Lifestyle

Ajkadra fagyhat a mosoly, ha megkapod a friss gázszámládat

Drasztikus mértékben növekedett az átalány gázszámlák összege a március-júliusi időszakban.

Felhasználódott a kedvezményesen vásárolható mennyiség

Számos esetben drasztikus mértékben emelkedett az átalány gázszámlák összege a március-júliusi időszakban - írja a 24.hu. A változás oka, hogy ekkorra használódott fel a kedvezményesen vásárolható gázmennyiség. A 24-nek több olvasó is jelezte, hogy az elmúlt hónapokban aránytalanul magas gázszámlát kapott - dacára annak, hogy tudatosan visszafogta a fogyasztást.

Mivel az ügyfelek a kedvezményesen vásárolható gázmennyiséget a tavaszi időszakra felélték, innentől kezdve piaci áron számlázták nekik a fogyasztást.
Kattints a további képekért!

Az idei év első hat hónapjában a tavalyi év azonos időszakához képest 18,2 százalékkal kevesebb földgázt használtak fel Magyarországon. Az így hozzávetőleg egymilliárd köbméteres megtakarítás közel kétharmada jelentkezett a gazdaságban, harmada pedig a lakosságnál. Villamos energiából 8,4 százalékkal volt alacsonyabb a fogyasztás idén januártól júniusig, mint a múlt év első felében - közölte szerdai közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?