Heti horoszkóp 2012.11.26-12.02.

A Rákoknak végre meg kell tanulniuk, hogy hogyan állhatnak ki önmagukért, míg a Bakoknak le kell mondaniuk arról, hogy kényszeresen meg akarjanak felelni mások elvárásainak. A Szüzeknek kisebb meglepetésben lehet részük a hét során.

Bak:
XII. 22 – I. 19

Ne vállald, hogy olyan szerepbe kényszerítsenek bele, ami nem testhezálló számodra. Ha mégis hagyod magad befolyásolni, azáltal a személyiséged egy darabját, önmagadat adod fel azért, hogy kényszeresen mások elvárásainak megfelelj.
Híres Bak: Zooey Deschanel

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

A hónap közepén olyan megállapodásokat, szerződéseket köthetsz, melyek jelentősen javíthatnak anyagi helyzeteden, ha felismered az ajánlatok mögött rejtőző bökkenőket. Mindig olvasd el a legapróbb betűt is, hogy elkerülhesd a későbbi félreértéseket és zűröket.
Híres Vízöntő: Oprah Winfrey

Halak:
II. 19 – III. 20

Valami egészen szokatlanban kezdesz bele, ami távolabb már nem is állhatna tőled, ám kitartásodnak és kreativitásodnak hála minden eléd gördülő akadályt könnyedén veszel, ezáltal bebizonyítva, hogy minden lehetséges, ha kellően elhivatott az ember és küzd azért, amit szeretne elérni.
Híres Halak: Jenni Farley

Kos:
III. 21 – IV. 19

A megromlott kapcsolataidat most éleszd fel, vagy hagyd, hogy örökre kilépjenek az életedből azok a személyek, akikkel már nem ápolod annyira a viszonyod. Lassan közelednek az ünnepek, így tényleg érdemes felkutatnod pár régi ismerőst, akik bearanyozták a múltadat.
Híres Kos: Ewan McGregor

Bika:
IV. 20 – V. 20

Néha úgy érzed, hogy rossz utat választottál s egy múltban meghozott döntés miatt kell egész életedben a mostani, kevésbé könnyű úton járnod. Ne rágódj a régi dolgokon, inkább a jövőre koncentrálj, tűzz ki új célokat, hogy ösztönözzön, hogy ismét van mit elérni.
Híres Bika: Dennis Hopper

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Lételemed lesz a bulizás, a pörgés, hisz csak itt tudod kiengedni a feszültséget és a gőzt, amit a mindennapok során szedsz össze. Attól, hogy mázsás terhek nyomják a válladat, még felelősségteljesen és éretten is dönthetsz, s a benned tomboló dühöt és energiát pozitívan is hasznosíthatod.
Híres Ikrek: Kylie Minogue

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!