Lifestyle

Ez a három csillagjegy a legideálisabb házastárs - Közülük válassz, ha igazi Jolly Jokerre vágysz!

A horoszkóp szerint, ha ebből a három csillagjegyből választunk házastársat, akkor biztosra mehetünk - ők legmegbízhatóbbak!

OROSZLÁN

Az Oroszlán nagyon büszke és öntudatos személyiség, így akit maga mellé választ egy életre, az biztosan a legjobb személy számára, szóval ne legyenek kétségeid, hogy vajon megfelelsz-e neki. Alapos rostán kell átmennie annak a személynek, akit végül feleségül vesz/akihez hozzámegy. Sikerorientált és roppant szerencsés, így mindig megteremti az anyagi biztonságot, és szép karriert épít fel, amit élete végéig szívesen csinál. Nem igazán romantikus típus, így nem elvárható tőle, hogy mindig süssön-főzzön, vagy éppen virágcsokrokkal lepjen meg, ő ugyanis teljesen másképp mutatja ki a szeretetét. Oltalmazza, védi a szeretett nőt/férfit, mindig kiáll mellette, a partnere biztonságban érezheti magát, és mindig tudja, hogy egy igazán hűséges ember mellett tette le a voksát. Önbizalmával a párját is bíztatja, motiválja, és nincs számára lehetetlen. Mindent megjavít, elintéz, legyen szó egy kis házimunkáról, vagy éppen kemény hivatalos ügyekről.

Az Oroszlán csillagjegyű házastárs igazi főnyeremény

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.