Lifestyle

Heti horoszkóp: A héten könnyen kiürülhet a pénztárcánk - 2020.11.09. - 2020.11.15.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk november 09-től november 15-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Az elkövetkezendõ héten látványos siker bontakozhat ki valamelyik most meghozott döntésedből. Utazásra, továbbtanulásra, külföldi tranzakciókra irányuló terveid rendkívül szerencsések a héten. Sikereiden felbúzdulva elkaphat a vásárlási láz, pedig ezen a téren önmérsékletet kellene tanúsítanod, mert váratlan kiadásaid adódhatnak. Várd ki, amíg beérnek a dolgaid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten a családi ügyek, a személyes teendők kerülnek középontba. Az utóbbi időben talán túl sokat dolgoztál és a feszültség, ami emiatt rád telepszik, nehezen elviselhető számodra. Szeretnél visszavonulni, a családi otthon nyugalmára, csendjére vágysz. Nem csak anyagi biztonságra van szükséged, a lelki biztonság, nyugalom sokkal fontosabb számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Izgalmas kalandokban bővelkedő hét következik számodra, akár van párod, akár csak most keresed. Egyszerre többen is ott tolonganak a közeledben és azt szeretnék, hogy több figyelmet szentelj nekik. Téged ez a vibrálás, ami körülötted zajlik feldob, szinte szárnyakat kapsz tőle. Ezáltal sokkal eredméynesebb vagy az életed több terletén is. Most elegendő energiával is rendelkezel és kellõ találékonysággal. Képes vagy menedzselni a hirtelen megnövekedett népszerűségedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten változások következnek be családi életedben, amelyek miatt most héttérbe szorul a munkád. Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükséged, hogy az érzelmeiddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban történt dolgok a felszínre kerülhetnek éés bonyodalmakat idézhetnek elő az életedben. Próbáld meg rendezni és lezárni, hogy tovább tudj lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem tudod utolérni magad, újabb és újabb elfelejtett találkozó, megbeszélés, elfelejtett kötelezettség nehezítik a hetedet. Ha így folytatod veszélybe kerül megbízhatóságod. Próbálj meg a káoszból rendet teremteni, kezd a rendrakást a határidőnaplóddal, majd folytasd a telefonoddal. Fontos, hogy felállíts egy prioritást, különben kártyavárként összeomlik az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy szerencsés hét következik számodra. A siker, szerencse, szerelmi boldogság elérhető közelségbe kerül. Nem kell mást tenned csak élni a lehetőséggel. Gondold végig mire vágysz most leginkább, ha ezt sikerül tisztáznod, akkor arra koncentrálj. Mindig csak egy dologra koncentrálj, ne rontd el a türelmetlenséggel! mindent meg fogsz kapni a maga idejében.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a közvetlen környezetedben. Érzelmi kitörések és kisebb-nagyobb félreértések nehezíthetik a kommunikációt. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, amiknek látszanak. Le kellene ásnod a problémák gyökeréig és feltárni a felszín alatti valódi mozgatórúgókat. Figyeld magad és tanulj belőlük, mert fejlődsz általuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A megfoghatatlanhoz, az érzékfelettihez való vonzalmad kapcsolatba hoz mindennel a héten, ami misztikus, ami szép, ami nem e világból való. Ezekre a dolgokra mondják a racionális emberek, hogy "ködös álmok", "légvárak". Most hallgass a megérzéseidre, figyelj a jelekre, most útmutatást kaphatsz az égiektől. Most rátalálhatsz régi érzelmi sérüléseid megoldására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Olyan feladatot kapsz a héten a munkahelyeden, amelynek hatására kiapadó félben lévő pénztárcád ismét feltöltődhet. Nagyon jókor jön számodra a segítség, mert a közeljövőben sok kiadásra számíthatsz. Ha valamin változtatni szeretnél, akkor ne halogass tovább, hajtsd végre mihamarabb. Bármit is teszel, győzödj meg róla, hogy nem a túlzott lelkesedés vezérel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az aktív ténykedés, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak tekinted az anyagi javak megszerzését. Próbálj meg a héten kissé lelassítani, mert a hét végére teljesen kimerülhetsz. Ami főleg visszahúzódásban, negatív gondolkodásban, pesszimizmusban nyilvánulhat meg. Ne hagyd, hogy a türelmetlenséged depressziós hangulatba kergessen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten ne foglalkozz azzal, aki folyamatosan meg akar győzni az igazáról. Ne keveredj vele vitába, nem értené meg az érveidet. Ha fontos neked az illető, igyekezz más irányba terelni a beszélgetést. Türelmetlenségeddel lehet egy értékes emberi kapcsolatodat veszítenéd el. Kedves, emberszerető természetednek ez könnyen fog menni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hét nem kedvez semmilyen erőfeszítésnek vagy változtatásnak. Jobban teszed, ha pihenéssel töltöd a hetet. Ez érvényes a magánéletedre is. Most megkísérthet a sors egy csábító képében, nagyon rosszul jársz, ha bedőlsz neki. Ha megteheted vegyél ki szabadságot és utazz el, olvass, rendezd a gondolataidat. Most ez hozza el számodra a lelki békét, a magaddal levés és a természet közelsége.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.