Heti horoszkóp: Kapaszkodjon a szerelembe a Bika, ne akarjon megfelelni senkinek a Rák - 2019.09.30-10.06.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 30-tól október 06-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ha sikerül főnököd, üzlettársaid szélsőségességeit kivédened, nem magadra venned, csodás, sikerekben gazdag hetet zárhatsz munkád területén. Nem könnyű a feladat, hisz ezer provokációra számíthatsz, hatalommal való visszaéléstől kezdve a félelmek gerjesztéséig mindenre. Talán családod, otthonod békessége ad ehhez erőt és bölcsességet, hisz hazaérve minden rosszat el tudsz felejteni, szeretettel teli hangulat vár, töltekezni tudsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kapaszkodj egy szerelembe vagy gyerekeid tündériségébe, amivel át tudod vészelni ezt a nem könnyűnek mondható időszakot! Érzelmi hullámzásaid nem segítik a főleg munkád köré rendeződő akadályok átugrását. Sportolj mindennap, amivel már félig nyert ügyed van, s keresd meg azt a mélyről fakadó diplomáciai érzéket, mely veled született! Te is tudod, hogy egy csepp mézzel több legyet lehet fogni, mint egy kanál ecettel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Se türelmetlenséged, sem aggódásaid nem visznek előre, találd meg a lehetőségét annak, hogy ki tudj belőlük lépni! Az előbbi főleg munkáddal kapcsolatban jön elő, az utóbbival szerelmedet, gyerekeidet terhelheted. Ha érkezik egy nagy érzelmekkel és testi vágyakkal teli szerelem, ne mondj neki ellent, talán az ki tud húzni a pácból! A feszültségek nagy részét sportolással is kivezetheted - jót fog tenni, úgy sem férsz a bőrödbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne nyomd el önmagad, ne akarj megfelelni senkinek – úgy sem tudsz! Ha sok, számodra nehéz emberrel találkozol a héten, ne csodálkozz! Próbáld őket higgadtan és türelmesen kezelni, ugyanakkor megvédeni saját határaidat is! Párod is több figyelmet igényelhet, mint máskor - még a kötözködéseit is tudnod kell kezelni – se nem átvenni, se nem kioktatni, mely oly könnyen menne, ha nem figyelnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ami létezik nehézség, az mind megjelenhet munkádban, próbára téve hitedet királyságodban, önmagadban. Ne csodálkozz, ha a félelmek mindenáron megpróbálnak beszivárogni, elvenni önbizalmad! Ne hagyd magad - bár egy nagyobb rendrakásra meglehet, szükséged van, ami időnként amúgy is elkerülhetetlen egy jó vezetőnek. Szavaidra figyelj, szigorúságod keménnyé tehet, szíved is kapjon helyet, legyél együttérző!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kár sok pénzt költened a külsőségekre! Ne gondold, hogy szerelmed jobban fog szeretni úgy, ne akarj mindenáron megfelelni neki! Legyél csak önmagad – ráadásul, most egész különlegesen mutatod meg magad, mely egyből felhívja mindenkinek rád a figyelmét. Csak hab a tortán az az érzelemgazdagság, mely gondoskodni vágyó szeretetben mutatkozik meg. Akár a konyhában is belefeledkezhetsz a majd gyorsan eltűnő alkotásaidba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szigorúságod nem esik jól senkinek - még neked sem talán, hisz te is akkor vagy boldog, ha mosolyogsz, mikor olyan vagy, mint egy kis napsugár. Helyette inkább tegyél rendet magadban! Húzd meg határaidat! Nemcsak mások felé, megvédve területedet, de te se menj át - még segítő szándékkal sem - kéretlen vendégként máshová! Főleg családoddal éleződhetnek ki a nehézségek, bár a feloldozás is abból az irányból érkezik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az utakon figyelj! Nem hiányzik, hogy a hatóság emberei figyelmeztessenek, mely meglehet, nem kevés költséget vonz maga után! Ha elfognak a félelmek, az azonnal érzékelhetővé válik mondataidban, szavaidban, megfagyasztva keménységeddel, szigorúságoddal a körülötted levőket. Régóta együtt élt pároddal csak bölcsességetekkel tudjátok megoldani a problémákat – amíg nem érzitek, addig inkább ne is beszéljetek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Vágyaid úgy hullámoznak, mint a tenger, pont olyan kiszámíthatatlanok, mint a Hold – egyik pillanatban ezt szeretnéd, a másikban épp az ellenkezőjét. Védd ki a galibákat azzal, hogy csak úgy mész vásárolni, hogy szerelmed vagy gyerekeid veled vannak, akik tudnak vigyázni! Becsapható vagy, nem látsz tisztán, rábeszélhetnek mindenre, melyre nincs is szükséged, de még pénztárcádat is elvesztheted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Meglehet munkád vagy főnököd a ludas abban, amiért hangulatingadozásod már oly mértékű, hogy nincs ember, aki követni tudna. Egyik pillanatban ezt szeretnéd, a másikban épp annak az ellenkezőjét - talán még magad sem bírod ki magad, ha nem kezdesz ezzel valamit. Elveheti energiádat az a nagy igyekezet is, mely másoknak akar megfelelni, de úgy sem tudsz! Ne is próbáld, főleg ne munkatársaid irányába!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Minden titkos dolgot kerülj – legyenek ezek titkos megbeszélések munkáddal kapcsolatban, vagy titkos szerelem! A hatóság emberei/meglévő párod lesben állnak, nem kerülheted el a számlák kifizetését! Az ezotériával kapcsolatos tudással is csínján bánj, bár ha eléggé tudatos vagy, ott akár nagyon fontos információk birtokába is juthatsz. A mértéket azonban ott is tartsd meg, tudd, hol a határ, meddig szabad elmenni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Engedd el azokat a vágyaidat, melyek már nem lendületet adnak, nem segítségedre vannak, inkább megakasztanak, akadályokat, nehézséget hoznak számodra! Ugyanez a helyzet barátaiddal is – van, akivel már nem kell erőltetned a kapcsolatot, aminek már az ideje lejárt. Ne ragaszkodj hozzá, pláne ne úgy, hogy vitákat, veszekedéseket gerjesztetek egymás között! Végletességedet egy kiadós sport oldani tudja – vedd fel sportcipőd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!