Heti horoszkóp: Ezen a héten hagyjuk, hogy a sors irányítson - 2020.12.07. - 2020.12.13.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk december 07-től december 13-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Eseménydús hét következik számodra, olyan napok következnek, amikor nem a sors irányítja az életedet, hanem te magad. Ha valamiben hiszel és optimistán állsz hozzá, akkor az biztos, hogy sikerülni fog. Ezért alaposan fontold meg, mely életterületeken érzed magad megrekedve már egy jó ideje. Gondold át, tervezd meg, majd cselekedj, a pozitív gondolkodással most csodákat teremthetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Még mindig nagy hangsúlyt kap az életedben a biztonságkeresés és egyelőre úgy látod, hogy ezt a munkádban találhatod meg. A napi rendszerességgel végzett teendőid kötik le minden figyelmedet és ezzel hozzásegítenek ahhoz, hogy az önbizalmad helyreálljon és megerősödjön. Amennyibben meg mered élni a benned rejlő kreativitást, akkor az életed minden területén új távlatok nyílhatnak meg előtted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az események felpörögnek és úgy érezheted, hogy nehéz követned a változásokat. Feszültségek és érzelmi hullámvasút jellemzi ezt a hetet, ezért fontos, hogy találj egy olyan helyet vagy tevékenységet, ami megnyugtat. Minden időszaknak megvannak a maga tanulságai, neked most ezekre kell rálelned. Arra ügyelj, hogy mindig csak a következő lépésre fókuszálj, így meg lesz az eredménye az "utazásodnak".

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Tele vagy lendülettel, akarással és mintha az égiek is támogatnának mindenben. Arra viszont ügyelj, hogy a törvényesség határát ne lépd át, bármennyire is lelkes vagy, bármennyire is biztosnak és csodálatosnak tűnő lehetőségek kopogtatna az ajtódon. A céljaidat tekintve fontos lenne kicsit magadba mélyedned, hogy mi az, amit igazán értékesnek tartasz és mi az, amit csak azért akarsz, hogy felnézzenek rád mások.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hét a nagy változtatások ideje, most van lehetőséged kilépni olyan helyzetekből, amelyekbe beleragadtál és azt gondoltad, hogy ez már mindig így marad. Van erődkimondani és elérni, amit szeretnél és ez magabiztossá tesz. A sors is támogat és, ha egy kicsit elengeded az állandó kontrollt, akkor látni fogod, hogy mennyire jó dolgod van, ezért ne felejts el hálát adni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A pénzügyeidben még érhetnek meglepetések, ötletességeddel azonban hamar túljuthatsz a nehézségeken, csak bíznod kell magadban. A hét közepén megélheted a családod körében azt az elfogadást és szeretetet, amire minden ember vágyik. Vállalkozás, szerelem, gyermekek területén bekövetkező változások hosszú időre szóló biztonságot hozhatnak, ezért ne ijedj meg semmitől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha eddig problémád volt azzal, hogy megfelelj a külvilág igényeinek, akkor most az élet komoly leckét hozhat ezzel kapcsolatban. Túlságosan túlpörgetheted magadat és ezért nem fogod tudni, hogy mikor kell kompromisszumot kötnöd és alkalmazkodnod, azért hogy elérd a célodat. Minden befektetett energiád megtérül abban az esetben, ha vállalod a felelősséget a meghozott döntéseidért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét elején úgy érezheted, hogy igazságtalanság történt veled, de szerencsére az égiek a segítségedre sietnek és elegendő hittel és erővel ruháznak fel ahhoz, hogy egy teljesen másfajta megközelítésből figyeld a veled történt eseményeket, mint ahogy eddig tetted. Ez az újfajta látásmód új dimenziókat nyit meg számodra, amellyel egy csapásra megoldhatod az összes problémádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkában és a magánéletben időszerű meghoznod bizonyos döntéseket, hogy az egyik se menjen a másik rovására. A szabadságot is fontos megadnod magadnak, amit úgy tudj eltölteni, ahogy a kedved tartja, ami azt is jelentheti, hogy nem feltétlenül hasznosan. Érdekes kapcsolatokra tehetsz szert ebben az időszakban, figyelj oda rájuk, mert karmikus tanulnivalót hozhatnak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mindent igyekszel stabilan megalapozni az életedben, hogy még véletlenül se érjenek meglepetések, azonban a hét közepén pont a hirtelen és a meglepő véletlenek alakítják az életedet. Ezek újdonságokat hozhatnak a kis belső világodba, leginkább a párkapcsolatod területén, de az otthonodban is jelentős változásokat okozhatnak. Mások indulatosságát, esetleg rosszindulatát próbáld meg nem magadra venni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A karrier és a célok területe válik hangsúlyossá az életedben, most fektess bele több energiát, mert így el tudod érni, azt amit szeretnél. Sokat foglalkoztatnak olyan múltbeli események, kapcsolatok, amiket nagyon nehezen tudsz elengedni, pedig ez lenne a megújulás, az új, szebb jövő záloga. Most jobban át tudod látni at életedben jelenlévő helyzeteket és megérted, akár a különálló események közötti összefüggéseket is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Úgy érezheted, hogy ez az időszak, nem a te időd, mivel bizonyos fejlődések lelassulhatnak, sőt szinte akár meg is állhatnak. Mégis alapvető változások indulhatnak el most, leginkább a kapcsolataidban. Hatékonyabban tudsz kommunikálni és végre képes vagy kimondani azt, ami belül feszít, ezzel pedig egy egészen új életet alapozhatsz meg, ha kellőképpen kitartó leszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!