Pazar újítás érkezik a Google Chrome-ba: ne hagyd ki, ha jót akarsz

Mázsás terhet vesz le a válladról.

Egy réges-régi hiba

Sok-sok millió felhasználó rajong a Google Chrome böngészőért, azonban az alkalmazás - bár jelenleg talán a legnépszerűbb és a legkeresettebb a piacon - továbbra is távol áll attól, hogy tökéletesnek nevezzük. Mindegy, hogy asztali gépen vagy hordozható okoseszközön bújjuk-e a Chrome-ot, általában mindenki találkozik a következő problématípussal: a találati lista különböző elemei között igencsak nehézkesen tudunk váltani, és azt sem tudjuk mindig pontosan, hogy épp melyik linket néztük meg utoljára.

Természetesen a zavaró akadály már a Google-nek is feltűnt, de a techóriás csak most határozta el, hogy konkrét lépéseket tesz a probléma kiküszöbölése érdekében. Sőt, további "rossz hír", hogy a találati listát megreformáló frissítés egyelőre csak mobilon lesz elérhető. A végeredmény ennek ellenére is tetszetős - mutat rá friss írásában a The Verge nevű lap -, hiszen valóban megkönnyíti, hogy szörfözzünk a különböző találatok között.

Az új feature természetesen egyelőre csak kísérleti üzemmódban működik, de mérget vennénk rá, hogy nem kell már sokat várni az élesedéséig.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2