Heti horoszkóp: Teremtőképessége teljében a Halak - 2019.06.10.- 06.16.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 10-től 16-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Nem biztos, hogy könnyű visszazökkeni a munkába, annak ellenére, hogy rövid hét van. Ha megteheted, hogy otthonról dolgozz, vidd haza feladataid, talán az segítségedre van! Az utakon legyél éber, figyelmes, vigyázz milyen zenét hallgatsz vezetés közben, ne vigyenek el álmaid! Otthonoddal érdemes foglalkoznod, csodálatos dolgok juthatnak eszedbe, melyek széppé teszik – még angyalaid is beköltözhetnek, csak figyeld őket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Talán a rövid hét lehetővé teszi, hogy leírd azokat a gondolatokat, melyek kikívánkoznak belőled, szinte mesélsz! A művészetekhez való kapcsolódásnak itt az ideje, bármihez nyúlsz - legyen ez festészet, költészet, zene, foto, film, stb. - a maximumot tudod kihozni magadból angyalaid segítségével. Vásárolni csak úgy menj, hogy van tervezett lista nálad, amihez ragaszkodj, különben mindenféle butaságra rá tudnak beszélni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy ne feszülj rá családod, szüleid provokálásaira. A benned levő csalódottságot talán most csökkenteni tudod, a rövid hét lehetővé teszi magadban a rendrakást. Érdemes elmenned szenthelyedre, ahol oldódni tudnak tisztánlátásod segítségével a benned levő fájdalmak, rossz érzések. Egy utazás is lendületet adhat, esetleg egy olyan sport, ahol a gyorsaságnak, az izgalmaknak is van terük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Kerülj minden titkos dolgot, meglehet, csak félelmeket keltenek benned a kapott információk! Ez az ezotéria, a titkos tanítások ösvényeire is vonatkozik, ahol tisztulás helyett talán még nagyobb köd telepedik rád, még azt is összekeverve, amit eddig gondoltál. Hiúságod csapdát állíthat a héten, ami leginkább a közlekedésben, kommunikációdban mutatkozhat meg, ne legyél fölényes senkivel sem!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hisztis hangulatoddal leginkább barátaidat terheled, de családod tagjai sincsenek kímélve. Te sem szeretnél a másik oldalon lenni, úgyhogy próbáld kézben tartani hangulatingadozásaidat, például egy mindennapra jutó kiadós sportolással! Nem csak szép, de egészséges is leszel, s igazi, jó királyként tudod ismét megmutatni magad. Pénzügyekben óvatosan, mindenféle butaságra rá tud venni hiúságod, a sznob világ!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Előző életekből érkezhetnek nehézségek, de te is tudsz jócskán tenni érzelmi hullámzásaiddal mindenre egy lapáttal. A benned levő gondoskodó szeretetedet ne erőltesd másokra, bölcsességeddel, tudásoddal tereld azt mederbe! Hiába viszed ágyba a reggelit szeretteidnek, ha még aludni szeretnének - figyelj, hisz az igazi szeretet akkor ad, amikor annak ott az ideje! Barátaid mindebből mit sem éreznek, legyél velük sokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Párod egy angyal, aki oldani tudja azokat a félelmeket, melyek el tudnak most rajtad hatalmasodni, ha egyedül maradsz, avagy ha olyan titkos dolgokba keveredsz, melyeket már nem látsz át. A munkádba vitt szépérzéked mások csodálatát kiváltja, akár főnököd, üzlettársaid elismerését is kivívhatod velük. Ha jogi ügyekre kell reagálnod, próbáld húzni az időt, hamarosan el fog menni az itt levő rossz hullám!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Kerüld a boltokat, egyik döntésed rosszabb lehet, mint a másik, melyeket vásárlás közben hozol! Barátaiddal se forszírozd túlságosan a találkozásokat, ha te még tartod is magad, ők meglehet, oly rossz passzban vannak, ami már a te teherbíró-képességedet is meghaladják! Gondoskodó szereteted, a veled levő angyalok azonban mindent felül tudnak írni, ha meghallod hangjukat, attól fogva nincs előtted akadály.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hála Istennek rövid hét van, így nem tudsz munkádban olyan károkat tenni, melyek következményeit nehéz kijavítani. Így is szükséged van bölcsességedre, koncentrált belső erődre, hogy ne vigyenek el hangulataid, ne hagyd, hogy a rád telepedő köd teljesen elvegye tisztánlátásod, mely majd minden területre kihat. Szüleiddel próbáld a vitákat, veszekedéseket elkerülni, még ha provokálnak is, ne állj bele ezekbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Gondoskodó, szeretettel teli érzelmi kitöréseid nem bántóak szeretteidnek, hisz tudod, hol vannak a határaid, akkor adsz, amikor szükségük van rá. Olyan vagy, mint egy angyal - aki ha kell, tud hallgatni - nem is bánja családod, hogy ez egy rövid hét, s sokat lehetnek veled. Pároddal teljes az összhang, mely akár egy nagyobb utazást is hozhat - akár tengeren túlit - majdhogynem csak ki kell találnod, mit szeretnél, s már érkezik is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Engedj el minden aggódást, okoskodást szerelmeddel, gyerekeiddel kapcsolatban, nem tesznek ezek jót se neked, se nekik, megmérgezik a köztetek levő szeretetet! Milliomos fényszögeid ellenben biztatnak egy lottószelvény feladására, bár az is könnyen lehet, hogy munkád gyümölcse érik be, amit az angyalaid is segítenek. Most érdemes új munkaeszközöket vásárolnod, a legjobbakra találsz a legjobb áron.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Családodnál és párodnál ki tudod húzni a gyufát, pedig, mint egy csodálatos, kis angyal, úgy is meg tudod magad mutatni. Teremtőképességed teljében vagy, mely gyorsaságot és lendületet ad - talán épp ez a baj - most nehezebb türelmesen várnod, nem úgy, mint mikor érzelmeid hullámzásában vagy. A hiúság csapdát állíthat, legyél éber és figyelmes! A sznob világ elvárásait ne engedd be lelkedbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!