Heti horoszkóp: feszült családi és szerelmi kapcsolatok hete - 2021.01.25. - 2021.01.31.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk január 25-től január 31-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt a legjelentéktelenebb ügyekben is tőled várját az útmutatást és a megoldást. Ezért most a családi és szerelmi kapcsolatodban feszültebbé vállhat a légkör, hétköznapi kis nézetleltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat a jó kommunikáción.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy energiával látsz hozzá a munkádhoz a héten, de ügyelned kellene az egészségedre is. Nagy terveid vannak, feljebb szeretnél kerülni a ranglétrán, de gondolnod kellene arra is, hogy legalább egy-két napot pihenhess. A most kialakulóban lévő egészségügyi problémáddal mindenképpen keresd fel az orvost. A családodra is tordíthatnál több idõt, hiszen nagyon hiányzol nekik és te is igényled a társaságukat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most ki kell békülnöd az unalmas feladatokkal, ezek lesznek a héten napirenden. Az összes időrabló teendő a te nyakadba zúdulhat. Nehéz napok elé nézel, szükséged lesz az összeszedettségedre. Amikor esténként hazaérsz, már alig várod, hogy kedveseddel, gyermekeddel együtt legyél. A magánéletedbe csempészd bele izgalmat, ne hagyd, hogy ott is a megszokás uralkodjon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Általában nincs időd arra, hogy a munkakapcsolataiddal törődj, nem is igazán szereted a munkahelyedre bevinni a magánéletedet. Most azonban eljött az ideje annak, hogy jobban odafigyelj a munkatársaidra. A magánéletedben nagyon szenvedélyes lehetsz, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, ami párod tesz., ez aztán veszekedéseket eredményezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged, vagy esetleg neked átvállanod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, csapatmunkában oldjátok meg a feladatokat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz. A magánéletedben nagyobb odafigyelésre vágysz, de egyelőre nem tudod miképpen adhatnád ezt a párod tudomására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mozgalmas hét elé nézel, de a kemény munkáért bõségesen kárpótolnak majd a plussz bevételek. A hét közepén fennáll annak a veszélye, hogy elhanyagolod a szeretteidet a többlet munka miatt. Párod nagyon megharagudhat rád és akár ennek komolyabb következményei is lehetnek, mint gondolnád. Ennek ellenére úgy érzed, hogy a most jelentkező lehetőségek túl jók ahhoz, hogy csak úgy elmenj mellettük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültségterhes napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most elkövetett hibáknak. Ez a stresszes időszak igencsak megviseli az egészségedet, nem ártana most valamilyen vitamint szedned, hogy nagyobb baj nélkül átvészeld ezt a hetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A most következő napokba nagy lelkesedéssel vágsz bele, nagyszabású tervek foglalkoztatnak. A hét közepén érdekes találkozásban, beszélgetésben lehet részed, ami számodra szinte sorszszerűnek tűnik, mert általa olyan információ birtokába jutsz, ami hihetetlen közelségbe hozhatja a vágyaidat. Ne engedd, hogy mások kritikus megjegyzései módosítsák vagy megkérdőjelezzék a céljaidat. Most meg van hozzá a kellő energiád, hogy bizonyíts a világnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a kommunikáció kerül az életed fókuszába, ha az elmúlt hetekben terveket készítettél az elérendő céljaiddal kapcsolatban, akkor a héten próbálj meg minden információt beszerezni ezzel kapcsolatban, hogy mihamarabb a terveid megvalósításába kezdhess,a kezdeti lépéseket próbáld meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében már feszültséget, konfliktusokat jeleznek a bolygók.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításán, akkor figyelj jól a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetően elérhető közelségbe kerülhet a megoldás. A szokottnál kissé önzőbb hangulatba kerülhetsz és a saját érdekeiden kívül nem foglalkozol mással. Ezzel meglepheted a környezetedben élőket, ugyanakkor rendkívül eredményessé válhatsz a munkádban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten a figyelmed sz otthonra és ingatlanügyeidre irányul, most érdemes kihasználni ezt az égi energiát, mert segíthet megoldani a megakadt családi és ingatlanügyeket. Ha teheted a hét közepén ragadj meg minden alkalmat, ami hivatalos ügyekkel, szerződésekkel kapcsolatos és próbálj meg pontot tenni az ügyek végére. Most csak olyan személyektől fogadj el tanácsot, akikben maximálisan megbízol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten az emberi kapcsolataid kerülnek figyelmed középpontjába. Most érdemes kihasználni minden lehetőséget, hogy kimozdulj, akár üzleti megfontolásból. Ha van lehetõséged, akár egy tanfolyamra képzésre is érdemes lenne beiratkoznod. A hét közepén ragadj meg minden alkalmat, hogy tisztázd a félreértéseket. Most igazán szükséged lenne egy barátra, akivel megoszthatnád az érzéseidet vagy akár az ötleteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!