Lifestyle

Exkluzív forintérmék kerülnek forgalomba - Te is találkozhatsz velük

A Magyar Nemzeti Bank a Családok éve tiszteletére új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot, valamint tízezer forint névértékű ezüst és kétezer forint névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki május 25-én.

2 millió példányban

Ma jelentették be, hogy a különleges forgalmi pénz 2 millió példányban kerül forgalomba, közülük 12 000 érme díszcsomagolt első napi veretként, míg az emlékérmék 5-5 ezer példányban verhetőek.

A kibocsátásra kerülő 50 forintos érmék névértékes oldala megegyezik a jelenleg forgalomban lévő 50 forintos érme címletoldalával, a tematikus oldalon azonban a megszokott kerecsensólyom helyett a Családok éve program logója szerepel, központjában stilizált családábrázolással. A logót körbeveszi a MAGYARORSZÁG felső félkörirat illetve a 2018-as verési évszám, melyek a Családok éve programot térben és időben elhelyezik.

Fotó: MNB

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.