Használd a tárgyak energiáját!

Az emberi lények sok szűrőn át érzékelik a világot, így nem borítja el agyukat a rájuk zúduló információ. Rengeteg dolog vesz minket körül, de tudósok azt állítják hogy, fogalmunk sincsen róla, valójában milyen hatással vannak ránk.

Hogyan lehetséges, hogy egy médium képes egy másik lélekre ráhangolódni, és információt szerezni tőle? A válasz egyszerű. Nem vagyunk különálló lények - mint ahogyan azt hittük - hanem mindnyájunkat apró szálak fűznek egymáshoz. Minden visszatükröződik a makró- vagy a mikrokozmoszban vagy az élet más területein, s ez azt a tényt mutatja, hogy a bolygók melyek keresztülhaladnak az egünkön, tükrözik saját életutunkat.

Minden tárgy a földön – még egy bot is – bizonyos időközönként bírhat lelki vagy más jelentéssel. Egy tárgy átadhatja energiáját, annak aki éppen a kezében tartja vagy használja azt. Egy hely is képes pszichikai energiát adni egy tárgynak – például egy szikladarab, mely a Holdról származik.

Számtalan ősi kultúrában hitték, hogy az akár élő vagy élettelen dolgok spirituális identitással rendelkeznek. Minden tárgy, melyet mindennapi életünk során használunk, betekintést enged lelki világunkba.

Egyes médiumok képesek eltűnt személyeket megtalálni csupán az által, hogy megérintik az illető ruháját vagy meglátják a fényképét. Mások pedig képesek felvenni a keresett személy energiáját abból a helységből, ahol utoljára tartózkodott.

Sok zenész állítja, hogy ha olyan hangszeren játszik, amelyet előttük egy hatalmas zseni használt, képesek felvenni a tehetség energiáját és továbbvinni azt játékuk során. Olyanról is hallani, hogy aki más cipőjét felveszi, elkezdi magát úgy érezni, mint a cipő tulajdonosa.

Az emberek mindennap szemtanúi, hogy hétköznapi tárgyaik lelki energiával rendelkeznek. Viszont nagyon hamar el is felejtjük ezeket a képeket, hiszen nem mindenki képes létrehozni egy rekeszt az agyában, melyet arra használ, hogy ezeket a rejtélyes információkat felfogja és elraktározza.

Hány ilyen rejtélyes dolog történik egy emberrel napi rutinja során? Például, valahova igyekszel, de nem ismered az utat pontosan. Ezeken a helyeken mindig zöld lámpák biztosítják a továbbhaladásodat. Viszont, mikor az első piros jelzésnél megállsz, rájössz, hogy pont ott kellene lefordulnod, vagy be kellene kapcsolnod a biztonsági övet, mert a következő sarkon a rendőrök megállítanak. Vagy látsz valamit - egy balesetet -, és azt gondolod, hogy te ezt már láttad, vagy álmodtad korábban. Miért fordul elő ilyesmi?

A világban mindenütt találunk spirituális erővel felruházott tárgyakat - mint például a keresztek - , helyszíneket. De nem kell feltétlen vallásosnak lennünk ahhoz, hogy meglássuk, dolgaink energiával vannak feltöltve. Adhat energiát a számítógépünk, a tévékészülék vagy akár egy rádióadó is. A kérdés az, hogy észrevesszük-e ezeket a csodás dolgokat, és megtanuljuk-e hasznosítani ezt az energiát?

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!