Lifestyle

Heti horoszkóp: kedvező időszak, hatalmas változásokkal - 2020.08.10. - 2020.08.16.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk augusztus 10-től augusztus 16-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hét ideális tárgyalásokra, szakmai együttműködésre, cégalapításra vagy álláskeresésre. Ne veszítsd el a kedved, ha a hét első felében nehezebben mennek a dolgok, a hét közepétől már könnyedén megtalálod azokat, akik segítenek az üzleti terveid megvalósításában. A héten legyél rámenősebb és céltudatosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Érzed a változtatás szükségét, de arról nincsenek pontos elképzeléseid, hogy mit és hogyan kellene megváltoztatnod. Ne is kapkod el a dolgokat, de állj készen, figyelj és ne csodálkozz semmin. Lehet, hogy hasznos és kitartó munkád valami újat hoz, talán valami kisebb elismerésre is számíthatsz. A hét legfontosabb mottója a nyitottság.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hét első felében sokan fognak akadályozni a terveid megvalósításában, de szorgalmadnak köszönhetően hamar be fogod spórolni a hét eleji hátrányodat, sőt egy kis előnyhöz is juthatsz. Ez igazán jól jön, hiszen már nagyon vágysz a szabadságra, hogy végre kipihenhesd magad. A hétvégén már bőven jut időd a családodra és a pihenésre is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a legnagyobb nehézséget az egyensúly megtalálása okozza. Egyszer túl optimistán látod a lehetőségeidet, máskor pedig túl pesszimistán, nem hiszed el, hogy neked is lehet szerencséd. Mivel most igen rossz viszonyban vagy a racionális tényekkel, ez nagyon rossz irányba viheti el a pénzügyeid sikerét. Bármibe is kezdesz a héten, ne alapozz kósza hírekre és szóbeszédre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten részed lesz egy kis izgalomban, de nem kell megijedned, ez egy igen kedvező időszak, hisz az a jó, ha az élet nem unalmas. Tegyél meg mindent azért, hogy érdekes és változatos legyen a hét minden pillanata, hiszen neked ez a lételemed. A hét második felében bármit is teszel, legyen az hivatali vagy magánügy a tetteidet a szeretet vezérelje.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Rövid időre háttérbe szorulhat a személyed, ám épp ez nyújt egy jó lehetőséget arra, hogy a megoldatlan családi és egészségügyi problémáidat rendezhesd. A hét vége felé aztán ismét teljes erőbedobással dolgozhatsz az ötleteiden, szakmai és pénzügyi kapcsolataidat remekül alakíthatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten maradj passzív szemlélője a környezetedben zajló eseményeknek, Fortuna ügyesebben megvalósítja a terveidet, mint ahogyan te azt tennéd. Amennyibben egy hosszabb utazásra készülsz, főleg, ha az külfölddel áll kapcsolatban, jelentős anyagi veszteséggel kell számolnod, ezért tegyél meg minden tőled telhető óvintézkedést, mielőtt elindulnál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha már egyszer elindultál a változtatások útján, akkor semmiképpen se toppanj meg és ne engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Szakításokra is sor kerülhet, de ne ijedj meg az, ami most megszűnik, az már nagyon régóta rossz volt, csak éppen nem akartál vele szembenézni. Ne ragaszkodj semmihez csak azért, mert régi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Valamilyen karitatív feladatot vállalhatsz el a héten, amelynek az eredménye igencsak kétséges, de téged maga a kihívás annyira lázba hoz, hogy nem tudod kihagyni ezt a lehetőséget. A magánéletedben most nagyobb szabadságra vágysz, de ezt a szabadságot a párodnak és a szeretteidnek is meg kell adnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nehezen tűröd az igazságtalanságot, ezért a héten kézbe veheted a dolgok irányítását. Jogi vita esetén a hallgatásod reménytelen helyzetbe hozhat, ezért amikor úgy érzed, hogy van mondanivalód, ne fogd vissza magad. Szerelmi téren is változtatnod kell, ez legalább kellemes élményeket tartogathat és talán kimozdít az elefántcsonttornyodból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem fogsz unatkozni a héten, szinte félévnyi energiát hasznosítasz egy hét alatt. Csúcsformában leszel, tempósan haladsz előre az életed minden területén. A munkahelyeden új feladatot kaphatsz, amelyet sikerrel oldasz meg. Kedvezően alakul ez a hét számodra, tíz centiméterrel jársz a föld felett ezekben a napokban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Kalandvágyad megnő, kreativitásod pedig megsokszorozódik a hét közepén. Hajlamos lehetsz hátat fordítani eddigi életednek és drasztikus változtatásokat hajtasz végre az életed több területén. Önállóságra vágysz, de mégis elvárod, hogy mások jó tanácsokkal és biztató szavakkal lássanak el. Anyagi dolgaidra, ha nem figyelsz kellőképpen, akkor nagyobb veszteség érhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.