Heti horoszkóp 2015.02.02 - 02.08.

Az Oroszlánok és a Nyilasok nehéz hétre számíthatnak, hisz útjukat számos kihívás nehezíti, melyen csak megfontoltan, lépésről-lépésre tudnak túljutni. A Bikák életében is változás várható, ám a Halak jegyében születettek örülhetnek, hisz Fortuna a kegyeiben fogadja őket.

Bak:
XII.22. - I.20.

A soron következő hét számos pozitív változást hoz az életedbe. Pénzügyeid is magas szintre hágnak, de jobbnak látod majd, ha befektetéseidet az otthonodra vagy a szeretteid megajándékozására költöd inkább.

Híres Bak: Christy Turlington

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

A 2015-ös év ezen szakasza a sikeres közreműködések, a szakmai kapcsolatok és a szerelem időszaka lesz. Most végre alkalmad lesz különböző, izgalmas tevékenységekben részt venni, ez pedig nagy örömöt szerez számodra, mivel így végre úgy érzed, hogy egy kicsit te is élsz.

Híres Vízöntő: Ashton Kutcher

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Halak:
II.21. - III.20.

A pénz központi szerepet játszik most, hisz egy váratlan fordulatnak hála kisebb vagyon áll a rendelkezésedre Fortuna kegyéből. Az anyagi nyereség most annyira előtérbe kerül, hogy sokszor a magánéleted csak másodlagos lesz. Figyelj az egyensúlyra, hisz a pénz önmagában nem boldogít!

Híres Halak: Kyle MacLachlan

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Türelem, türelem, türelem… Erre most kifejezetten nagy szükséged lesz, hisz most még nem úgy állnak a dolgok, ahogyan te azt elképzelted. A dolgok már a jó mederben haladnak, de nem mindig akkor történek a nagy csodák, amikor szeretnéd, így érdemes kivárnod, mert az idő még nincs a segítségedre.

Híres Kos: Emma Thompson

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

Bika:
IV.21. - V.20.

Nem csak a hét, de az új hónap is fontos fordulatokat hoz, hisz a csillagok állásának köszönhetően nagy változások várnak most rád. Legyen szó házasságról, eljegyzésről vagy gyermekáldásról, most minden vágyad valóra válhat. Ne riadj vissza a sorsdöntő pillanatoktól, mindenben szerencséd lesz.

Híres Bika: Bono Vox

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Ikrek
V.21. - VI.21.

Különösebb problémáktól mentes lesz ez a hét, mely számos eddigi gondodra megoldást kínálhat. Most minden egyszerűnek és szépnek tűnik, s emiatt rendkívül pozitívan látod az életedet. Élvezd ki ezt az időszakot, hisz hatalmas energialöketet adhat!

Híres Ikrek: Kylie Minogue

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Oldalak

  • 1
  • 2