Szédítő fokhagyma szeletelési technika terjed az interneten, amin máris összevesztek az emberek

Sokan kijelentették, hogy innentől kezdve a francia séf trükkjét fogják használni, és biztosan így fogják aprítani a fokhagymát, míg mások erősen belekötöttek.

A lényeg, hogy szinte semennyire nem kell megerőltetned magadat

A fokhagyma eredetileg Közép-Ázsiából származik, ahol vadon termett a kirgiz sztyeppvidéken. Az ókorban már széles körben használták a babilóniaiak, kínaiak, indiaiak, görögök és rómaiak is. Az egyiptomiak különösen nagyra értékelték, és a piramisépítők étrendjének fontos részét képezte, mivel úgy hitték, hogy növeli a fizikai erőt és állóképességet.

A fokhagyma különleges ízjavító hatása miatt az egész világon kedvelt, és mi magyarok is imádjuk használni az ételeinkben, ráadásul rendkívül egészséges is.

A galériánkban olyan aprítási technikát mutatunk, ami másodpercek alatt konyhakésszé varázsolja a fokhagymát! Még biztosan nem próbáltad, de éppen itt az ideje.

Sokaknak persze a pucolás is kihívást jelent, és meglepően idegesítőnek tartják. A nagy séfektől persze már láthattuk a legegyszerűbb módszert erre.
Kattints a további képekért!

Sokat gondolkozik rajta az ember, miképp tudná feldobni, ízlelésesebbé tenni a konyháját. Ez a szokatlan trend kezdett most el hódítani!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
A gyönyörű spanyol királyné, Letícia ruhásszekrényre készen áll a hűvösebb hónapokra, ráadásul az előkelőség egyik új felsője pont olyan fazonú darab, amilyenre mindenkinek érdemes lenne lecsapnia...
Egészség
Mutatunk egy olyan levesreceptet, amit ha egyszer elkészítesz, garantáltan máskor is szívesen kanalazol majd, annyira finom és egészséges.
Fashion&Beauty
Egy régi klasszikust köszönthetünk újra, amely az idei ősz kötelező darabja lesz.