Lifestyle

Így vedd rá a gyerekeidet, hogy takarítsák ki a szobájukat

Ahogy a gyerekek idősebbek lesznek, eljön az ideje annak, hogy kitakarítsák saját szobájukat. A szülőknek gyakran nincsenek eszközeik arra, hogy rávegyék őket a nem kívánatos feladatra.

Rendetlen kamaszok

Amikor a gyerekek elérik a tinédzserkorukat, ilyen-olyan okokból, de nem fognak foglalkozni a szobájuk rendbetételével.

Mind tapasztaltuk már, hogy amíg azon vagyunk, hogy legalább az otthonunk többi része rendezettnek tűnjön, addig ők szépen elüldögélnek a szemétdomb tetején. Ismerős, ugye?

Egy Chad McHunt nevű apuka vírusként terjedt el a közösségi médiában, miután megosztotta, milyen zseniális módon vette rá tizenéves gyermekeit, hogy takarítsák ki a hálószobájukat.

A Facebookon közzétett bejegyzésében elmagyarázta, hogy ehhez mindössze egy zacskó fekete rizsre van szükség.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: pinterest

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.