezethet. Éppez ezért sokkal jobban figyelj oda a kommunikációdra, rengeteg kellemetlenségtől óvhatod meg magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak lehetnek a környezetedben, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemtlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt és energiát pazarolsz rájuk és közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől egy kategóriával magasabb fizetést csikarj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Mindennap vársz valami újra, valami meglepőre pozitív értelemben. Ha viszont történik valami váratlan, teljesen kétségbe esel és tanácstalanná válsz. Eddig újdonságra vágytál, most meg félted a már meglévőt. Úgy érzed teljesen egyedül maradtál ezzel a lelki válsággal, amelyet pillanatnyilag óriási problémának érzel. Egy kicsit túlértékeled a helyzetet, ha nem vigyázol, akár az egészségügyi állapotod látja kárát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegű befektetésekről, munkáról, esetleg szellemi tőkéről. Nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért, emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte túl magas. Nem szabad feladnod a harcot, hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok. Még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Lehetnek átmeneti anyagi problémáid, ezeket azonban nem kellene drámaian felfognod. Inkább próbálj meg egy kicsit sporolni, de semmiképpen ne keress mellékutakat a veszteségeid pótlására. Ravaszkodással, nem a kijárt úton való haladással most nem lesz szerencséd. Ha viszont optimistán, jókedvűen és józanul viseled az átmeneti szerény körülményket kellemes meglepetésben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jó formában vagy a héten és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le ezket a dolgokat és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármennyire is nem szeretnéd, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted, kérj inkább tanácsot egy szakembertől. Fogad el, hogy te sem érthetsz mindenhez, amennyibben átvergődsz ezen a hatalmasnak vélt problémán, menekülj ki a szabadba vagy legalábbis engedélyezz magadnak egy kis elvonulást, ahol újból feltöltődhetsz a következő kihívásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, fékeznek, még akkor sem, ha józan megfontolások erre intenek, A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy és ez az idegi kimerülés veszélyét is magában hordozhatja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, te mindig kifogástalanul dolgozol, nemcsak másoktól, de magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni és keményen szóvá teszed munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, a nyers, szókimondás nem tesz túlságossan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten előfrodulhatnak apróbb sértődések és most ezeket kell elsímitanod. Minden esetben régi problémákról van szó, ezekről eddig alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, boldogsággal fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat és a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban szépnek tűnő, üres ígéretekkel, nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!