Heti horoszkóp 2012.12.17-23.

Rendkívül jókedvű hét vár a Rákokra és a Szüzekre, de a Halak sem panaszkodhatnak, hisz igazán szerencsések lesznek az elkövetkező időszakban. Az Oroszlánok és a Nyilasok azonban kisebb párkapcsolati zűrökre számíthatnak.

Bak:
XII. 22 – I. 19

Ez a hét nagyszerű lehetőségeket kínál új, jövedelmező kapcsolatok kialakítására. Nemcsak társasági, de szerelmi életed is fellendülhet, ha kicsit elengeded magad és élvezed az életet. Munkahelyeden is nagy segítségedre lehetnek az ismeretségek, jövőre akár komolyabb együttműködésekben is részt vehetsz.
Híres Bak: Pixie Lott

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

Fordulóponthoz érkeztél az életedben, a ranglétra újabb fokára kerülhetsz az elkövetkező időszakban az utóbbi hetek fáradtságos és kitartó munkájának köszönhetően. Persze készülj fel rá, hogy az új pozíciód sem védhet meg mindentől, irigyeid még így is utadba tudnak állni.
Híres Vízöntő: Emma Roberts

Halak:
II. 19 – III. 20

Az év utolsó igazán pörgős és feszült hete következik, de mivel rendkívül szerencsés alkat vagy, azért már a héten kisebb meglepetésekben, jutalmakban lehet részed. Ha a következő hetekben tényleg meghittségre és nyugalomra vágysz, igyekezz még most minden fontosat elintézni.
Híres Halak: Eva Longoria

Kos:
III. 21 – IV. 19

Egy ismerősödtől olyan információhoz juthatsz, mely radikálisan megváltoztatja az eddigi nézeteidet, jövőbeli elképzeléseidet, ezért sokkal tisztábban láthatod a dolgokat és a mélyebb értelmet is könnyebben meglátod. Az elkövetkező hetekben ne stresszelj, inkább csak pihenj!
Híres Kos: Leighton Meester

Bika:
IV. 20 – V. 20

Munkahelyi és magánéleti gondjaid végre megoldódni látszódnak, amiben nem kis szerepe van egy segítőkész barátnak vagy rokonnak. Most, hogy nem nyomasztanak a problémák sokkal felszabadultabb ember leszel s a visszatérő vidámságod másokat is jókedvre derít.
Híres Bika: Nikki Reed

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Mindig is frusztrált, ha lassan és unalmasan teltek a napjaid, ezért is vállalsz mindent magadra, mert élvezed a pörgést és a nyüzsgést. Az elkövetkező egy hét gyors tempója azonban kedvedre lesz, élvezed a tervezgetés, a rendezés és a rohanás minden percét.
Híres Ikrek: Kristin Scott Thomas

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!