Ilyen dolgokat fel kellene adnod, ha hozzámennél egy herceghez

Persze szuper a királyi család tagjának lenni, de nem túlzás kijelenteni, hogy egy egész élettel fizetsz ezért a kiváltságért.

Életet egy hercegért

Sok nő van, aki még mindig a szőke hercegről álmodozik, hogy boldogan éljenek együtt, míg meg nem halnak. Vannak azonban olyan szerencsések, akik a valóságban is megtapasztalhatják, milyen egy királyi sarj párjának lenni. Egy ilyen kapcsolat viszont nem csak vidám teadélutánokról és erkélyről integetésről szól, hiszen az olyan csajok, mint például Meghan Markle egy egész élettel fizettek azért, hogy révbe érjenek. A következőkben felvázoljuk, milyen dolgokról kell lemondania annak, aki hozzámegy egy Vilmoshoz vagy Harryhez.

1. Filter nélkül

Akiből hercegné lett, abból Instagram sztár biztosan nem válik már, hiszen a királyi család tagjai nem lehetnek jelen a közösségi média platformjain. Ennek egyrészt biztonsági okai vannak, másrészt az etikettet is megsértenék. Ha a rajongók tájékozódni szeretnének a mindennapjaikról, akkor követhetik a Kensington palota hivatalos Twitter, Facebook vagy Insta oldalát.

2. Semmi szelfi

Bármilyen meglepő, aki hozzámegy egy herceghez, az többé nem szelfizhet. Nem mintha egyébként szükségük lenne rá, hiszen akármerre mennek, mindenhol készülnek róluk menő, korántsem pixeles, kiváló minőségű profi fotók.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!