Heti horoszkóp: ez a hét a rohanásról fog szólni - 2020.10.19. - 2020.10.25.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk október 19-től október 25-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt a legjelentéktelenebb ügyekben is tõled várját az útmutatást és a megoldást. Ezért most a családi és szerelmi kapcsolatodban feszültebbé vállhat a légkör, hétköznapi kis nézetleltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat azon, hogy milyen módon kommunikálsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy energiával látsz hozzá a munkához a héten, de ügyelned kellene az egészségedre is. Nagy terveid vannak, feljebb szeretnél kerülni a ranglétrán, de gondolnod kellene arra is, hogy legalább egy-két napot pihenhess. A jelenlegi mentális és fizikai állapotod a múlt történéseinek a következménye, figyelj jobban oda az egészségedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten a feladatok felvállalásának és az eddig halogatott dolgaidnak a megoldásának jött el az ideje. Most szinte a vállaidon érezheted ezeknek a súlyát, mielõtt beleroppansz, azért gondolkodj el azon, hogy kivel és miképpen tudnád megosztani másokkal a rád háruló terheket. Ne felejtsd el a te erőd is véges, nem kell mindent egyedül elvégezned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Általában nincs időd arra, hogy a munkakapcsolataiddal törődj, nem is igazán szereted a munkahelyedre bevinni a magánéletedet. Most azonban eljött az ideje annak, hogy jobban odafigyelj a munkatársaidra. A magánéletedben nagyon szenvedélyes lehetsz, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, ami párod tesz, ez aztán veszekedéseket eredményezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Eredményes hétre számíthatsz, számos lehetőség adódhat arra, hogy olyan lehetőségekkel találkozz, amit nem szabadna kihagynod. Azonban óvatosnak kell lenned, és meg kell válogatnod, hogy ezek közül melyekkel érdemes foglalkoznod. Az anyagiak tekintetében sem lesz okod panaszkodni, akár egy váratlan pénzösszeghez is sikerülhet hozzájutnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten semmiképpen ne próbáld meg ráerőszakolni az akaratodat a környezetedre, ne taktikázz és ne próbálj meg manipulálni másokat. Csak úgy érheted el a céljaidat, ha nyíltan és világosan fejezed ki a szándékaidat és ugyanezt várod el másoktól is. Ne sürgesd a dolgokat, élj meg minden csodálatos pillanatot és légy hálás mindazért, ami megadatot neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültségterhes napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most elkövetett hibáknak. Ez a stresszes időszak igencsak megviseli az egészségedet, adj magadnak időt a pihenésre is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten több lehetőséged adódik arra, hogy több időt tölhess az otthonodban, a családod körében. Sokan számítanak rád, a figyelmedre és a szeretetteljes törődésedre. Most minden energiádat lekötheti, hogy segíts, ahol tudsz, ahol éppen szükség van rád. Ne siess, ne hajszold magad, adj teret a belső igényeidnek is. A héten nagy felismerések várnak rád, a feszültségek végre oldódni látszanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a kommunikáció kerül az életed fókuszába, ha az elmúlt hetekben terveket készítettél az elérendő céljaiddal kapcsolatban, akkor a héten próbálj meg minden információt beszerezni ezzel kapcsolatban, hogy mihamarabb a terveid megvalósításába kezdhess. Ezt lehetőleg próbáld meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültséget, konfliktusokat jeleznek az égiek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításával, akkor járj nyitott szemmel a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetően rájöhetsz a megoldásra. A megoldatlan problémák újra terítékre kerülnek, de most teljesen más nézőpontból megvilágítva. Remek időszak arra, hogy megértsd a dolgok mélyebb értelmét és kezedbe vedd a sorsod irányítását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten a figyelmed sz otthonra és ingatlanügyeidre irányul, most érdemes kihasználni ezt az remek energiát, mert segíthet megoldani a megakadt ingatlanügyeidet. Ha van rá lehetőséged, a hét közepén ragadj meg minden alkalmat, ami jogi ügyekkel, szerződésekkel kapcsolatos és próbálj meg pontot tenni az ügyek végére. Most csak olyan személyektől fogadj el tanácsot, akikben feltétel nélkül megbízol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten az emberi kapcsolataid kerülnek figyelmed középpontjába. Most érdemes kihasználni minden lehetőséget, hogy kimozdulj, akár üzleti megfontolásból. Ha van lehetőséged, akár egy tanfolyamra képzésre is érdemes lenne beiratkoznod. A hét közepén ragadj meg minden alkalmat, hogy tisztázd a félreértéseket. Most igazán szükséged lenne egy barátra, akivel megoszthatnád az érzéseidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak