Lifestyle

Heti horoszkóp: kissé türelmetlenek leszünk - 2020.12.21. - 2020.12.27.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk december 21-től december 27-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Néhány nap és beköszöntennek az ünnepek, míg előző években örömmel vártad, most kissé ideges és türelmetlen vagy. Folyamatosan azon agyalsz, hogy mennyi veszteséget hozott számodra ez az év, igaz az anyagi helyzeted nem a legrózsásabb, de ez ne okozzon neked fejfájást. Kis kreativítással és jó ötletekkel át fogod hidalni a problémát, most a szeretet és az együtt tültött idő hozhatja el számodra a legnagyobb örömöt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Végtelenül nyugodt és békeszerető lényed megbékéléssel fogadja azt a tényt, hogy most kissé másképp zajlanak le az ünnepek, mint eddig. A hét legfonotsabb mondanivalója számodra az örömmel adni és elfogadni, ez számodra nem okoz nagy problémát, még akkor sem, ha az ajándékok átadása némiképp csúszni fog. Békés, jó hangulatban telik el a Karácsony szinte sajnálni fogod, mikor véget érnek az ünnepek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Minden változás úgy indul, hogy valami meghal, elmúlik, ez ne ijesszen meg, ez az élet rendje. Emiatt kissé nehezebb időszak következik számodra 21-től, kapsz egy kis ízelítőt a jövő évi feladatokból. A karácsonyi ünnepek viszont bensőségesek és szeretetteljessek lesznek, függetlenül a körülményektől. Adj magadból minél többet a szeretteidnek, használjátok ki az együtt töltött időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A sok teendő és feladat elterelheti a figyelmedet a magánéletedről, ezért tudatosan kell a figyelned arra, hogy ne hanyagold el a szeretteidet, családi életedet és az ünnepeket szeretetben és összetartozásban próbáljátok eltölteni. Ne felejtsd el, hogy felelősséggel tartozol a szeretteidért és neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj a társaságukban, ez ad neked igazi erőt a további küzdelmekhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten kisebb anyagi fellendülés várható, ami talán lehetővé teszi, hogy kisebb ajándékokat vegyél családodnak, szeretteidnek. Neked óriási örömöt és megelégedettséget okoz, ha mindenki megkapja azt az ajándékot, amire vágyott. Amit most te kívánsz a fa alá, azt nem lehet pénzen megvenni, de még sem elérhetetlen, de ehhez teljesen át kell alakítanod az értékrendedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején még kikelni sincs kedved az ágyból, próbálj meg beiktatni ezekben a napokban valami olyan tevékenységet, ami örömöt okoz számodra. Mindegy mi az, csak neked szerezzen örömöt, engedd el most a megfelelési kényszeredet, ne törődj mások véleményével. Szerencsére ahogy közeledik a karácsony visszatér az életkedved. Bár az ajándékvásárlásnál némi nehézségekbe ütközhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Feszülten indul számodra a hét, mivel az elmúlt időszakban túl sok olyan dolog történt, amit még nem tudtál feldolgozni. Ráadásul a hét első napjaiban is újabb váratlan események érnek, bár ezek pozitívak még is kibillentenek a komfortzónádból. A karácsony közeledtét éppolyan lazán kezeled, mint az elmúlt években, ennek ellenére csodálatos, meghitt pillanatokkal ajándékoz meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét úgy kezdődhet, hogy meg kell küzdened egy számodra fontos dologért, erre rátesz egy lapáttal, hogy egy illető a közvetlen környezetedben minduntalan azon mesterkedik, hogy kimozdítson a belső békédből. Nagy szerencse, hogy közeledik a karácsony, ami még a legnehezebb élethelyzetekben is képes békét és szeretetet varázsolni az emberk közé. Az ünnepek előtti vásárlással legyél óvatos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ez a hét mintha tréfát űzne veled, hol tele leszel energiával, hol pedig ahhoz is erőt kell gyűjtened, hogy kikelj az ágyból. Ez a hét arról fog szólni, hogy bizonyos dolgokat szeretnél felgyorsítani, de ez folyamatosan korlátokba ütközik, ami még feszültebbé tesz téged. A közelgő karácsony a maga békés hangulatával remek alapot teremt ahhoz, hogy a félreértéseket tisztázhasd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ahogy közeledik a karácsony úgy lesz egyre kevesebb időd és energiád önmagaddal foglalkozni. Szeretteid minduntalan új ötletekkel állnak elő, ráadásul a kialakult körülmények is nehezítik az ünnepre való készülődést. Ennek ellenére szeretnél kitenni magadért, ez pedig túl sok feladatot ró rád. Akármilyen nehézkesen zajlik is az ünnepek előtti készülődés a karácsony békében és szeretetben fog eltelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban nem esik nehezdre kimutatni az érzelmeidet, amivel sok embert meglephetsz a környezetedben. Talán a közelgő karácsonyra való hangolódásnak köszönheti mindez. Az ünnepi készülődést szívesebben hagyod a családodra, akik ezt most nem is bánják. Az ünnepek előtt több munkád lesz, mint eddig, de ezt most egyáltalán nem bánod. A karácsony kicsit csendesebben zajlik, mint eddig, de az együtt töltött idő mindenért kárpótol téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hét főleg az első fele arra a legalkalmasabb, hogy megvalósítsd egy régi tervedet, aztán persze a karácsony és az ünnepi készülődés kerül előtérbe. Igaz, te most nem csinálsz belőle nagy ügyet, a rád jellemző álmodozó könnyedséggel kezeled az előkészületeket. Szétszórtabb vagy az átlagosnál, ezért a pénzügyeidet kellő óvatosággal kezeld. Az ünnepek kellemesen telnek használd pihenésre és erőgyűjtésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.