Heti horoszkóp: Mutassa meg magát a Skorpió - 2019.04.08.-04.14.

Sportoljon az Ikrek. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk április 8-tól 14-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Annak ellenére, hogy főnököddel összeütközésbe kerülhetsz, munkád, üzleti kapcsolataid stabilizálódnak, talán azért is, mert már nincs benned az a kényszer, mely valakinek vagy valakiknek meg akar felelni. Tedd rendbe pénzügyeidet, mely neked is az alapokat képezik, különleges vágyaidat így tudod megvalósítani! Ha elfogna a félelem vagy az önbizalomhiány, nézd meg, mi okozza, fordulj vele szembe – győztesnek születtél!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne csodálkozz, ha tele vagy ötletekkel, különleges vágyakkal, melyeket a konyhában is megpróbálsz megvalósítani! Angyalaid beköltöznek otthonodba, támogatva a hagyományos és a különböző népek ételeinek elkészítését, nem is akárhogyan! Nem maradhatnak el a barátok, akik olyanok, mint az angyalok, nem csak szeretetüket hozzák, de cserfességüket is - nyílsz általuk, talán ki se fogytok a megbeszélnivalókból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sportold ki túlzott lendületedet, ahol a feszültségek elengedése után már az igazi teremtőerő marad, mellyel nagyon messze jutsz! Találj az elcsendesedésre időt, hisz belső hangodat csak akkor hallod meg! Szenthelyedre is érdemes elmenned, angyalaid rengeteg fontos információval várnak, munkádat, pénzedet, otthonodat érintve. Barátaiddal ne legyél szigorú, még akkor sem, ha provokálnak – egy mosoly mindent megold!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Álmodozz barátaiddal, tervezzétek nyári utazásotokat! Ki nem fogytok a szóból, az ötletekből, melybe párod is bekapcsolódhat, az egész beszélgetést gyakorlatias síkra téve. Teljes vele is az összhang, talán azért, mert egy régi vágyadat lábad elé teszi, mindezt titokban szervezve, talán barátaidat is bevonva. Ha főnököd kemény, túl szigorú - ami talán nem is neked szól, mégis érzékenyen érint - mentsd fel, rossz hulláma van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne akard mindenáron bebizonyítani igazad munkatársaidnak, abban a meggyőződésben, hogy információid, tudásod teljes! Könnyen kerülhetsz a kínos oldalra, mely kénytelen egy idő után beismerni eszmefuttatásának hiányosságait. Önbizalmad az ilyen kudarcokat nehezen viseli, s most nem állsz vele túl jól - ne palástold mindezt hangoskodással, mások lenézésével, kritikákkal, keménységgel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne lepődj meg, ha egy utazás rád talál, melyre persze azonnal és boldogan mondj igent! Angyalaid hozzák, talán párodon, gyerekeiden keresztül, de még az sincs kizárva, hogy főnököddel kell valahova utaznod, ami megtisztelő. Nagyon szép vagy, ám ez nem csoda, könnyen lehet, hogy egy szerelem ragad el érzelmeivel, s mindent megteszel, hogy csinos és divatos legyél, még szépségszalonba is eljuthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Tedd munkád előtérbe, hisz nem csak nagyon jó megérzéseid támogatnak céljaid elérésében, a sikerekben, de előző életekből érkező segítések is itt vannak! Talán úgy, hogy maximálisan kihozza belőled a szépérzéket, a nagyon jó ízlést, de a másokkal való együttérzést és diplomatikus beszédet, tárgyalást is. Mégis találkozhatsz szigorú és kemény emberekkel, ami valódi kihívást jelent, nem könnyű őket megszelídíteni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bártan állj ki, ha lehetőséged nyílik megmutatnod magad! Szenvedélyes, mégis higgadt, nyugodt és bölcsességekkel teli mondanivalód mindenkire nagy hatással van. Még az is előfordulhat, hogy valakinek a szívét annyira megdobogtatod, hogy képtelen tovább menni. Ha épp keresésben vagy, nyugodtan mondj rá igent, angyalaid hozzák őt, előző életekből már ismertétek és szerettétek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Munkád gyümölcse pénzben megjelenik, mely lendületet ad. Itt az ideje befektetni új munkaeszközökbe, ahol a legjobbakat kapod meg a legjobb áron - valahogy ráérzel, hova kell menned, mit kell tenned. Ugyanez igaz az egészséges élettel, táplálkozással kapcsolatban is, ahol szintén ne sajnáld a pénzt, bőségesen megtérül a befektetés - bár nehéz kiszámolni, mennyit kellett volna fizetni pluszban, ha beteg lettél volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szíved még mindig tárva, de ha véletlenül bezárnád, egy nagy szerelem, egy baba érkezése kinyitja. Hagyd magad, ússz az árral, nem kell mindig okosnak és racionálisnak lenni, figyelni, hogy mennyi a haszon! Épp ezek a nagy érzelmek miatt boldogság most téged hallgatni, szavaidban egy csodálatos álomvilág bújik meg, szinte mesélsz. Legjobb hallgatóságod gyerekeid, unokáid – csak beszélj, beszélj, beszélj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Foglalkozz otthonoddal, családoddal, ha jönnek az érzések, melyek a gyökereidet keresik. Lehet ez hazád is, mint tágasabb otthonod, keresve a kérdésekre a válaszokat, melyek mélyen húzódnak meg, s melyek titkokat rejtenek. Ne csodálkozz, ha sok pénzt is költesz rá, szerencsére van miből! Még mindig itt van milliomos fényszöged sokat sejtetve, még mindig érdemes egy lottószelvényt feladnod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Beszélj, beszélj, beszélj! Írd is le gondolataidat, melyek oly szívhez szólóak, hogy szinte megáll az idő, ha megszólalsz. Nincs is olyan dolog, amit nem tudnál azonnal elintézni, hisz nemcsak együttérzésed, érzelmeid mennek át mondataidba, de nagyon jó diplomáciai érzéked is, melyet egy kedves mosoly is kísér, levéve mindenkit a lábáról. A másik nem ezt félre is érheti, flörtölésnek veszi – vagy nem is értik félre?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!