Lifestyle

Heti horoszkóp: Rendezzük konfliktusainkat - 2020.11.30. - 2020.12.06.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk november 30-tól december 01-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A munkát illetően válaszút elé kerülhetsz, el kell döntened, hogyan tovább. Szeretnél minél gyorsabban túllleni ezen, de úgy néz ki, hogy nem vagy minden információ birtokában, ezért muszáj lesz a megérzéseidre hagyatkoznod. Az eddigi lendületedet most a visszafogottság váltja fel, de ezt ne bánd, mert a későbbiekben az előnyödre válik, mivel így megbizonyosodhatsz arról, hogy helyesek-e a terveid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az otthonodban és az ingatlanügyeiddel kapcsolatban megsűrűsödnek a teendőid a héten, szinte azt sem tudod, hogy hogyan kezd hozzá. Talán egy kicsit most nehezedre esik összpontosítani, az sem segít túlságosan, hogy nem a megfelelő helyen vezeted le az az energiádat. A hét eseményei rákényszerítenek arra, hogy találd meg a munkád és a magánéleted közötti összhangot, ha ellenállsz akkor kemény konfliktusoknak nézel elébe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett az az idõszak amikor sziporkázhatsz, ötleteid és újító terveid rendre kedvező fogadtatásra találnak. A párkapcsolatodban akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet, de mindenképpen valamiféle elkötelezõdésnek vagy célkitűzésnek jött el az ideje. Fantasztikus szexuális vonzerővel rendelkezel, ez nem marad észrevétlen a környezetedben, ha megteheted használd ki mindenképpen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hét sok-sok munkával és teendővel kezdődik. Lépésrõl lépésre haladsz, mindent alaposan megfontolsz, pedig ez eddig távol állt tőled. A hét közepén ennek ellenére elfoghat az aggodalom, talán azért, mert csak a hiányosságokra összpontosítasz, semmint az elért eredményekre. Legyél sokkal elnézőbb magaddal szemben, hidd el azzal sokkal többet elérhetsz. Most csak is a lényegre koncentrálj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétköznapjaid szorgos munkával telnek, a hét közepén sok minden történik egyszerre, annyira tele leszel élményekkel és tennivalókkal, hogy folyamatosan pörögni fogsz. Aztán ez a folyamat lelassul és elindulsz egy belső úton, amelynek során megérted, hogy mindannak, ami kint a világban történik, annak az oka belül gyökerezeik. Jó lehetőségek mutatkoznak önismereted elmélyítésére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején kissé célodat vesztettnek, szárnyaszegettnek érezheted magad és talán túlságosan is befolyásolhat mások véleménye. Minden erõddel azon igyekezhetsz, hogy harmóniát és békét teremts magad körül. Miközben nem veszed észre, hogy ez azzal jár, hogy nem vállalod fel a konfliktusokat, idõvel ez a sok elnyomott érzés dühkitörésekben és betegségben nyilvánulhat meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét elején döntéshelyzetbe kerülhetsz, amely igazából arról szól, hogy hajlandó vagy-e változtatni a szebb élet reményében vagy fontosabb neked a megszokott biztonságod. Igyekezz kevésbé ragaszkodni a saját igazadhoz, keresd meg a kompromisszumos megoldásokat. A hét második felében újra felszínre törhetnek a régi sérelmeid, engedd el ezeket, inkább arra koncentrálj, hogy mi vihet előre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan kudarc érhet rögtön a hét elején. Emiatt türelmetlenné és passzívvá válhatsz. Úgy tûnik, mintha beindulna egy folyamat, amelyre már régóta vágysz, aztán váratlanul megszakad. Ezért úgy érezheted, semmi értelme nem volt a rengeteg beleölt munkának és időnek. Ne aggódj, nem hiába fáradoztál a sikerért, csak egy kicsit több időre van szükség a várva vért eredményekhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most nagyon fontos, hogy a lényegre koncentrálj és diplomatikusan jelöld ki a határokat, különben mások megjegyzései könnyen kihozhatnak a béketűrésedből. A héten elkezdhet körvonalódni valami, amiről eddig azt hitted, hogy csak a mesében létezik. Az eddigi befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra oda kell figyelned. Az egyik, hogy ne a félemeidre hallgass, a másik, hogy rendkívüli módon kell koncentrálnod, hogy ne aprózd el magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a kényelmes, megfontolt tevékenységekre való hajlamod erősödik, ezért egyre kevésbé akarsz a nagyvilágban pörögni. Filozofikusan szemléled a környezetedet és az igazságérzeted elkezd azon háborogni, ahogy a világban zajlanak a dolgok. Ez az elengedés időszaka, ezért érdemes végiggondolnod milyen események nehezítik meg a jelenedet, majd utána érdemes a tettek mezejére lépned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozós hangulatban, mint máskor. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire érzed magad fontosnak és ezért most sokat is teszel. Párkapcsolatodban fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek az életedre nagy hatással lehetnek, ne siess el semmit, ez nem a kapkodás időszaka.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Költözés várható vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe krülhetsz. Túlságosan lefoglalhatnak a gondolataid, a részletkérdések lekötik minden figyelmedet, ezért nagyon hamar észreveszed azt, ami hiányzik vagy nem passzol a jövőbeli terveidhez. A sikereid hatására megnő az önbizalmad, magabiztosságod hatására sokkal jobban érvényesíted az akaratodat, környezetedben nem kevés zavarodottságot okozva ezzel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.