Heti horoszkóp: figyeljünk egy kicsit jobban egymásra - 2020.11. 23. - 2020.11.29.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk november 23-tól november 29-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Jó alkalmat teremt ez a hét a szakmai előrelépésre, ügyesen mutatod meg a felkészültségedet. Megnyerõ stílusod segíteni fog, hogy elõbbre juss. Magánéletedben kapcsolatod rengeteg meghitt és kellemes pillanattal ajándékoz meg a héten, akár új barátságok is kialakulhatnak. Ne felejsd el viszonozni párod kedvességét, mert ha elhanyagolod akkor az új évben több vita is várható köztetek.A magányosoknak egy új szerelem is beléphet az életükbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Népszerű vagy a héten, elbűvölően kedvesen viselkedsz. Most jó hangulatot teremtesz magad körül, ráadásul sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a feladatokkal is, amelyek unalmasak számodra. A munkahelyeden sok változás várható, elképzelhető, hogy új munkatársakat kapsz, akkikel öröm lesz együtt dolgozni. A magánéletedben több őszinte beszélgetés is várható, ne akard kikerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most nem sikerül egymásra hangolódnotok a pároddal, nem is nagyon vágysz arra, hogy nagy beszélgetések legyenek köztetek. Így könnyen jönnek a félreértések, melyeken csak az segít, ha világosan kommunikáltok egymással. Add meg a lehetőséget párodnak, hogy közelebb kerülhessen hozzád. A munkád során lesz mit tanulnod a kapcsolatokról, nem biztos, hogy az a legjobb kollégád, aki kedves hozzád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten szórakozottá válhatsz talán egy kissé elfáradtál, szétszórtságod következtében, előfordulhat, hogy fontos dolgokról elfeledkezel. A magánéletedben is sor kerülhet néhány vitára, párod is fáradt, nyűgös hangulatban lehet. Te is érzékenyebb vagy, legyetek egymással nagyvonalúak. A hétvége már sokkal boldogabb pillanatokat tartogat, addig próbáljátok megúszni nagyobb veszekedés nélkül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Környezeted számára úgy tűnhet, hogy rosszkedvű vagy, nem éppen kommunikatív a hangulatod. Valójában nincs harag a lelkedben, hanem csak nagyon elfáradtál az elmúlt időszakban. Egyszerűen nincs energiád arra, hogy a figyelmedet a külvilág felé fordítsd, inkább csak csendes elmélyülésre vágysz. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak elfoglaltságot, amely pihentet és kikapcsol, egy kicsit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad az erõforrásaidat. Fáradtnak érezheted magad, így nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Jó ötlet, ha átadod magad a pihenésnek, legalább egy-két napra. Párkapcsolatodban lehet néhány vita, talán a pénz miatt is, elképzelhető, hogy az utóbbi időben nem úgy alakultak az anyagi dolgaitok, ahogy azt elterveztétek, ez okot adhat a feszültségre. Legyetek egymással elnézőbbek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Élénken telnek ennek a hétnek a napjai, munkahelyeden új lehetőségek tárulnak fel elõtted és olyan képességekre vagy tudásra is szert tehetsz most, amely a későbbiekben segíteni fogja a szakmai előremeneteledet. Ennek köszönhetően a jövedelmed is emelkedni fog, bízz azokban az emberekben, akiket eddig is értékesnek tartottál és használd ki a hét minden pillanatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha mindenképpen dolgoznod kell, akkor inkább egyedül dolgozol most a legszívesebben. Plusz tehernek érezheted munkatársaiddal a közös munkát, kapcsolattartást. Nem vagy túl beszédes hangulatban, ez rányomhatja bélyegét az egész hetedre. Kedveseddel is visszafogottan viselkedsz, legjobb, ha őszinte vagy vele, mondd meg neki, hogy csak egyszerűen fáradt vagy, nehogy félre értese a viselkedésedet

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nehézkesebb lehetsz a napokban, sehogyan sem tudod visszaszerezni motivációdat. Ha be kell menned a munahelyedre dolgozni, akkor szinte alig dolgozol valamit, inkább a kapcsolataidat ápolod a munkatársaiddal. Valójában így van ez rendjén, mindenki elfáradt az elmúlt időszak megpróbáltatásaiban. Számtalan lehetőséged lehetne az előrelépésre, de ehhez agresszívabbnak kellene lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Zárkozott hangulatban vagy, de ugyanakkor sok kihasználatlan energiád van. Érdemes mozognod, sportolnod, az erőnlétednek is jót fog tenni, a hangulatodon is sokat javíthat. A szerelemben vonzóvá válhatsz, flörtökben sem lesz hiány, annyira népszerű leszel, hogy még magad is meglepődsz rajta. Egy idő után azonban inkább terhesnek érzed ezt a sok figyelmet, amely rád irányul. Legszívesebben kedveseddel búj nál össze, vele töltened minden idődet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Hallgatag leszel a napokban, ami meghatározhatja az egész hetedet és a munkádra is kihat erőteljesen. A legszívesebben csak önmagaddal foglalkoznál, egyenesen a terhedre lehetnek a munkatársaid. Reggelente azt tapasztalhatod, hogy még felkelni sincs túl sok kedved, nem hogy bemenj a munkahelyedre. Ne felejtsd el, hogy a boldogságot nem adják ingyen, azért tenni is kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Több pihenésre lenne szükséged és ez különösen a munkád területére lehet igaz. Az utóbbi hónapok nagyon feszítettek voltak, itt az ideje, hogy elbillenjen a mérleg a kötelesség oldalról az örömteli pillanatok felé. Párkapcsolatodban arra vágysz, hogy végre egy kis változatosság költözzön az életetekbe. A friss új energiákat keresed, legyél óvatos ez a hét időszak nem a legjobb időszak, hogy új dolgokba kezd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!