Heti horoszkóp: Több pihenésre lenne szükségünk - 2021.01.11. - 2021.01.17.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk január 11-től január 17-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erõteljesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érezheted magad, így nem tudod azt a teljesítményt hozni, amit eddig nyújtani tudtál. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így eredményesebben oldanád meg a feladataidat. Párkapcsolatodban lehet néhány vita, amelyek főleg az anyagiak miatt robbanhatnak ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat agyalsz a pénzügyi helyzeteden és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a munkádat. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes várnod még egy kicsit, hamarosan megtalál az a lehetőség, amire vágytál. A magánéletedben több vita is előfordulhat, méghozzá hétköznapi félreértések miatt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A családod szeretetteljes közelségére vágysz, legszívesebben az egész hetedet a társaságukban töltenéd. Semmi kedved nincs a munkához, nagyon rosszul érzed magad, főleg ha extra teljesítményt kell nyújtanod. Alig várod, hogy esténként hazaérj. A munkahelyeden jobban teszed, ha a héten előveszed kompromisszumkészségedet, így talán sikerülhet a maximumot kihozni a hetedből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Több munkát vállalsz el, mint amit képes vagy teljesíteni, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát és megnövelik a hatékonyságot. Tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört. A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor senki nem zavarja meg a családi harmóniát, legszívesebben a telefonodat is kikapcsolnád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Álmodozó hangulatban lehetsz, ez nem segíti elő, hogy pontosságot igénylő feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Ha nem jegyzel fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható, talán annak köszönhetően, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy, nagyon szép napokat élhettek meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagy tehetséged van a pénz előteremtéséhez, amennyiben több jövedelemre szeretnél szert tenni, akkor most nagyon diplomatikusan kommunikáj a feletteseddel.Elkeserít az a tudat, hogy nem becsülik meg eléggé a szakmai tudásodat, ezáltal a maradék motivációdat is elveszíted. A magánéletedben hajlandó vagy arra, hogy sokat beszélj, az érzelmeidről, használd ki és beszéljétek meg a problémáitokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Lassabban haladhatsz a munkáiddal és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenned magaddal, hiszen kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömöket tudj adni szeretteidnek, mindenképpen több időt próbálj meg rájuk szánni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A legjobb az lenne a számodra, ha egyedül dolgozhatnál, nehezedre esik a munkatársaiddal együttmûködnöd. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak a hangulati ingadozásaid is, ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sokkal kreatívabb vagy a héten, mint általában, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek nagyon fognak neked tetszeni és kiélheted bennük kreativitásodat. A héten megmutatod kedvesednek, hogy igazi örömöt jelent számodra a vele töltött idő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Több pénz állhat a házhoz, ami örömmel tölt el, hiszen régen vársz már erre. Fordítsd a saját céljaid megvalósításába, ami csak arról szóljon, hogy te jól érezd magad. Ha már nagyon régóta szeretnél valamit megvenni magadnak, akkor törődj a saját igényeiddel is. Párkapcsolatodban kissé szeszélyesebben nyilvánulhatsz meg a napokban, de ezzel csak nagyobb figyelmet szeretnél magadnak kivívni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, akkor ezért nagyon hálásak lesznek és egyszer még neked is szükséged lehet bátorításukra. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád és mikor esténként hazaérsz, akkor már nagyon fáradt vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Mindig határozottan kezeled a feladataidat, de most még inkább kézben tartod az ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert. Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó időszak arra, hogy kedveseddel kimozdulj, tervezzetek pár közös programot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak