Lifestyle

Írd be ezt a két szót a Google keresőjébe, elakad majd a szavad attól, amit tapasztalsz

Egy Reddit-felhasználó épp a Google forráskódját nézegette, amikor teljesen véletlenül módfelett izgalmas felfedezést tett.

Titkos játék

A Google keresőjét böngészte egy Reddit-felhasználó, amikor a véletlennek köszönhetően hihetetlenül értékes kis kincsre bukkant rá, s a szenzációs találatot szerencsére gyorsan megosztotta az egész világgal. Az attempt_number_1 nicknévre hallgató felhasználó a kereső angol nyelvű felületét, illetve forráskódját bújta, amikor hirtelen rádöbbent, hogy ha bepötyög bizonyos kulcszavakat, azzal előhív egy rejtett játékot, melyben azt kapjuk feladatul, hogy összegyűjtsük a cég nevének kezdőbetűit. És hogy mit is kell tennünk ahhoz, hogy nálunk is akvitálódjon a ragyogó mókának ígérkező kis játék? Nos, először állítsuk át angolra a Google-termékek nyelvét a kijelző jobb sarkában található Beállítások, majd Keresési beállítások, aztán Nyelvek menüpontra kattintva, aztán a kék Mentés gombbal véglegesítsük a módosításokat, majd lépjünk ismét a google.com címre. Ezután írjuk be a keresőbe idézőjelek nélkül a "text adventure" kifejezést, az Enter után pedig, ha megjelennek a találatok, nyomjunk egy F5-öt (Mac esetében a Cmd-Option-I kombinációt), ezzel pedig elővarázsoljuk a fejlesztői konzolt. A sorok között van egy szöveges konzol is, melyre rálépve előjön egy kérdés: "Would like to play game"?

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...