Heti horoszkóp: figyeljünk jobban a másik érzéseire - 2020.09.21. - 2020.09.27.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk szeptember 21-től szeptember 27-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten egy időszak lezárul az életedben és egy teljesen új veszi kezdetét, óriási fejlődésnek nézhetsz elébe, amely kedvező hatást gyakorol az anyagihelyzetedre is. Ha aktuális a munkahelyváltás akkor azt erre az időszakra érdemes időzítened, komoly lehetőséged van a szakmai előrelépésre is. A magánéletedben viszont elkerülhetetlen lesz, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozz, amihez semmi kedved.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét nehézségeket tartogathat a számodra, de nem annyira a magánéleted, mint inkább a munkahelyi ügyek területén. Pletykák, félreértések tehetik nehézzé a mindennapjaidat. Pénzügyileg viszont remek időszak elé nézel, a bolygók most a segítségedre vannak abban, hogy az anyagi ügyeidet rendezni tud. Jó alkalom adódik arra is, hogy kibővítsd az érdeklődési körödet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szentelj nagyobb figyelmet az üzleti befektetéseidnek, de tanulj a múltbeli tapasztalataidból is, ha sikereket akarsz elérni. Erős vágyat érezhetsz az utazásra, a környezetváltozásra és talán alkalmad is nyílhat erre. Legyél figyelemes a szeretteiddel is, szervezz velük közös programokat, jót fog tenni nektek a sok közös élmény. Ha nyílt lapokkal játszol, akkor egy értékes barátra is lelhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Hihetetlen energiákkal ajándékoznak meg a bolygók a héten. Ennek köszönhetően sok időt tölthetsz majd a munkáddal, különösen, ha egy új vállalkozás beindítását tervezed. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat. A napokban egy rövid utazáson is részt vehetsz, de csak akkor fogadd el, ha szakmai támogatást szeretnél szerezni. Most kitűnően alkalmazkodsz az új, kihívást jelentő körülményekhez,

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten bátran bízz a megérzéseidben, a képességeid kiaknázásával akár még egy jelentősebb bevételre is szert tehetsz, de ehhez az is kell, hogy elég bátor legyél megvalósítani az eredeti ötleteidet. Mindenesetre a terveidet egyelőre tartsd titokban, mert nagy a veszélye annak, hogy egy irigy riválisod keresztül húzza a számításaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha nem érzed jól magad a jelenlegi munkahelyeden, akkor is alaposan fontold meg a váltással járó következményket, mielőtt mindent felégetsz magad körül. Ennek ellenére pénzügyileg kedvezõen alakulnak a dolgaid, de csak ha ügyelsz arra, hogy ne költsd el a nehezen megszerzett plusz pénzedet. Minden most érkező ajánlattal kapcsolatban gyûjtsd össze és tüzetesen nézd át az adatokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ez a hét sok nehézséget tartogat számodra a munkában, de ne aggódj a következõ hét már sokkal könnyebb lesz. A hét legfontosabb feladata számodra, hogya kommunikációdban ügyelj az őszinteségre, főképpen a kollégáiddal szemben. A párkapcsolatodban is nagyobb toleranciára van most szükséged, fokozottabban kelll ügyelned arra, hogy ne bántsd meg a párodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden, amibe csak belefogsz, az sikert fog hozni számodra, természetesen csak akkor, ha elég kitartó vagy, ahhoz, hogy végig vidd a dolgot, legyen szó munkalehetõségrõl, pénzügyekről vagy akár a magánéletedrõl. Ahhoz, hogy elérd a célod, sokat kell dolgoznod, ami tárgyalások sorozatával, kisebb- nagyobb utazásokkal vagy akár továbbképzéssel is járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mostanában túl impulzívan reagálsz mindenre, ami visszavetheti a népszerűségedet a munkahelyeden. Rengeteg energiád van, ezért most bármit elérhatsz, amit csak szeretnél. Ugyanakkor legyél óvatos, a tartósan fennálló stresszhelyzet miatt nagy lehet a hibázás esélye, az irigyeid pedig csak erre az alkalomra várnak. Próbáld meg visszafogni magad, ne legyél türelmetlen és próbálj meg kedvesebb lenni a környezeteddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az érzelmeid irányítanak, szinte teljesen elhomályosítják a józan ítélõképességedet, ez a fajta túlérzékenység most sokat árthat neked. Próbálj meg a racionalitásodra hagyatkozni, ha nem megy akkor kérd ki fontos döntés helyzetek előtt egy megbízható barát vagy szakértő tanácsát. A magánéletedben viszont kamatoztathatod, most sokkal empatikusabban állsz hozzá párod problémáihoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten sokan keresik a társaságodat, de te most jobban megválogatod, hogy kivel töltötd együtt kevéske szabadidõdet. Váratlan események bekövetkeztére is számíthatsz, de ezek örömmel és boldogsággal töltenek el. Főleg az anyagi helyzetedben várhatók szerencsés események. Élvezd a sikereidet, legyél büszke magadra és oszd meg a családoddal, szeretteiddel is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Olyan dolgok történhetnek vele, hogy szinte alig mered elhinni, annyira boldog és önfeledt érzéseket élhetsz át. A munkádban régen várt elismerésben részesülhetsz, sokat és keményen dolgoztál érte. Látod megérte bátrabbnak lenni, érdemes volt kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Élvezd az életet, arra ügyelj, hogy pénzügyi kérdésekben maradj független és ne közösködj senkivel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!