Lifestyle

Heti horoszkóp: Legyőzhetetlenek leszünk - 2020.12.14. - 2020.12.20.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk december 14-től december 20-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hét első felében úgy érzed, hogy mindennel elbírsz és legyőzhetetlen vagy, a hited hajt előre. A hét második felében aztán kicsit befelé fordulsz, úgy érzed, mintha korlátoznának a körülötted zajló események és emberek, szinte minden törekvésed kudarcba fullad. Mielőtt elkezdenéd a külvilágot hibáztatni mindezért, figyeld meg magadat, hátha rájössz honnan ered ennek a gyökere.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten a munkádban egyfajta visszafogottságot érezhetsz, korántsem úgy mennek a dolgok, ahogy eddig. Ez az időszak a visszatekintésnek kedvez, amikor újranézheted az elmúlt időszakot és levonhatod belőle a tanulságokat. A hosszútávú célokat most megalapozhatod. Mindeközben próbáld meg élvezni az életet a körülmények ellenére, és ne felejts el hálát adni, mindazért amid és akid van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Anyagilag érdekes időszak elé nézel, hirtelen történő események követik egymást és mindegyikben döntési helyzetbe kerülsz, hiába is próbálod meg kikerülni. Amennyibben sikeresen kezeled ezeket a helyzeteket, az hosszútávon kifizetődő lesz, még akkor is, ha most nem úgy tűnik. A közvetlen környezetedben most szeretetet vesz körül, próbálj meg te is felkészíteni a lelkedet a közelgő ünnepekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ne vigyél semmit se túlzásba, a terveidben is legyél óvatos, mert nem fogod tudni teljesíteni, ha túl sokat vállalsz vagy ígérsz. A héten még a Nyilasban járó Nap a végletekig fokozhatja a lelkesedésedet az az indokolatlan optimizmusodat. Most tele vagy enerrgiával, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. A hét végén azonban a Szaturnusz lehozhat a földre, ekkor már képes leszel racionálisan szemlélni a céljaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdekes alkaul számodra ez a hét, az előző hetekben elindult lelki folyamatok tovább erősödnek. Átértékeled az életedet és könnyen rádöbbenhetsz, hogy a szabadságvágyad mellett mennyire fontosak számodra az érzelmek és a mély, lelki kötődés valakihez. Viszont a munkahelyeden uralkodó légkörrel egyre elégedetlenebb vagy, ennek ellenére anyagi téren megtalálod a számításaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején a Jupiter pozitív hatásait élvezheted, optimista életérzést ad számodra, noveli az önbizalmadat, a nagyvonalúságodat és a jóságot. Most szokatlanul jól működik az intuicíód. A Halak jegyében haladó Neptunusz hatására pedig ösztönösen érezni fogod, hogy merre kell menned tovább, hited erős, most minden adott ahhoz, hogy nagyon sikeres évet zárhass.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Legyél nagyon óvatos és körültekintő, ne hívd ki magad ellen a sorsot és ne bízz túlságosan a szerencsédben. A kétes dolgoktól, spekulációtól, a mellébeszéléstől tartsd távol magad, ez nemcsak a munkádra, hanem a szerelmi életedre is érvényes, mert nagy csalódásban lehet részed. Ami kezdetben egy csodának tűnhet, az pillanatok alatt pokollá válhat, te is kiszámíthatatlanabb vagy, mint általában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden erőddel a stabilitásra törekszel, minden felmerülő problémát bölcsen és sikeresen oldasz meg. Így van ez a munkahelyeden és a családi életedben egyaránt. Nagy szükséged van most a rendre és a keretekre, amit meg is teremtesz magadnak és a szeretteidnek. Környezeted számára is példamutató a felelősségvállalásod és teherbírásod, a Bakban járó Szaturnusz a jó tulajdonságaidat erősíti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy kicsit aggódsz a karriered miatt, lelkileg nem érzed magad biztonságban a jelenlegi munkahelyeden a megváltozott körülmények miatt. Erre még rá tesz egy lapáttal, hogy a főnököd stílusa is egyre bántóbbá válik, de korábbi sérelmeket is cipelsz magaddal. Igyekszel minden erődet összeszedve kitartani és türelmesen diplomatikusan reagálni a környezetedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Úgy érzed, hogy nincs időd semmire a rohanó hétköznapokban. A határidős munkák egyre csak sürgetnek, a párod is egyre inkább békétlenkedik, mert túl sok otthoni tennivaló hárul rá. A legjobb, ha a közelgő ünnepek alkalmából szánnátok egymásra is egy kis időt és megbeszélnétek egymással, hogy ki milyen feladatot vállal magára. Egy kisebb lázas betegség néhány napra ágyba kényszeríthet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Vízöntők egyszerre nyitott és makacs emberek, általában te is a saját útadat járod, nem hagyod, hogy bárki is korlátozzon. Ám napok múlva a Nap belép a Bak jegyébe, emiatt az elkövetkezendő egy hónapban jobban jársz, ha az eszedre hallgatsz és racionálisan döntesz a fontosabb kérdésekben. A párkapcsolatodban viszont hátrányodra válhat ez a rideg racionalitás, a párod úgy érezheti, hogy kihűltek az érzelmeid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Jó hangulatban indul a hét, meg van a kellő energiád és az akaraterőd ahhoz, hogy változtass bármin, ami zavar téged. Ne engedd, hogy menet közben a félelmeid átvegyék az irányítást, hidd el sikerülni fog, főleg, ha a héten mindent beleadsz és nem hagysz egyetlen megoldatlan feladatot sem. Ez azért is fontos, mert hamarosan új kihívásokkal kell szembenézned, de sikerel veszed az akadályokat, csak bízz magadban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?