Lifestyle

Heti horoszkóp: A sors ellen most nem tudunk tenni semmit - 2021.01.04. - 2021.01.10.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk január 04-től január 10-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Vannak még lezáratlan ügyeid az elmúlt évből, amelyek gátolnak téged abban, hogy tovább tudj lépni. Úgy érzed, hogy beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe amiből csak nagy nehézségek árán tudsz kilépni. Most minden erődre szükséged van ahhoz, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Ne tétovázz túl sokáig, indulj el az új élet felé, meglátod mennyi új lehetõség vár rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen engedsz el dolgokat, bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez a végletekig ragaszkodsz, az állandóság számodra az érzelmi biztonságot jelenti. Emiatt a váratlan szituációk félelemmel és szorongással töltenek el. Be kell látnod végre, hogy az élet nem egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, meg kell tanulnod elengedni, azt ami véget ért. Meglátod rengeteg új lehetőség vár rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az új év kezdetével elindulhatsz azon az úton, amely az álmaid beteljesüléséhez vezet majd téged. Most nem szabad megtorpannod, most nem engedheted meg magadnak, hogy elbizonytalanodj, mert már nagyon közel jársz a célhoz. Semmi nem állíthat meg, megmutatod a világnak, hogy kitartással és szorgalommal a lehetetlennek tűnő álmok is megvalósíthatóak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Komoly kihívással kell szembenézned az újév első hetében, amelyrõl kezdetben elképzelésed sincs, hogy milyen módon fogod megoldani. Szerencsére nem maradsz magadra ezzel a problémával, szeretteidre, barátaidra minden körülmények között számíthatsz. Most koncentrálnod kell zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod, ezzel némiképp megőrizheted a lelki nyugalmadat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy a sarkadra állj és a saját értékrended szerint éld az életedet, ne hagyd magadra erőltetni, mások akaratát, elvárásait, miközben te pontosan tudod, hogy mit és hogyan szeretnél. Attól se riadj vissza, ha nyíltan kell ezt közölnöd ezt néhány illetővel. Soha ne add fel önmagadat, mert csak így tudsz olyan életet teremteni magadnak, amiben azt érezheted, hogy kiteljesedett életet élsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az elmúlt év megtanított arra, hogy sajnos az események alakulását nem mindig tudod befolyásolni, de az adott pillanatban igenis meg lehet próbálni a legjobbat kihozni az adott szituációból. Az újév kezdetén megint egy olyan helyzetben találod magad, amikor a környezeted nyomást próbál rád gyakorolni, hogy hozz meg egy fontos döntést egy bizonyos dologban. Te még sem hajlasz erre, hiszen rengeteg negatív tapasztalatod van ezzel kapcsolatban az elmúlt évből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Végre egy igazi kedvedre való, csendes téli hangulat uralkodik el rajtad, az új év kezdetének kulcsgondolata és a sikerednek a titka, ha képes vagy nemet mondani, főképpen, ha valaki olyasmire próbál meg rávenni, amihez semmi kedved és hangulatod. Ne törődj vele, ha valaki ez miatt önzőnek titulál téged, hidd el sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, szinte újjászületsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ahogy egy kapu bezáródik, kinyílik egy másik, ezt az elmúlt évben jó néhányszor megtapasztalhattad. Most jó eséllyel egy fontos életszakasz zárul le az életedben, ha úgy érzed, hogy az életednek van egy olyan területe, amire igen csak ráférne a megújulás, akkor ne tétovázz, ne halogasd. Ha aktuális az elköteleződés a párkapcsolatodban tedd meg, ha ellaposodott, akkor harcolj érte, hogy jobb legyen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Érdemes a napokban sorra venned minden olyan munkahelyi megbeszélést, tárgyalástm amely fontos lehet az előrelépésed szempontjából. Most nagyon jó a kommunikációs képességed, olyan megállapodásokat köthetsz, amelyek nagyon előnyösek számodra. A magánéletedben nagyon vágynál olyan színes programokra, amelyeket kedveseddel oszthatnál meg. Mégis azt kell tapasztalnod, hogy ezekre már sem időd, sem energiád nem marad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Elsősorban a kapcsolataidban kellene körülnézned, hogy kivel tudsz és akarsz együtt dolgozni és persze azt is érdemes végiggondolnod, te vajon mennyire vagy együttműködő, képes vagy-e kompromisszumot kötni a cél érdekében, ha szükséges. A hét mélyre temetett érzelmi energiákat hozhat felszínre, amelyek a segítségedre lesznek abba, hogy jobban megérthesd a problémáidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem csak szuper heted, de szuper éved is lesz, a nagy szerencse bolygója a Jupiter az elmúlt hónapban a jegyedbe lépett. Most bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, ehhez nem lesz másra szükséged, mint hitre és önbizalomra. Ez a hét egy komoly lehetőség a változtatások megtervezéséhez, esetleg új projektek, tervek kidolgozásához. Minél több dolgot indítasz el, annál nagyobb az esélyed a sikerre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Elképzelhető, hogy túl soknak tartod azt a munkamennyiséget, ami a nyakadba szakadt az év első hetében és minden erődre szükséged lehet ahhoz, hogy tartsd a feszített tempót és határidőket. Közben tudod, hogy mindennek eredménye lesz, hiszen azért bíztak meg több feladattal, mert számítanak rád. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy szerelmi kapcsolatodat elmélyítsd, nagyon őszinte beszélgetésekre kerülhet sor.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...